Horoscop zilnic: 4 martie

Horoscop zilnic: 4 martie

Berbec

Pentru partenerul de viață sau pentru un colaborator este posibil să cheltuieșți astăzi o sumă de bani importantă. De asemenea, poate intra în discuție și plata unor cursuri de care ai avea nevoie în segmentul profesional în care activezi.

Selectează-ți prioritățile, deoarece există riscul să împrăştii, fără rost, bani, demersuri, energie personală. Meditând pe marginea evenimentelor ivite vei constata că, dincolo de perdeaua materială, lucrurile stau cu totul altfel.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

Orice ți-ar oferi ceilalți astăzi, tot ești nemulțumit. Există o mare diferenţă între ceea ce îți doreșți tu, cum vezi tu mersul lucrurilor, mai ales în relațiile parteneriale și ceea ce îți oferă contextul real al evenimentelor.

Se pare că motivul principal al disputelor sunt banii, bunurile și favorurile comune cu alții. Fii prudent, ai răbdare și încredere că ceea ce ți se cuvine prin drept divin va ajunge la tine.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2021: Noul an astronomic și astrologic!

Gemeni

Multe activități ți-ai propus să desfășori astăzi, mai ales la serviciu. În continuare, organismul este slăbit, are nevoie de îngrijiri și de odihnă. Bine este să nu forțezi nota și să-ți dozezi eforturile și dialogurile cu ceilalți.

Posibil să întâmpini neplăceri, atât din partea colegilor, cât și din partea persoanelor din anturajul apropiat. De aceea, fii înțelegător, acceptă și părerile altora, dar mai ales apelează la sprijinul cuiva de încredere.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Rac

Umbrele zilei apar dinspre segmentul amoros. Sufletul tău are nevoie de afecțiune, dovezi de iubire și protecție, dar cei dragi se pare că au alte treburi și nu prea îți acordă atenție.

Pe de altă parte, ești atras în tot soiul de activități profesionale care te solicită mult. Se recomandă prudență în privința sănătății, pentru că și din cauza problemelor de sănătate cei dragi te pot ține la distanță.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 martie

Leu

Se pare că vei depune eforturi mari la serviciu sau pentru a-ți clădi o poziție socială deosebită. Discuții cu persoane influențe, întâlniri oficiale cu șefi, reprezentanți de seama ai unor instituții, răsturnari de situație spectaculoase, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Membrii familiei și îndatoririle domestice sunt alte subiecte care te vor solicita astăzi. Ar trebui să acorzi prioritate familiei și apoi carierei profesionale și imaginii tale publice.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Fecioara

Ziua îți aduce tot soiul de întâmplări deosebite, greu de înțeles, în care ești implicat alături de persoanele din anturajul apropiat. Discuțiile sau întâlnirile de lucru încep bine, vreme de câteva minute bune pare că va înțelegeți, însă pe neașteptate, totul se răstoarnă și scapă de sub control. Ține-ți firea, fă un pas înapoi și evită să vorbeșți, să acuzi sau să critici.

Horoscopul anului 2021

Balanță

La îndemnurile unui prieten sau unei persoane din anturajul profesional este posibil să cheltuieșți sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli, ar fi bine să stai de vorba înainte, tu cu tine și abia pe urmă să le accepți.

Fie că dai bani pentru alții, fie pentru cele necesare ție personal, nemulțumiri interioare tot apar, pentru că există într-adevăr o mare vulnerabilizare pe segmentul financiar din domeniul muncii.

ADVERTISING

Scorpion

Ai vrea să faci astăzi totul numai cum vrei tu și mai ales numai ce vrei tu. Astfel că din partea figurilor autoritare din viața ta, atât cele din planul personal – familia, cât și cele din planul profesional – șeful, vei primi tot soiul de contre.

Fii prudent și organizează-ți programul în așa fel încât să mulțumeșți pe toată lumea. Ai suficiente resurse să te ocupi și de tine personal, și de îndatoririle profesionale.

Săgetător

Este o zi în care cel mai bine te simți departe de zgomotul cotidian și de compania celorlalți. Totuși, va trebui să faci față unei serii întregi de activități, mai ales unele care implică efort mental.

Fii prudent și dozează-ți eforturile! Chiar ai nevoie de odihnă, relaxare și plimbări ușoare în aer liber. Gestionarea oricăror situații depinde numai de tine. Ai resurse suficiente pentru a depăși totul cu bine.

Capricorn

Provocările zilei vin din partea prietenilor și a susținătorilor din anturajul socio-profesional. Într-un fel sau altul, dezbaterile roiesc în preajma banilor și bunurilor folosite sau administrate în comun cu aceste persoane.

Desprinde-te de persoanele care te necăjesc, dar în același timp reține reproșurile sau spusele lor. Printre rânduri vei găsi informații bune, chiar dacă unele îți displac deocamdată. Realitatea obiectivă îți poate fi arătată foarte ușor de alții.

Vărsător

Eșți foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către persoane cu funcție. Tu la rândul tău îți poți exercită autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai puțin corect. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii!

Mulți prieteni sau chiar persoane din segmentul muncii te susțin și te ajută necondiționat în tot ce ai de făcut. Spre seară îți vei găsi liniștea, dar și povețe minunate acasă, alături de membrii familiei.

Pești

Ai avea succes în planificarea unor călătorii de agrement sau în scop profesional. Pe de altă parte, gândurile îți sunt atrase și de modalități noi de a obține competențe profesionale deosebite, necesare la locul de muncă.

Dacă ai de susținut examene, probe sau interviuri, alege-ți cu grijă vorbele. Dinspre segmentul prietenilor și al colegilor de muncă îți vin ajutoare substanțiale, pe care ar trebui să le folosești cu respect.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇