Horoscop zilnic: 31 iulie

Horoscop zilnic: 31 iulie

Berbec

Astăzi Luna este implicată în aspecte tensionate și îți aduce spre analiză percepția ta asupra puterii și a autorității. Prin situațiile pe care ți le atragi astăzi, te-ai putea simți într-o continuă competiție și comparație.

Fii prezent la acțiunile tale, temperează-ți impulsivitatea și răspunde conștient la provocările care se ivesc, pentru a nu-ți prejudicia imaginea publica.

Taur

Tu astăzi ai de echilibrat axa presiunilor: al meu versus al tău. Pe de o parte, te încrezi în forțele proprii, pe de alta parte, ai așteptări din partea celorlalți.

Învață să primești sprijin, dar ar fi bine să înveți să îl și ceri pentru că poți avea surpriza să descoperi în jurul tău oameni experimentați, înțelepți și dornici să iți sară în ajutor. Amână, pe cât posibil, cumpărăturile.

Un apogeu al dreptatii sociale. Luna plina in Varsator, 3 august 2020

Gemeni

Prin situațiile pe care ți le atragi astăzi poți intra ușor în conflict cu ceilalți oricât de mult te-ai strădui să placi.

Poți manifesta mare atracție pentru muzică, artă și frumos. Ascultă-ți inima, îndeplinește-i dorințele și astfel poți restabili armonia cu tine însuți și implicit cu ceilalți. Temperează-ți impulsul de a cheltui și fi cumpătat cu achizițiile pe care le faci.

ADVERTISING

Rac

Tu ai de echilibrat activitatea la locul de munca și tendința către abandonul de sine. La serviciu ești jovial, flexibil, te poți implica în noi activități și poți simți nevoia de aventura și libertate.

Pe de alta parte, simți să te dedici unor cauze nobile și să sprijini oameni cu nevoi speciale. Primește iubirea celor apropiați, în special, a părinților și te vei simți în siguranță.

Cine e Leu să traiască, cine nu să nu-și dorească!

Leu

Prin felul tău de a fi, atragi toate privirile asupra ta, ești în centrul atenției și te bucuri te admirația celor din jurul tău. Comunici ca un adevărat înțelept, cu tact și diplomație.

Cei cu care interacționezi te percep ca un sfătuitor de cinste, iscusit și cu cele mai bune intenții. Lasă spațiu și celorlalți să se manifeste și astfel vă puteți completa reciproc.

Fecioara

Sub influențele astrale de astăzi, tu te poți simți sensibil, emotiv, intuitiv și poți avea chiar vise profetice. Intuiești dorințele celor dragi și ai o imaginație foarte bogată pe care o folosești în serviciul familiei și al apropiaților.

Evită discuțiile de principiu cu șefii sau cu autoritățile, întrucât puteți avea divergențe de opinii și nu lua lucrurile personal.

Femeile zodiacului

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Ziua de astăzi este destul de tensionată pentru tine. Poți fi rece, autoritar și foarte vehement, în special în relația cu cei din familie. Poți fi stârnit foarte ușor și te-ai putea manifesta precum o bombă cu ceas, în caz că ești provocat.

Lecția zilei poate consta în renunțarea la competiție, păstrarea direcției alese și îmbunătățirea cooperării cu membrii familiei.

Scorpion

Mentalul tău este foarte activ. Poți simți o mare atracție către studiu, călătorii, ocultism și mister.

La serviciu poți fi nervos, supărăcios și chiar repezit în relațiile cu colegii. Comunicarea cu persoana iubită și cu copiii nu necesita cuvinte, sunteți pe aceeași lungime de undă și aproape că vă citiți gândurile. Călătoriile cu mașină necesită multa prudență.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie - 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

ADVERTISING

Săgetător

Atenția pare să îți fie concentrată către bani. Ai o imaginație foarte bogată și ai putea atrage unele câștiguri financiare din munca proprie, prin mijloace foarte neobișnuite.

Folosește-ți imaginația și creativitatea pentru a-ți debloca potențialul latent. Evită pe cât posibil cheltuielile și speculațiile financiare până când vei putea discerne mai bine.

Capricorn

Tu ai putea fi perceput ca fiind impulsiv, rece, autoritar și calculat. Poți avea parte de unele surprize neașteptate din partea familiei, dar răbdarea pare să nu fie punctul tău forte și te-ai putea plictisi destul de repede.

Imaginația ta este debordantă, ești intuitiv și foarte inspirat. Te poți simți foarte atras de călătorii, dar în special de cele imaginare.

Nevoia de miracole

Vărsător

Pe tine contextul astral de astăzi te predispune la hipersensibilitate și la trăiri intense. Poți simți să stai retras, departe de privirile lumii. Îți poți exprima cu dificultate emoțiile față de ceilalți și poți păstra o atitudine rezervata.

În caz că ești implicat în dezbateri sau negocieri, tratează-le cu tact și diplomație. Fii prudent și atent la drumurile pe care le faci.

Pești

Tu astăzi te poți manifesta foarte efervescent, excentric, autoritar și te-ai putea lansa cu multă patimă în discuții legate de politică alături de cei din anturaj.

Chiar dacă intuiția ta este foarte buna, nu insista în a-ți impune opinia. Unele surse de câștig financiar din munca proprie se lasă așteptate sau ți se poate retrage subit sprijinul din partea unei persoane influente.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇