Horoscop zilnic: 5 august

Horoscop zilnic: 5 august

Berbec

Astăzi ai tendința de a te retrage în plan secund, undeva departe de ochii celorlalți pentru a te concentra asupra unei chestiuni de ordin profesional.

De altfel, Luna în tranzit prin casa a 12-a te poate face mult prea visător, idealist și uneori chiar nesigur pe alegerile făcute. De aceea, sfatul meu este eviți o atitudine subiectivă în cazul în care ești pus în situația de a face o alegere importantă.

Taur

Luna prezentă în Pești îți poate aduce o serie de schimbări în relația cu un amic. Poate fi vorba de o schimbare de percepție sau de o relație mult mai profundă decât cea de până acum.

În plan profesional, poți întâmpină schimbări, vizat fiind un proiect sau relația cu un sponsor. Fii deschis la posibilități noi și rămâi flexibil în fața tuturor posibilităților.

O graniță între trecut și viitor. Atmosfera astrală a lunii august

Gemeni

Atmosfera zilei de astăzi se va concentra în mare parte asupra segmentului profesional. Contextul astral prezent poate însemna pentru tine o serie de satisfacții de ordin financiar, datorită unei colaborări reușite.

De asemenea, pot apărea schimbări semnificative în ceea ce privește cariera, pe care nu le vei regreta mai târziu.

ADVERTISING

Rac

Luna în Pești activează zona călătoriilor, deplasărilor, contactului cu străinătatea și studiului. De altfel, te bucuri de multă creativitate și intuiție, iar aspectul fluent pe care Luna îl face cu Soarele tău natal îți poate aduce o serie de satisfacții în domeniile menționate mai sus.

Sunt avantajate examenele, lucrările, conferințele și în general activitățile de ordin intelectual.

Leu

Luna în Pești activează segmentul banilor și bunurilor deținute în comun cu alții. E necesar fii deschis, ceri și primești cu ușurință, mai ales dacă ai vreo nevoie în această zi.

Unele daruri și favoruri vin astăzi la tine fără te fi așteptat. În același timp, prezența Lunii în casa evenimentelor transformatoare îți poate aduce revelații prețioase despre tine și despre relațiile tale.

Ai grija de tine! Mesajul îngerilor pentru luna august 2020

ADVERTISING

Fecioară

Luna în Pești îți activează zona relațiilor și parteneriatelor. E posibil ca partenerul de viață aibă nevoie de mai multă atenție decât de obicei. E multă sensibilitate cu privire la interacțiunile cu ceilalți, așa fii prudent și abordează-le cu blândețe.

Poți avea parte de o schimbare de macaz, fie în plan relațional-intim, fie în plan partenerial sau de colaborare, dar nu te grăbi cu o decizie acum.

Balanță

Astăzi ești foarte exigent atât cu tine, cât și cu persoanele din jurul tău. Totuși, din dorința de a face totul ca la carte, te poți suprasolicita, și astfel, pot apărea probleme de sănătate.

Sfatul Astrocafe.ro este să nu exagerezi nici în atitudine și nici în efortul depus. Pe de altă parte, ziua se dovedește prielnică, în cazul în care dorești să vii cu schimbări în plan familial.

O șansă în ceasul al 12-lea. Vibrația numerologică a lunii august 12/3

ADVERTISING

Scorpion

Luna prezentă în Pești îți influențează zona activităților recreative și a relațiilor de iubire. Astfel atmosfera pare se concentreze pe întreg parcursul zilei asupra acestor segmente.

De altfel, dispui de multă creativitate și intuiție, motiv pentru care poți avea reușite în orice îți propui, cu condiția crezi în potențialul tău.

Săgetător

Luna plasată în Pești îți activează zona familiei, a căminului și amintirilor și îți conferă inspirație pentru a soluționa chestiuni de ordin financiar și de administrare a bugetului.

Pe seară pot apărea tensiuni, vizat fiind atât planul profesional, cât și cel familial. Este posibil chiar ca unul dintre membrii familiei se simtă neglijat din cauza atenției sporite pe care o acorzi profesiei.

Capricorn

Astăzi ai parte de foarte multă mobilitate, atât în plan fizic, cât și în plan mental. Te bucuri de multe idei pe care tinzi totuși le ignori. Sfatul Astrocafe.ro este le acorzi o mai mare atenție, tocmai pentru , dacă le concretizezi, se vor dovedi benefice.

Tot astăzi sunt bine susținute demersurile în ce privește cursurile, seminariile, workshopurile, examenele orale și conferințele.

Oracolscop 3 - 9 august 2020

Vărsător

Luna în Pești îți poate aduce evenimente care vizează banii și bunurile materiale. Poți rezolva chiar o chestiune de ordin financiar sau poți găsi soluții la o problemă de gestionare a bunurilor pe care le deții.

Atenție totuși la un eventual comportament posesiv. Poți avea tendința de a le indica celor din jur ce și cum facă, motiv pentru care pot apărea neînțelegeri.

Pești

Chiar dacă dispui de multă sensibilitate și receptivitate cu privire la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, Luna în tranzit prin semnul Peștilor te stimulează în a-ți acorda o mai mare atenție și a venit chiar cu unele schimbări de comportament sau de imagine.

O ieșire în oraș îți poate aduce un eveniment agreabil sau ponturi benefice.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇