Horoscop zilnic: 30 iunie

Horoscop zilnic: 30 iunie

Berbec

Ai de câștigat de pe urma familiei. Poate primești un cadou sau ți se oferă un sprijin financiar de care ai nevoie. De asemenea, poate fi vorba despre obținerea unui împrumut sau despre lămurirea unor încurcături legate de niște datorii la stat și, în acest fel, ai de câștigat prin evitarea unor plăți.

Pe de altă parte, după prânz, poți afla niște vești bune la locul de muncă. Aceste vești sunt legate cel mai probabil de bani. Poate veni o primă sau un bonus.

Taur

Ori de cate ori Luna trece prin Scorpion, se activează zona relațiilor sociale, a parteneriatelor, căsătoriei și colaborărilor. Probabil că astăzi beneficiile materiale vin în urma unor întâlniri și discuții fructuoase, unde stabilești termenii unei noi colaborări sau asocieri.

Practic, poți câștiga bani prin simplul fapt că cineva te recomandă pentru un post sau datorită imaginii din ce în ce mai bună pe care ți-ai creat-o. Ți se poate propune implicarea într-un proiect, despre care ai mai discutat și în trecut, dar care nu s-a materializat atunci.

ADVERTISING

Gemeni

În cazul tău, câștigul vine din muncă asiduă și în urma eforturilor susținute din ultima vreme. Însă astăzi primești și un mic ajutor de la colegi sau subalterni. Dacă ești dispus să-l primești, dacă ești destul de abil în a te folosi de calitățile și cunoștințele celor din jur, rezultatele muncii se vor transforma, într-un fel sau altul, în bani.

În concluzie, ziua de astăzi este foarte importantă, pentru că iți oferă șansa de a te echilibra financiar și de a căpăta din nou sentimentul de siguranță materială. Este o zi excelentă pentru afaceri, mai ales pentru cele de familie.

Oracolscop 29 iunie- 5 iulie 2020

Rac

Luna în Scorpion, aflată în faza crescătoare și fiind frumos aspectată, poate să-ți aducă un plus de popularitate și succes, beneficii materiale prin calitățile, talentul și aptitudinile de care dispui și pe care astăzi ai ocazia să le manifești din plin.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poți însă să beneficiezi de un câștig și prin intermediul unei persoane dragi, care te promovează undeva într-un mod foarte convingător. După prânz, o discuție cu cineva mai în vârstă se poate dovedi benefică. Poate fi vorba despre un profesor sau o persoană care joacă rol de îndrumător pentru tine.

Leu

Securitatea ta materială depinde astăzi de inspirație și de cât de discret reușești să fii. Asta pentru că îți pot veni idei ingenioase, creative, numai bune de pus în practică și de făcut bani cu ele. Numai că nu e momentul să le împărtășești și altora, ci cel mai potrivit este ca deocamdată să le păstrezi pentru tine, sau să le faci cunoscute doar unor persoane de încredere.

La fel de posibil este ca astăzi să participi la niște discuții de culise și astfel intri în posesia unei informații valoroase, aducătoare de beneficii materiale, asupra căreia ești rugat să păstrezi tăcerea pentru moment.

ADVERTISING

Fecioară

O zi frumoasă, în care Luna plasata în Scorpion îți poate aduce o creștere a popularității și un număr mare de susținători în proiectele pe care le ai în derulare. E posibil să câștigi un plus de imagine, simpatie, recunoaștere.

Mai cu seamă dacă ești în situația de a te adresa unui public larg prin activitățile în care te implici, probabil că vei fi aplaudat la scenă deschisă, datorită rezultatelor de excepție pe care le înregistrezi astăzi, ca urmare a tenacității, disciplinei, seriozității de care dai dovadă.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Balanță

Luna în Scorpion activează exact zona finanțelor și resurselor în general, așa că ai cele mai mari șanse să te alegi cu un câștig consistent, prin muncă, e-adevărat, dar și cu ajutorul și susținerea unui șef sau a unui colaborator.

Avantajele materiale pot veni în urma rezultatelor profesionale și ascensiunii, dar pot veni și datorita unei persoane cu autoritate, care te sprijină din umbră, preferând să-și păstreze anonimatul. În plus, cineva îți poate întoarce o favoare pe care i-ai făcut-o mai demult sau te poate recompensa cu un dar.

Scorpion

Ești avantajat de tranzitul Lunii prin semnul tău natal, prin urmare astăzi te poți afirma și ai ocazia să-ți demonstrezi calitățile organizatorice, tenacitatea, ambiția, abilitățile de conducător. Practic, ai de câștigat prin ceea ce ești și manifești, dar și prin intermediul relațiilor pe care le ai și pe care astăzi știi să le exploatezi foarte bine, astfel încât să-ți atingi scopurile.

Pot veni vești bune de la distanță, poți plănui și organiza o vacanță sau te bucuri de beneficii materiale în urma unei bune administrări a bugetului sau unei investiții profitabile.

Săgetător

Probabil că simți nevoia de odihna și relaxare și ar fi foarte bine să îți acorzi mai mult timp pentru asta și, așadar, să fii atent la semnalele pe care ți le trimite organismul. Mai ales că, pe fondul acestei stări de liniște și detașare, s-ar putea să-ți vină niște idei foarte bune și să îți faci niște planuri de viitor, care, puse în practică, te-ar putea ajuta să urci pe scara socio-profesională și să scapi de grijile materiale.

De asemenea, poți intra în posesia unor documente și date foarte utile sau participi la niște discuții fructuoase. Prin urmare, fii receptiv și atent la toate mesajele pe care le primești.

O oportunitate extraordinară! Marte în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), inițiative și acțiuni epice

Capricorn

Pot veni spre tine mari șanse de câștig financiar, prin implicarea în diverse proiecte, însă ar fi bine să fii ceva mai organizat, întrucât ai tendința să risipești foarte ușor banii primiți sau să-ți risipești energia în prea multe activități, cărora cu greu le faci față.

Pe de altă parte, astăzi poți câștiga un prieten foarte bun sau un susținător de nădejde, pe care îl cucerești prin moralitate, seriozitate și hărnicie. De asemenea, s-ar putea să ai parte de o declarație de dragoste frumoasă.

Vărsător

Luna în Scorpion, cu o localizare de excepție în zona carierei, te ajuta să strălucești, să culegi primele roade ale unui proiect început în a doua jumătate a lunii iunie, să te bucuri de recunoașterea meritelor profesionale.

E adevărat că meritele îți aparțin, însă se pare că ai în preajmă oameni care te sprijină și pe care te poți baza. Chiar și astăzi ești susținut de un colaborator sau un asociat, în demersurile tale. Sprijinul primit ar putea veni și sub formă de sponsorizare sau finanțare.

Pești

Probabil că astăzi vei beneficia de un câștig material, prin folosirea și demonstrarea cunoștințelor tale, prin moralitate, înțelepciune și încredere în capacitățile și talentele personale.

S-ar putea să fii pus în situația de a convinge pe cineva că ești persoana potrivită pentru un anumit proiect sau te poți afla în ipostaza de a-ți susține o cauză în fața unei persoane cu autoritate. Și ai toate șansele să convingi că ești persoana potrivita, doar expunându-ți experiența, calitățile și principiile.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇