Horoscop zilnic: 4 octombrie

Horoscop zilnic: 4 octombrie

Berbec

Săptămâna debutează cu multă forfota la serviciu. Minunat este că primești ajutoare considerabile din partea șefilor. Dar colegii s-ar putea să te obstrucționeze în diverse feluri, de aceea, fii prudent. Totuși, cu răbdare și discernământ, vei rezolva totul cu bine.

Îngrijește-ți atent sănătatea, pentru că există niscai neplăceri vechi.

Taur

Este o zi în care te poți ocupa pe îndelete de activitățile dragi sufletului tău. Capacitatea ta de creație este mare și astfel din mâinile tale ar putea ieși adevărate opere de artă. Antrenează-i și pe cei dragi alături de tine și desfășurați împreună activități recreative.

Chiar dacă în amor vor apărea câțiva nori, foarte ușor îi poți îndepărta cu un zâmbet din toată inima.

Horoscopul lunii octombrie 2021

Gemeni

Segmentul domestic este tema importantă a acestui început de săptămâna. Pe de o parte, membrii familei au nevoie de sprijinul tău moral și material. Însă, pe de altă parte, vei fi nevoit să rezolvi și treburile casei rămase restante.

Împreună cu cei dragi poți planifică nişte călătorii în străinătate sau diverse cursuri de perfecționare necesare în domeniul profesional.

ADVERTISING

Rac

Sunt momente favorabile pentru activități intelectuale și pentru a dialoga pe îndelete cu persoanele din anturajul apropiat.

Pe de altă parte, călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente. Emotivitatea este accentuată, de aceea, fii prudent în vorbe și fapte. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Spre seară vizionează un film amuzant.

Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2021. Fă un pas în spate!

Leu

Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Îți vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional în care activezi, fie cineva drag te ajută din senin, în aparență.

Sunt posibile discuții aprinse, atât cu partenerul de viață, cât și cu cei profesionali, pe seama faptului că râvnesc la fondurile tale materiale. Fii prudent și ține doar pentru tine ceea ce ai!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Stările tale de spirit sunt schimbătoare. Ai chef să te ocupi de mai multe treburi în același timp, însă nu se recomandă. Orientează-te spre priorități, dar spre cele ușoare.

Energia vitală este la cote minime, având astfel nevoie de odihnă prelungită. Spre seară, ți-ar prinde compania și dialogurile cu cei dragi.

Atmosfera astrală a lunii OCTOMBRIE 2021: Începuturi interesante

Balanță

Este o zi în care este bine să te ocupi numai de treburi ușoare, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Evită spațiile aglomerate, discuțiile de anvergură cu multă lume și luarea deciziilor. De mare folos îți sunt prezența și sfaturile celor dragi.

Posibil să te necăjeșți din cauza reproșurilor unor persoane din anturajul apropiat, însă sunt momente pasagere.

ADVERTISING

Scorpion

Veștile despre mersul lucrurilor în domeniul profesional în care activezi te pot pune pe gânduri. În a doua parte a zilei, un prieten sau o persoană care undeva, cândva te-a sprijinit bine în activitățile tale profesionale îți va oferi explicații și sfaturi deosebite.

Totul este să ai răbdare să-l asculți și să eviți luarea deciziilor grăbite.

Horoscopul săptămânii 4 – 10 octombrie

Săgetător

Dacă în prima parte a zilei ai preocupări filozofice, spre prânz vei fi nevoit să te ocupi te activitățile de rutină de la locul de muncă. Totuși, cu puțin efort ai putea îmbina utilul cu plăcutul.

Fii prudent, pentru că dialogurile cu șefii vor fi purtate pe tonuri înalte. Ascultă ce au de zis aceștia și îndeplinește-ți sarcinile de lucru corect și la timp.

Capricorn

O zi care îți aduce în atenție preocupările filozofice, intelectuale și dialogurile cu persoane erudite. Pe de altă parte, este bine să-ți planifici secvențe de învățare, documentare, studiu sau pentru a te informa mai bine asupra unui subiect important pentru cariera ta profesională.

Relațiile cu străinătatea sunt, de asemenea, de luat în calcul.

Vărsător

În prima parte a zilei este bine să te ocupi de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii. De asemenea, verifică-ți atent bugetul și documentele care atestă că ai făcut diverse plăți. Posibil ca partenerul de viață sau colaboratorii să aibă nevoie de ajutorul tău material.

Mai întâi rezolvă cheltuielile tale personale și, după aceea, ajută-i și pe alții.

Pești

Dialogurile cu prietenii îți pot oferi informații deosebite legate de relațiile tale parteneriale. Însă ascultă ce îți spun ceilalți și evită să emiți judecați pripite.

Traversezi o perioada în care ești tentat să ripostezi la cel mai banal amănunt. Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că beneficiezi de respectul și susținerea reală a celorlalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇