Horoscop zilnic: 4 ianuarie

Horoscop zilnic: 4 ianuarie

Berbec

Începutul săptămânii îți aduce multă treabă în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de tine poate fi obstrucționat fie de colegi, fie pur și simplu de cauze greu de explicat în cuvinte. Selecteazăți prioritățile pentru întreaga săptămână și ai în vedere și colaborarea cu ceilalți, atunci când este cazul. Forfota de la serviciu te obosește mult.

Taur

Gândurile îți zboară la distracții și aventuri. Cu toate ești foarte solicitat la serviciu, îți este greu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut aici. Se pare există în preajma ta prieteni sau așaziși protectori care îți șoptesc diverse informații. Astăzi, accentul celor aflate vizează relațiile sentimentale. Ține-te la distanță de oricine dorește ți împărtășească din propria-i înțelepciune.

Despre rezoluții, Zen și alte rețete pentru fericire!

Gemeni

Ambianța casei, dorul de locurile natale și de rude te învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodărești, dar și dialogurilor cu membrii familiei. Daca ai ocazia, mergi în vizită la rude sau prin locurile copilăriei. Chiar și răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă ți-ar aduce momente plăcute și liniștite.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Rac

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte. Unele pot avea scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar pe altele vei fi nevoit le faci pentru a-ți achita facturi sau diverse plăți restante. Mentalul este răscolit și există riscul iei decizii pripite și fară rost. Fii atent dacă lucrezi cu documente și mai ales ordonează bine informațiile, dacă trebuie le transmiți prin poșta electronică.

ADVERTISING

Leu

Se pare iți vin bani astăzi, fie de la partenerul de viață, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor tale te preocupă mult zilele acestea, mai ales la serviciu se petrec tot felul de modificări și reorganizări. Gândurile îți zboară la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de mulți bani. Partea frumoasă este ai și de unde cheltuiești.

Oracolscop 4 – 10 ianuarie 2021

Fecioară

Începutul săptămânii te pune în lumina reflectoarelor față de ceilalți. Este nevoie, pe de o parte, să-ți organizezi treburile personale pentru întreaga săptămână, iar pe de alta parte, trebuie fii prezent în relațiile cu ceilalți. Evita critica excesivă, implicarea în treburile celorlalți și oferă-ți sfaturile doar dacă îți sunt cerute. După-amiază, ți-ar prinde bine un masaj.

Balanță

Astăzi, cel mai bine funcționezi în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forțele tale vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea fii prudent și evită activitățile prea solicitante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Hrănește-te sănătos, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De mare ajutor îți sunt persoanele dragi și de încredere.

Atmosfera astrala a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

ADVERTISING

Scorpion

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. În privință acestora ar fi bine ții cont de recomandările membrilor familiei. Este posibil nu vezi adevărata față a așa-zișilor binevoitori și te trezești implicat în situații neplăcute. Dacă primești propuneri noi de implicare în activități comune cu alții, activități de anvergură, fii prudent.

Săgetător

Se anunță întâlniri și dialoguri cu șefii. Mentalul este alert, existând riscul gândești mai repede decât reușești vorbești. Controlează-ți gândurile, ordonează-ți prioritățile și vorbește cât mai puțin. Pe de altă parte, astăzi imaginea ta publică și chiar poziția socială îți pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi informații profesionale prețioase.

Capricorn

Este o zi bună în care ți-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuțiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte țări, fie cu persoane școlite la nivel înalt în ale vieții, -ți schimbi viziunea asupra cotidianului și de aici chiar -ți reconfigurezi anumite planuri de viață. Activitățile culturale ți-ar liniști sufletul, așa încât după-amiază vizionează un film bun.

ADVERTISING

Vărsător

Săptămâna începe cu preocupări legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții. Este nevoie achiți facturi restante, taxe sau alte datorii. Gândești bine, ai idei strălucite, așa încât vei reuși depășești orice obstacol material pentru a-ți rezolva toate cele de trebuință și pe deasupra nici nu ramai dator. Pe de altă parte, evită devii prea materialist.

Pești

Ziua îți aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Traversezi o perioadă în care îți este greu -ți aduni gândurile și fii coerent în explicații. La cote mari este astăzi comunicarea nonverbală, așa încât fii atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor. Foarte posibil ca unele colaborări se destrame.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇