Horoscop zilnic: 5 august

Horoscop zilnic: 5 august

Berbec

Ziua este favorabilă treburilor gospodăreșți și relațiilor cu membrii familiei. Ocupă-te serios de curatenii generale, reparații curente sau de planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale. Rezumă-te doar la planuri și lasă cheltuielile mari deoparte.

Au succes mai mult activitățile gândite demult. La prima vedere, relațiile cu membrii familiei sunt bune, însă la o a două vedere ar fi bine să nu intervii prea mult în viața celorlalți.

Taur

Se întrezăresc întâlniri și dialoguri interesante cu neamurile sau cu prietenii apropiați. Totuși, din cauza diferențelor de opinie și a comunicării grăbite, aceste relații se pot destrăma ușor în perioada pe care o traversăm. Bine ar fi să te rezumi la discuții ușoare, de rutină și să eviți provocările celorlalți.

De asemenea, astăzi este posibil să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie se ivește o invitație la cineva drag.

Mesajul Îngerilor pentru luna AUGUST 2021

Gemeni

Ziua îți poate aduce bani, cadouri sau măcar veșți bune de îmbunătățire a condițiilor de muncă de la serviciu. Sunt aspecte mărunte, câștiguri momentante, dar suficiente încât să-ți bucure sufletul și să-ți rezolvi unele treburi personale.

Pe de altă parte, energia vitală este fluctuanta, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de activități ușoare. Evită tendința de a te ocupa de mai multe treburi deodată și fii prudent în gânduri, vorbe și fapte!

ADVERTISING

Rac

Contextul astral de astăzi îți conferă strălucire și spor în toate. Sunt momente în care tensiunea psihică slăbește considerabil, iar asta te ajută să te bucuri din nou de viață și de evenimentele ei.

Ar fi bine să începi o dietă de sezon, un program de întreținere corporală, să-ți faci ordine prin garderobă, să mergi la o ședința de masaj sau un tratament cosmetic. Totuși, reține că dușmanii ascunși și conflictele lor mocnesc în umbră, pândindu-ți fiecare pas.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Energia zilei te predispune la retragere din forfota cotidiană și la oboseală. Ar fi bine să fii cât mai retras, discret și să vorbeșți puţin și la obiect.

Sănătatea este vulnerabilă, însă evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile ușoare, însă rezervă-ți momente de odihnă și plimbări în aer liber. O discuție de taină cu un coleg îți poate oferi informații prețioase.

ADVERTISING

Fecioara

Zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu prietenii, însă temele abordate ar trebui să fie ușoare și de interes general. Unii apropiați te pot provoca pe subiecte mai vechi, răscolindu-ți astfel sufletul. Evită să dai replici, însă nici nu îți divulgă părererile despre oameni sau evenimente trecute sau prezente.

Ar fi bine să-ți faci ordine în anturajul apropiat și să te debarasezi de personajele care îți pun bețe în roate.

Oracolscop 2 – 8 august 2021

Balanță

Străluceșți astăzi în ochii celorlalți. Faci impresie bună prin simplă apariție în mijlocul lor, însă ai grijă cum vorbeșți. Reușeșți să impresionezi, să atragi atenția și privirile șefilor sau autorităților. De aici sunt posibile discuții cu aceștia fie pe teme profesionale, fie pe teme filozofice sau de crez personal.

Recomandabil este să fii precaut în vorbe și să te rezumi doar la dialoguri de rutină. Ceilalți te pot provoca, în special la serviciu.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile cu străinătatea sunt bune, iar discuțiile cu cineva aflat peste mari și țări îți pot aduce informații folositoare fie despre o călătorie pe care intenționezi să o faci, fie despre studii sau locuri de muncă în alte țări. Pe undeva există blocaje legate de călătorii, însă la un moment dat, lucrurile se vor așeza frumos și de folos ție.

Ai răbdare, planifică, adună informații despre ceea ce doreșți să faci vizavi de străinătate sau despre studii.

Horoscopul lunii august 2021

Săgetător

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții. Ori primești o sumă de bani de pe urma unei colaborări, ori favoruri de la alții. Este o perioada în care te poți bucura și folosi de bani și bunuri comune cu partenerul de viață sau de afaceri.

De asemenea, pot veni veșți bune legate de moșteniri sau partaje în cazul unui divorț. Ai fi tentat de investiții, asocieri în afaceri sau împrumuturi, însă nu se recomandă.

Capricorn

Partenerul de viață, cei de afaceri sau colaboratorii îți vor cere astăzi atât prezența, cât și sfaturile pentru diverse chestiuni profesionale. Atenție la ce și cum spui, pentru că totul poate fi luat de bun deocamdată.

Perioada este favorabilă la capitolul relații și discuții profesionale, însă evită să vorbești prea mult și să dai sfaturi și indicații. Rezumă-te la discuții generale, ușoare, fără promisiuni, dezbateri sau decizii.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 august

Vărsător

La serviciu este mult de lucru, însă se pare că astăzi se lucrează în salturi. Ești tentat să apelezi la emoționalul celor din jur, însă nu se recomandă, deoarece contextul astral te poate expune unor situații ridicole dacă atingi corzi sensibile.

Sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburi de rutină. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că se pot produce erori.

Pești

Se pare că astăzi dorești mai mult ca oricând compania persoanei iubite sau a copiilor. Sunt posibile mici neînțelegeri, datorate faptului că dialogurile se realizează dificil în această perioada, însă cu puțin efort și bunăvoință totul poate fi readus pe făgașul cel bun.

Pe de altă parte, rezervă-ți momente pentru a te ocupa de un hobby sau de o activitate dragă sufletului tău. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o șuetă surpriză.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇