Horoscop zilnic: 31 martie

Horoscop zilnic: 31 martie

Berbec

Luna plasată în Scorpion, în zona banilor altora, vorbește despre creșterea interesului în ce privește stabilitatea materială. Te gândești la bani, faci tot felul de calcule și strategii, cauți surse de finanțare pentru un proiect. În prima parte a zilei, poți primi niște vești bune în acest sens. Însă, în ce privește relațiile cu prietenii, acestea sunt fragile, din cauza nerespectării unor acorduri și neonorarii unor promisiuni.

Taur

Ziua de astăzi este potrivită pentru discuții clarificatoare cu partenerul de viață sau cu parteneri de afaceri. Ești combativ și convingător, astfel că reușești să obții ceea ce-ți dorești. Atenție însă la relațiile cu șefii, care pot fi încordate. Încearcă să fii ceva mai flexibil, mai ales dacă ți se încredințează responsabilități noi sau ți se sugerează o schimbare.

Oracolscop 29 martie – 4 aprilie 2021

Gemeni

Luna în Scorpion activează zona muncii și îți conferă tenacitate, ambiție, eficiență în tot ce faci. Nu prea-ți stă nimeni în cale, odată ce-ți pui ceva în minte. E-adevărat că ești destul de încăpățânat și nu renunți nici în ruptul capului la punctul tău de vedere, ceea ce face că relațiile de la locul de muncă să fie destul de tensionate, mai ales în cursul după-amiezei.

ADVERTISING

Rac

O zi frumoasă sub aspectul creativității și iubirii. Acum e momentul să-ți faci cunoscute intențiile și ideile, să faci demersuri pentru afirmare sau pentru concretizarea unui proiect. Apelează la oamenii cu influență pe care îi cunoști, folosește-ți informațiile și cunoștințele, fii gata să primești schimbările în viață ta. Chiar dacă nu ai resursele materiale necesare în acest moment, ai încredere că toate se vor așeză odată ce faci primul pas.

Lună plină în Balanță, 28 martie 2021. Nevoia de întregire

Leu

Prezența Lunii în Scorpion te invită să-ți îndrepți atenția către nevoile și dorințele tale intime. Securitatea emoțională și materială este foarte importantă acum, așa că te poți gândi serios să renunți la un parteneriat sau să schimbi termenii unei colaborări. Pe de altă parte, poți primi propuneri nesperat de avantajoase, din punct de vedere material.

ADVERTISING

Fecioară

În cazul tău, Luna în Scorpion activează zona comunicării și trimite raze benefice către zona parteneriatelor. Așadar, niste discuții și întâlniri programate pentru mâine îți pot aduce răspunsurile pe care le așteptai sau confirmările de care aveai nevoie. În schimb, la locul de muncă, relațiile cu colegii tind să devină încordate, așa că ai nevoie de ceva mai multă flexibilitate și concesivitate.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…

Balanță

Luna în zona banilor proveniți din muncă proprie poate crea terenul propice pentru sporirea veniturilor și creșterea stabilității financiare. Este o zi potrivită pentru valorizarea unor calități și aptitudini, dar și pentru a învață să-ți apreciezi corect munca și rezultatele. Totuși, fii atent la cheltuielile impulsive și investițiile neinspirate. Speculațiile financiare ar trebui evitate.

ADVERTISING

Scorpion

Pe parcursul zilei de astăzi, Luna se va afla în semnul tău zodiacal și îți dă apă la moară, în sensul că îți conferă fermitate, ambiție, determinare, în tot ce îți propui să faci. Este momentul să iei inițiativa în ce privește clarificarea unei relații cu o persoană dragă. Cu alte cuvinte, dacă lucrurile sunt incerte într-o relație sentimentală, acum e momentul să faci o alegere fermă.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

Săgetător

O zi destul de ciudată, în care te poți simți obosit, sau ai sentimentul constragerii și limitării. Ca și când nu poți spune ce ai de spus, nu ești înțeles sau nu mai ai resurse interioare pentru a-ți apăra opiniile. În orice caz, indiferent ce se întâmplă, e bine să fii cât mai discret, să păstrezi pentru tine unele vești pe care le afli și să aștepți momentul potrivit pentru a te exprima.

Capricorn

Cu Luna plasată în zona prietenilor și relațiilor sociale, se prefigurează o zi bogată în discuții, întâlniri, vești. Probabil că emoțiile vor fi intense, starea de spirit- destul de schimbătoare, iar filtrarea informațiilor- destul de dificilă. Așadar, acceptă doar invitațiile în locuri care-ți plac, ascultă doar cât și ce vrei și fii atent la interesele ascunse ale unor oameni din anturaj.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Vărsător

Iată o zi în care poți fi contrâns să iei o decizie, în ce privește unele responsabilități profesionale sau un proiect în care șefii vor să te implici. Decizia poate fi dificil de luat, câtă vreme inima îți spune ceva, iar rațiunea altceva. Cu alte cuvinte, nu prea-ți vine să accepți ce ți se propune, dar miza de natură materială te tentează. Așadar, vezi ce e mai important pentru tine în acest moment și evită pe cât posibil compromisurile.

Pești

Pe fondul tensiunilor din zona financiară, astăzi se creează contextul favorabil pentru a face niște alegeri importante pentru viitorul tău. Cu alte cuvinte, este momentul să iei inițiativa, să faci ca lucrurile să se întâmple cum vrei tu, în loc să aștepți ca altcineva să-ți rezolve problemele. Veștile primite sunt bune, ai trecere în fața unor persoane influente, ești ascultat, așa că nu-ți rămâne decât să acționezi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇