Horoscop zilnic: 30 noiembrie

Horoscop zilnic: 30 noiembrie

Berbec

Începutul săptămânii te pune pe drumuri. Dacă ești nevoit călătorești, fii prudent și verifică atent toate detaliile legate de drum. Sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile pentru finalizarea sau începerea unor cursuri planificate mai demult. Spre seară, întâlnirile și dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiați îți pot oferi momente plăcute și vești interesante.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o nouă eră

Taur

Este ziua cadourilor și recompenselor. Dacă așteptai demult o plată, acum se pare va veni și chiar cu dobândă. Se pot pune în discuție îmbunătățirea condițiilor de la locul de muncă sau creșterea salariului. Se anunță schimbări majore la capitolul financiar și bine ar fi fii pregătit și prudent. În a doua parte a zilei energia vitală va fi la cote joase, deci odihnește-te mult.

Gemeni

Beneficiezi de o energie astrală deosebită și recomandabil este să o foloseșți doar pentru sufletul tău. Sunt momente bune de a te ocupa pe îndelete de întreținerea corpului și de îmbunătățirea stării tale de spirit. Programează-ți o vizită la un salon de înfrumusețare sau propune-ți să parcurgi cursuri de dezvoltare personală. Evită provocările celorlați!

Sfântul Andrei – obiceiuri, datini, superstiții

ADVERTISING

Rac

Fii cât mai discret! Sunt momente bune pentru a sta de vorba doar cu tine însuți. Sănătatea este vulnerabilă, deci dozează-ți eforturile. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea descoperi conflicte mocnite la serviciu. Selectează cu atenție pe cine mai păstrezi în preajma ta. Trasează-ți noi planuri de viață!

Leu

Prietenii și protectorii sunt subiectul principal de astăzi. Unele relații se pot încheia. Pe de alta parte, fii atent la sfaturile și îndemnurile primite din partea celorlalți. Chiar dacă unele nu îți sunt pe plac este bine le reții, deoarece la momentul potrivit le vei folosi. Discerne cu atenție cine îți este prieten și cine se preface. Orientează-te spre relații noi!

Oraloscop 30 noiembrie – 6 decembrie

ADVERTISING

Fecioară

Se pare vin evenimente importante la capitolul carieră profesională. Un șef iți poate oferi un post de conducere. Dar există și posibilitatea demiterii dintr-o funcție înaltă. Fii pregătit pentru orice situație și ai încredere totul este în favoarea ta. Familia îți solicită ajutorul, însă ai tendința de a-i refuza. Găsirea echilibrului dintre îndatoririle sociale și cele familiale este provocarea acestei perioade.

Balanță

Relațiile cu străinătatea îți vor capta atenția și eforturile. Poți primi vești de la cineva aflat departe de țară sau poți face demersurile necesare unei călătorii. Chiar dacă lucrurile nu se rezolva așa cum vrei tu, la momentul potrivit totul se va lămuri. Sunt vizate chestiunile ce privesc finalizarea sau începerea unei forme superioare de școlarizare.

ADVERTISING

Scorpion

O zi potrivită cumpărăturilor, dar și achitării datoriilor de orice fel. Plătește-ți taxele, impozitele sau verifică situația creditelor sau economiilor. Unii se pot ocupa cu succes de actele specifice moștenirilor sau partajelor. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât se anunță evenimente importante la capitolul financiar. Spre seară, detașează-te de problemele cotidiene.

Săgetător

Subiectele principale ale zilei sunt relațiile parteneriale și colaborările. Sunt posibile discuții aprinse cu partenerul de viață. Evită combativitatea și fii mai înțelegător! O relație veche se poate sfârși sau poate apărea în preajma ta o persoană interesată să colaboreze cu tine. Beneficiezi de multă energie și idei bune, așa încât pune-ți ordine în toate tipurile de relații.

Capricorn

Se anunță o zi încărcată la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât recomandabil este te bazezi doar pe forțele tale. Evită provocările și ocupă-te doar de treburile tale. Sfatul astrelor este să-ți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile ei. Chiar dacă apar și neplăceri, vei reuși depășești totul cu bine. Sănătatea este vulnerabila, deci odihnește-te.

Vărsător

Distracția și voia bună îți deschid săptămâna. Este o zi potrivită pentru a te ocupa de un hobby. Relația cu persoana iubita este tensionată, dar cu prudență vei reuși aduci lucrurile pe făgașul cel bun. Copiii și problemele lor sunt un alt subiect favorit. O discuție cu un prieten te-ar putea pune pe gânduri. Selectează veștile pe care le afli și evită concluziile de moment.

Pești

Casa și activitățile ei îți cer atenție și eforturi susținute astăzi. Curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare le poți face mai ușor. Membrii familiei îți sunt alaturi. Chiar dacă există și discuții contradictorii se poate ajunge la pace. Totuși, ceva se va schimba în zona casei și a relațiilor cu familia. Găsește un echilibru între viața privată și cea socială.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇