Horoscop zilnic: 4 august

Horoscop zilnic: 4 august

Berbec

Astăzi ar fi bine sa-ți faci timp de prietenii tăi. Mai ales dacă ai cunoștințe vechi cu care nu ai mai ținut legătura, nu strică să le abordezi. Din aproape în aproape, s-ar putea să ai surpriza că există proiecte pe care unii dintre ei le derulează și în care ți-ar sta bine și ție.

E posibil să deschizi o ușă spre viitor, să renunți la niște așteptări și să-ți construiești alte aspirații. Beneficiezi de susținere din partea anturajului și ai parte de recunoaștere în cadrul grupului.

O șansă în ceasul al 12-lea. Vibrația numerologică a lunii august 12/3

Taur

Luna în Vărsător face din tine astăzi o mică vedetă. E puțin probabil să nu te afirmi prin ceva, fie că vrei, fie că nu vrei. Parcă a pus cineva reflectoarele pe tine și nu te mai lasă în pace.

Culmea e ca ți-ai dori să fii în altă parte, în alt anturaj etc. Bucură-te de ce ai acum și de oamenii de lângă tine! Cu cât ai parte de necunoscuți lângă tine, cu atât poți face impresie bună și poți atrage privirile asupra ta. E o zi a creșterii de imagine în ochii lumii sau chiar ai șefilor.

Gemeni

Luna în Vărsător iți dă astăzi aripi. Vrei să pleci peste mări și țări, iți faci bagajele și, chiar dacă nu te duci nicăieri fizic, mintea ta e deja departe. Parcă visezi cu ochii deschiși și nici nu ai vrea să te trezești.

Cu toate astea, ai o bună capacitate de asimilare a informației, așa ca fii atent la discuții și mesaje sub orice formă, pentru că iți pot fi de folos. Se pot găsi soluții favorabile de ultimă oră pentru relațiile cu străinătatea și pentru drumurile lungi.

Ai grija de tine! Mesajul îngerilor pentru luna august 2020

ADVERTISING

Rac

Pe tine te paște un eveniment transformator. Poate e vorba de o surpriză, de un dar nesperat pe care îl primești, de o persoană care intră acum în viața ta și contribuie la starea ta de bine.

Ai o viziune destul de radicală asupra lucrurilor, așa că poți medita intens ce aspecte din viața ta ar trebui eliminate pentru ca tu s-o poți lua de la început cu forțe proaspete. Informațiile de natură spirituală sau psihologică te pot ghida în direcția potrivită.

Leu

O perioadă potrivită pentru definitivarea unor parteneriate sau relații de colaborare. Ziua de astăzi ar fi bine să o dedici discuțiilor particulare menite să pună la punct condiții de lucru, de funcționare împreună etc.

Reușești cu succes acum să aduci anumite relații pe linia de plutire, cu toate că pentru a atinge starea de armonie ai putea fi nevoit să mai lași de la tine. Micile compromisuri pot fi însă lecții pentru orgoliul tău, care nu e cazul să iasă deasupra.

O graniță între trecut și viitor. Atmosfera astrală a lunii august

ADVERTISING

Fecioara

Ritmul zilei de astăzi ar trebui să fie cât se poate de constant. Totul depinde de cum iți începi dimineața. Fie ai putea porni la drum spre o zi plictisitor de monotonă, fie, dimpotrivă, te-ai putea pomeni cu un lanț de evenimente care iți dau toate planurile peste cap.

Parcă ești destul de agasat de mici nemulțumiri și realizări profesionale care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Nu fi critic cu colegii tăi, pentru că tu iți faci nervi, iar lor e posibil să nici nu le pese.

Balanța

Tu ești astăzi specialistul în flirt. Reușești să fii atât de spontan, de sociabil și de convingător în gesturile tale, încât ai putea stârni invidia celorlalți. Intențiile tale nu sunt prea serioase, dar simți o mare nevoie să te joci. Și ce-ți mai place!

Dacă tot ești în această dispoziție ludică, nu ar fi rău să faci surprize persoanei iubite și copiilor. Nu uita de ei, pentru că s-ar putea să te frigi! Iți cam place aventura, așa că mai bine i-ai răsfăța pe cei dragi cu afecțiunea ta!

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi e dedicată familiei, căminului și confortului casnic. E nevoie, probabil, să faci câteva schimbări în această arie de viață și să cauți noi modalități de a relaționa cu cei apropiați.

Un lucru e cert: ai nevoie de mai mult spațiu, de libertate și creativitate. O înnoire a decorului, la propriu sau la figurat, poate chiar o schimbare de locuință poate fi luată în calcul.

Săgetător

Ziua de azi te cam pune pe drumuri, ești nevoit să alergi de colo până colo, uneori fără folos, găsind însă rezolvări salvatoare de ultim moment. Oricâte sarcini ai avea de încheiat, poți demonstra acum că ești descurcăreț și că poți împăca și capra și varza.

Din peisaj nu lipsesc convorbirile telefonice, schimburile de informație, compunerile scrise. Ai putea sa cunoști oameni noi. Nici nu contează despre ce stai de vorbă, important e să ai cu cine!

Capricorn

Cheltuielile neprevăzute ar putea să te ia astăzi pe nepregătite. Oricât de atent ai fi fost cu bugetul tău, e posibil să ai parte de scurgeri pe care nu le-ai anticipat. Culmea este că nu prea are de ce să-ți pară rău.

Poate dai un ban, dar măcar știi că face! Prin urmare, astăzi te poți orienta spre bunuri sau condiții superioare, preferând calitatea în locul cantității. Gusturile tale sunt selecte, așa că nu te mulțumești cu puțin. Ai putea fi capricios și în ceea ce privește preferințele culinare.

Vărsător

Tu ești astăzi de neoprit. Luna este în zodia ta, energia ta este în creștere, te simți bine, în formă, puternic și gata să răstorni munții din loc. De fapt, nici nu prea trebuie să depui mult efort, pentru că lucrurile se rezolvă de la sine.

E nevoie doar să te implici și să le pui în mișcare! Ai un mare avantaj în cadrul discuțiilor, pentru că reușești să iți impui condițiile tale fără probleme. E o zi în care poți lua o situație pe cont propriu și poți demonstra că ai soluții.

Pești

Pe tine, Luna în Vărsător te mai domolește astăzi și te îndeamnă să-ți faci timp pentru tine. Poate e bine s-o lași mai moale, să mai încetinești ritmul și să dedici mai mult timp odihnei. Corpul tău are nevoie de o pauză, așa că ascultă-l și oferă-i ceea ce are el nevoie!

Deși nu e frumos să-ți bagi nasul în treburile altora, e posibil să oferi ajutorul cuiva aflat în nevoie. Nu te implica, însă, dacă nu ți se cere! În singurătate sau departe de alții, poți avea revelații sau poți să îți încarci cel mai bine bateriile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇