Horoscop zilnic: 30 iulie

Horoscop zilnic: 30 iulie

Berbec

Tot optimismul de care astăzi dai dovadă poate funcționa împotriva ta, în cazul în care exagerezi. Păstrează-ți simțul realității și nu te aventura inutil în a face planuri complexe, de aventură. În schimb, în ceea ce privește relația cu persoana iubită, savurează timpul petrecut alături de aceasta și fii mulțumit cu ceea ce ai. Bucuriile nu-ți lipsesc.

Taur

Cu mare atenție ar trebui să tratezi astăzi problemele care apar în familie. Deși nimeni nu-ți poate sta în cale, diferențe de opinie vor apărea, tocmai pentru că nimeni nu-ți înțelege adevăratele motivații și nici nu îți acceptă planurile de viitor. Pot interveni probleme legate de familia paternă sau de cămin, ori moșteniri. Luptă pentru ceea ce îți aparține.

Gemeni

O zi în care oportunitățile apar de unde te aștepți mai puțin, însă, pentru a te putea bucura de ceea ce vine la tine, ca șansă, este indicat să fii flexibil în gândire și să nu îți impui părerile cu orice preț. În definitiv, nu are sens să repeți; cine are urechi de auzit să audă ceea ce ai spus te va asculta și îți va urma sfatul oricum.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

ADVERTISING

Rac

Această zi este prima dintr-un șir de zile în care totul decurge așa cum ți-ai propus. Nu ar strica dacă ai putea să uiți pentru câteva momente de cei din jur, având grijă de tine însuți și rasfațându-te, ori de câte ori ai ocazia. În cazul în care îți dorești să obții ceva anume de la o relație, acum este momentul să dai glas doleanțelor tale.

Leu

Șansele tale de succes se amplifică exponențial în momentul în care renunți la ideile fixe, mai ales astăzi. Tot ceea ce îți dorești a obține vei reuși să primești fără ca tu să depui eforturi peste măsură de mari. Poți considera că este o zi în care Divinitatea te răsfață necondiționat. Pregătește-te să strălucești în văzul tuturor.

ADVERTISING

Fecioară

Se pare că astăzi nu prea ești prezent în această realitate. Sau nu complet, cel puțin. Deși atent atunci când observi amănuntele unei situații, deși dedicat ordinii și disciplinei, ai parte de o zi în care preferi să fii atent la ceea ce visezi cu ochii deschiși. Toate bune și frumoase atât timp cât te "întorci" din starea respectivă cu informații de actualitate.

Balanță

Cel mai bine este ca, atunci când oferi ceva, să nu pretinzi nimic în schimb, să oferi totul cu dragoste și abnegație. Ori ziua de astăzi este una în care darurile Divinității nu contenesc a veni la tine. De aici și sfatul ca, din ce ai tu, să oferi și altora, necondiționat. Așteaptă să mai treacă ceva timp până să îți exteriorizezi sentimentele.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

ADVERTISING

Scorpion

O zi specială, cea de astăzi, pentru tine. Sunt crescute șansele de a întâlni o persoană prin intermediul căreia să avansezi (din punct de vedere ierarhic) la locul de muncă. Un dar la care nu te aștepți - de asemenea - ar putea ajunge în mâinile tale. În ceea ce privește relația de cuplu, schimbă unghiul de perspectivă și nu te compromite.

Săgetător

Cu cât mai departe în viitor privești, cu atât mai bine pentru tine; ești capabil a descoperi noi orizonturi, ceea ce îți este de folos pentru ce urmează să întreprinzi. Cu toate acestea, amintește-ți că pe această lume totul are un preț, inclusiv succesul care (momentan, cel puțin) pare atât de tangibil... Grăbește-te încet!

Capricorn

De unde, nu se știe, dar succesul este al tău, în această zi. Pe cât posibil colaborează, tocmai pentru a obține beneficii la care nici nu ai curaj să visezi, deocamdată. Fii mulțumit pentru ceea ce ai, deoarece așa vei descoperi ceea ce cauți. Colaborarea se impune și în relația de cuplu, fericirea fiind la doar un pas depărtare de voi.

Oracolscop 26 iulie – 1 august

Vărsător

Liniștea interioară și claritatea în gândire, combinate cu creativitatea și cu scânteia divină din tine, reprezintă acea combinație "de succes" de care poți avea parte în această zi. Prietenii și cei din anturajul tău apropiat sunt cei care îți "pavează" calea spre reușită. Cu toate acestea, bazează-te doar pe propriile-ți puteri, indiferent ce drum decizi a urma.

Pești

Relaxarea pe care ți-o dorești se lasă așteptată, astăzi, mai ales dacă intenționezi a acționa în viitorul apropiat pentru a face schimbările pe care de mult timp ți le-ai propus. În schimb, ceea ce poți face este să alternezi munca cu distracția, amintindu-ți cum este să lucrezi din plăcere și realitatea va lua, încet, forma nouă a gândurilor tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇