Horoscop zilnic: 30 septembrie

Horoscop zilnic: 30 septembrie

Berbec

Ziua de astăzi se anunță destul de tensionată, în ce privește raporturile cu colegii sau cu alte persoane cu care colaborezi. Luna în Săgetător și aspectele încordate pe care le formează sugerează că e momentul să schimbi unele principii de viață, unele metode de lucru care nu mai sunt eficiente.

Observă-te astăzi sau observă evenimentele cu luciditate și vezi care sunt ideile acelea fixe care dăunează activității profesionale și raporturilor cu oamenii. Iar dacă apar evenimente neplăcute la lucru, asumă-ți responsabilitatea și vezi ce poți să schimbi la tine.

Taur

Este posibil să se reactiveze niște frustrări, nemulțumiri și chiar angoase cu privire la relația de iubire și relațiile cu alți oameni dragi din viață ta. Se pare că această stare vine din cauza unor așteptări foarte mari pe care le ai de la persoana iubită, ceea ce face să te simți mereu dezamăgit, doar pentru că celălalt nu vine în întâmpinarea dorințelor tale.

Probabil că e momentul să-ți asumi și tu unele greșeli, să renunți la a avea dreptate cu orice preț și să inițiezi o discuție clarificatoare.

Oracolscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Gemeni

Tendința spre pesimism, neîncredere în forțele proprii și nehotărâre te poate trage înapoi, ori de câte ori îți propui ceva sau vine spre tine o oportunitate. Astăzi suspiciunile și temerile vizează relația cu partenerul de viață. Pot ieși scântei doar pentru că nu accepți alt punct de vedere în afară de al tău sau pentru că nu ești suficient de deschis sau receptiv. Cu siguranță, dacă ai renunţa la rigiditate și ai schimba unghiul din care privești lucrurile, ai putea găsi o cale de comunicare.

ADVERTISING

Rac

S-ar putea ca astăzi să ai senzația deseori că tot ce se întâmplă este complet haotic, pentru că oamenii cu care te întâlnești sau cooperezi nu înțeleg ce spui sau răstălmăcesc fiecare cuvânt sau pentru că, pur și simplu, totul se amână, întârzie sau se schimbă în ultima clipă.

Aspectele tensionate vizează în special segmentul muncii, ceea ce înseamnă că acolo e necesar să fii foarte precaut, mai ales dacă lucrezi cu acte sau dacă munca ta se bazează pe comunicare. Așadar, atenție unde pui actele și cum comunici, astfel încât să fii înțeles corect.

MARTE în GEMENI (20 August 2022 – 25 Martie 2023). Șansa corectării erorilor de gândire

Leu

Probabil că frustrarea ta cea mai mare rezidă astăzi din faptul că nu poți să-ți satisfaci o plăcere personală costisitoare sau nu dispui de banii necesari pentru a veni în întâmpinarea dorințelor persoanei iubite ori, pur și simplu, la un calcul sumar, constați că nu stai foarte bine din punct de vedere financiar.

Trebuie să știi însă că ai tendința să vezi lucrurile într-o notă sumbră, pentru că lucrurile nu stau chiar atât de rău pe cât pare. Cu toate acestea, stai departe de cheltuieli nesăbuite.

ADVERTISING

Fecioara

Nu e nicio noutate faptul că te afli într-o perioada foarte importantă a vieții tale, în care ai de făcut alegeri responsabile, pe termen lung. Este de asemenea o perioadă care te invită la o analiză atentă a atitudinii și la eliminarea din viața ta a tot ceea ce e toxic sau nefuncțional, de la mod de a gândi până la relații.

Ziua de astăzi vine să te facă să conștientizezi astfel de tipare de gândire sau comportamentale, care trebuie eliminate. Poate fi o zi dificilă, cu tensiuni interioare, dar foarte valoroasă, pentru că într-o anumită măsură poți să te detașezi de unele experiențe din trecut.

Sentimente printre condimente. Relația, un preparat „fine dining”

Balanță

O zi complicată în ce privește segmentul comunicării, întâlnirilor, relațiilor cu cei din jur. Mercur este în continuare retrograd în zona discreției și jocurilor de culise, iar astăzi este tensionat de Luna aflată în Săgetător.

Prin urmare, astăzi este necesar să fii vigilent, rezervat și să-ți asculți intuiția. Astfel vei putea tria informațiile care ajung la tine (nu toate adevărate), dar mai ales vei putea să refuzi o invitație care nu-ți aduce nimic bun, ci dimpotrivă.

ADVERTISING

Scorpion

Punctul nevralgic al zilei de astăzi este reprezentat de segmentul banilor și posesiunilor. Te poți confrunta cu un blocaj financiar sau ai sentimentul că raportul efort/bani obținuți nu este deloc avantajos. Prin urmare, este necesar să-ți faci niște calcule de timp și de bani, să-ți reevaluezi prioritățile și să îți schimbi metoda de administrare a resurselor.

Îți recomand să eviți investițiile sau deciziile legate de acestea și, mai ales, să te concentrezi mai mult asupra calităților care ar putea fi exploatate.

Săgetător

O zi extrem de provocatoare. Deși Luna se află în semnul tău zodiacal, nu se poate spune că-ți este aliat prea prietenos. Asta pentru că formează aspecte tensionate care vizează atât segmentul carierei, cât și pe cel al sufletului. Prin urmare, ziua aceasta poate fi numită „ziua bilanțului și autenticității”, pentru că starea ta, dar și evenimentele care au loc au rolul de a te opri puțin în loc și a te face să te întrebi dacă nu cumva ar fi momentul să schimbi macazul, dacă nu cumva te-ai săturat de ceea ce faci acum.

Capricorn

Conjunctura astrală de astăzi poate reactiva o serie de inhibiții, blocaje, temeri. Sentimentul că în anumite domenii de viață nu poți schimba nimic poate fi foarte apăsător. Adevărul este că lucrurile nu stau chiar așa rău, însă percepția ta asupra lor poate fi distorsionată.

Sfatul meu este să detașezi pe cât posibil de toate situațiile complicate care pot să apară și să găsești mijloace prin care să te relaxezi. Pe de altă parte, anumiți prieteni, colaboratori sau partenerul de viață te pot sprijini, dacă-i lași.

Vărsător

Nu e momentul să-ți faci planuri de viitor sau să-ți propui obiective înalte, bazându-te pe sprijinul altora. Este o zi în care așteptările vis-a-vis de cei din jur rămân nesatisfăcute și pot da naștere la dezamăgiri profunde. Totuși, ar trebui să fii ceva mai flexibil, să privești lucrurile holistic, să accepți că ceilalți s-ar putea ca, pur și simplu, să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine sau să nu fi înțeles foarte bine ce aștepți de la ei. Asta nu înseamnă nicidecum că sunt rău intenționați.

Pești

Ești foarte sensibil la părerile și reacțiile celor din jur. Atenție, însă, este posibil să te lași prea mult influențat de așteptările pe care cei din jur le proiectează asupra ta, iar asta te poate face să iei decizii pentru ei și nu pentru tine. Cu alte cuvinte, e necesar să înveți să îți urmezi propriile alegeri, fiind în același timp îngăduitor cu criticile sau observațiile primite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇