Horoscop zilnic: 4 septembrie

Horoscop zilnic: 4 septembrie

Berbec

Uită de programul făcut pentru astăzi și fii dispus să accepți surprizele și schimbările de planuri. S-ar putea ca ideile tale să fie sursa unei întorsături spectaculoase pe care o cunoaște un proiect sau o relație.

Ai viziune, idei, originalitate și… mai ales curaj. Acum e momentul să te avânţi în schimbări și inițiative îndrăzneţe.

Taur

Neastâmpărul, agitația și emoțiile pot pune astăzi stăpânire pe ține, din cauză că nu deții absolut nici un control asupra evenimentelor. Cumva, lucrurile se așază singure, totul merge înainte fără să te întrebe sau să-ți ceară voie, iar asta te neliniștește.

Și, totuși, în haosul aparent, e posibil să răsară minunate daruri, mai ales în ce privește casa, familia și patrimoniul.

Vibratia numerologica universala a lunii SEPTEMBRIE: 13/4. Tot raul spre bine

Gemeni

Universul îți scoate în cale oportunități de colaborare și mijloace noi de creație, dar tu nu pari să fii pregătit a le acceptă cu toată inima.

Vrei garanții și siguranță, vrei să știi la ce să te aștepți în viitor, mai ales la beneficii financiare. Ai grijă să nu e împiedici singur și, chiar dacă nu răspunzi cu un „da” hotărât, măcar ia-ţi un timp de reflecție înainte să decizi.

ADVERTISING

Rac

Pe de o parte, asișți la tot felul de schimbări și lovituri de teatru în sfera profesională. Pe de altă parte, se deschid noi perspective și e nevoie de curaj și de renunțarea la familiar, pentru că doar așa poți să îmbrățișezi noile experiențe profesionale și financiare care-ți ies în cale.

Sunt jocuri dure în zona carierei și afacerilor, multă manipulare și presiune, însă dacă rămâi centrat în intuiția ta și eșți flexibil, vei găsi calea de negociere avantajoasă.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Leu

Vise și aspirații noi, inițiative și conștientizări… Ziua de astăzi te poate ajuta să eliberezi programe de gândire prăfuite, vechi, care nu-ți mai folosesc. După luni de zile în care te-ai tot perpelit în emoții și întoarceri în trecut, acum se pare că primeșți tot mai multă claritate cu privire la cum vrei să arate viitorul tău.

Fii gata să îmbrățișezi noi idei, chiar dacă acestea îți vor schimbă stilul de viață.

ADVERTISING

Fecioara

S-ar putea să ai sentimentul că te-ai dus la spectacolul sau filmul greșit. Ai cumpărat bilet, eșți deja în sala, dar ce vezi nu se potrivește cu ce ce așteptai.

Și, totuși, în ciuda confuziei, dacă ai răbdare să vezi și să înțelegi despre ce e vorba, s-ar putea să ai o surpriză frumoasă și să înțelegi de ce ai ajuns într-o astfel de situație. Nu totul e ce pare a fi. Dar totul e un dar. Ai înțeles ideea…

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2020. Teste pentru relații

Balanță

Pentru tine, surprizele vin din zona mariajului, relațiilor de prietenie și anturajului. Într-un fel sau altul, cei din jur te provoacă să ieși din zona de confort, din tipare rigide și obișnuințe, prin propunerile non-conformiste și ideile trăsnite pe care ți le împărtășesc.

Ceva nou poate intra în viață ta, poate un proiect sau o relație, dacă eșți dispus să creezi loc pentru asta.

ADVERTISING

Scorpion

Zona muncii este supusă schimbărilor neașteptate. Programul se poate da peste cap, apar elemente noi, activități neașteptate care te cheamă să fii prezent.

În orice caz, rutina se dizolvă sub ochii tăi, iar în acest spațiu deschis miracolele devin posibile. Rămâi prezent și fii flexibil astăzi, pentru a răspunde inteligent fiecărei situații.

Săgetător

Creativitatea, dorința de aventură, dorul de ceva nou în viața ta sunt foarte evidente astăzi. E necesar să fii dispus să renunți la ceea ce știi că e posibil și să încerci drumuri noi, necunoscute.

Fie că e vorba de un proiect nonconformist, o relație atipică sau o atitudine care surprinde, dă-ți voie să creezi ceva diferit și satisfacțiile vor fi pe măsura curajului tău.

Capricorn

O schimbare/înnoire în ce privește spațiul de locuit sau cel în care lucrezi este binevenită astăzi. Chiar dacă nu ai susținerea și aprobarea celor din jur, e important să aduci elemente noi de decor în viața ta și să faci schimbările pe care le simți necesare.

Sunt posibile și surprize în familie, poate veșți care îți schimbă planurile.

Vărsător

Energia acestei zile este una care înnoiește mintea, gândirea. Cu cât treci mai mult dincolo de limite, principii și idei preconcepute, cu atât mai ușor îți este să vezi noi căi de abordare, în special a zonei profesionale.

Aici e nevoie să se producă niște schimbări, iar inspirația vine de la colaboratori și parteneri.

Pești

Astăzi pot apărea atât cheltuieli, cât și câștiguri neașteptate. Zona finanțelor este activată de o energie a imprevizibilului, a surprizei. Așadar, dacă te vezi într-un impas financiar, ai încredere că într-un fel se va rezolva, fie prin idei ingenioase care-ți vin, fie prin șanse neașteptate de lucru și colaborare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇