Horoscop zilnic: 30 iunie

Horoscop zilnic: 30 iunie

Berbec

O zi cu Luna în Pești, numai bună pentru a sta departe de agitația lumii și de a observa ce se întâmplă fără să te implici concret. E posibil să fii pus față în față cu consecințele unor alegeri și acțiuni, iar dacă acestea nu-ți plac, e o ocazie să faci alegeri diferite.

În orice caz, astăzi e indicat să alegi conjuncturile care-ți fac bine și mediile în care te simți confortabil. Oferă-ți ceva mai mult timp pentru meditație și relaxare și stai departe de conflicte, mai ales spre seară.

Taur

Astăzi se pot îndulci unele relații de prietenie, prin rediscutarea unor neînțelegeri  cu empatie și generozitate. Pe de altă parte, fii atent la alegerile imprudente și pripite în ce privește investițiile și cheltuielile.

Există confuzie în această zonă și riști să te alegi cu pierderi de tot felul. De asemenea, nu este cea mai bună zi pentru a da bani cu împrumut și nici pentru strategii financiare pe marginea unui proiect.

Gemeni

E posibil să experimentezi confuzie, nerăbdare și chiar impulsivitate, mai ales în ce privește zona profesională și a relațiilor cu persoane autoritare, tocmai de aceea, e important să-ți canalizezi energia în direcții constructive.

E indicat să fii deschis și, în loc să dai verdicte, să-ți pui întrebări clare. Asta te va ajuta să găsești soluții dincolo de ceea ce ți-ai putea imagina și să vezi oportunități frumoase de creștere și evoluție.

Horoscopul săptămânii 28 iunie – 4 iulie

ADVERTISING

Rac

Ai sentimentul că orice este posibil acum pentru tine. Ți se lărgește orizontul, se schimbă percepții, scapi de niște clișee de comunicare și de convingeri  rigide, iar asta contribuie mult la îmbunătățirea stării tale de spirit.

Începi să înțelegi și să accepți că nu există noroc și că acesta este, de fapt, lucrarea fiecăruia. Totuși, în ce privește zona materială, nu e indicat să te lași dus de val și să faci alegeri pripite, întrucât aici încă e nevoie de răbdare și timp să se așeze lucrurile.

Leu

Luna prezentă în Pești îți accentuează latura sensibilă și empatică, îți poate aduce daruri providențiale, dar îți poate dezvălui și adevăratele intenții ale unor „prieteni” sau persoane din anturajul apropiat.

Astăzi e bine să fii atent la mesajele subtile, la ce simți, la semnalele organismului și chiar la vise. Ți se pot revela o serie de adevăruri și soluții, mai ales în ce privește relațiile care contează, dacă ești dispus să te asculți și să-ți acorzi timp pentru introspecție.

MARTE în LEU, 11 iunie - 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea

ADVERTISING

Fecioară

Te afli într-o perioadă în care este posibilă reactivarea unor relații și aspirații din trecut. Se pot relua, așadar, fie discuții lăsate neterminate, fie relații care s-au răcit din diverse motive.

De data aceasta, ai ocazia să privești totul prin lentile noi, să aduci o altă viziune, mai constructivă, în aceste relații. Un proiect început cu multă vreme în urmă, poate fi continuat, cu idei noi și făcând ajustările necesare.

Balanță

Nu e indicat să te spetești muncind, de altfel Luna în Pești e destul de abilă în a-ți distrage atenția de la responsabilități și sarcini.

Însă e o zi excelentă pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a descoperi noi unghiuri din care să privești rutina zilnică, activitățile în care te tot implici de multă vreme, sarcinile fără număr pe care ți le-ai asumat. E timpul să schimbi ceva pentru a face ca lucrurile să curgă cu mai multă ușurință.

ADVERTISING

Scorpion

Creativitate din plin, inspirație, drag de oameni și de proiectele tale. Sentimentul care predomină este recunoștința  indreptata către cineva anume sau către oameni care ți-au marcat existența într-un fel sau altul.

În altă ordine de idei, este o perioadă de revizuire a filozofiei de viață și a dorințelor. E momentul să te uiți mai atent la detalii, la unele credințe și puncte de vedere și să faci schimbările benefice renunțând la unele dintre ele. De asemenea, se pot rediscuta reperele cadrului oficial în ce privește o relație.

Săgetator

Te afli într-o perioadă de reconfigurare a priorităților legate de finanțe, investiții, cheltuieli. Mai ales că acum se ia în discuție „agenda” familiei și aveți o serie de planuri și proiecte în comun pentru următoarea perioadă.

Așadar, e bine să fii receptiv la propunerile celor dragi și în același timp atent la partea pragmatică a situației prezente. Pot apărea întârzieri legate de bani, dar în același timp e posibil ca să se soluționeze o problemă financiară, când și cum te aștepți mai puțin.

Oracolscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Capricorn

Graba strică treabă. Nerăbdarea, impulsivitatea și tendința de a te ocupa de mai multe treburi în același timp duc la greșeli pentru repararea cărora consumi exact același timp pe care credeai că l-ai câștigat.

Așadar, astăzi ia lucrurile pe rând și nu încerca să o iei pe scurtătură, mai ales la serviciu și în relațiile cu colegii. Pe de altă parte, astăzi e posibil să reiei niște discuții cu partenerul de viață sau de afaceri,  pentru a lămuri niște neînțelegeri.

Vărsător

Luna în Pești te îndeamnă să-ți îndrepți atenția către resursele interioare de care dispui și pe care le poți împărtăși lumii. Există ceva ce faci cu ușurință, un talent pe care nu l-ai exploatat suficient sau deloc? Acum e momentul potrivit pentru a-l recunoaște și a-l valoriza.

Prosperitatea este în strânsă legătură cu modul în care știi să te livrezi lumii. Prin urmare, dacă rezultatele prezente nu te satisfac, vezi ce ai putea schimba în alegerile și acțiunile tale.

Pești

Cu Luna în zodia ta, astăzi ești extrem de senzitiv și empatic. Pur și simplu, știi ce nevoi au ceilalți, ce simt, fără să spună un cuvânt. Totuși, nu uita de tine și de nevoile tale, altfel riști să consumi toată energia îndreptându-ți atenția doar către exterior.

În familie, poți primi reproșuri sau să te confrunți cu nemulțumirile celor dragi. Folosește înțelepciunea de comunicare, cu empatie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇