Horoscop zilnic: 30 iulie

Horoscop zilnic: 30 iulie

Berbec

Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt subiectele principale ale acestei zile. Există varianta să-ți programezi o călătorie în afara granițelor țării sau să fii nevoit să pleci departe.

Răzgândirile pot fi frecvente. O persoană din anturajul tau îți poate oferi soluții sau sfaturi bune în privința pregătirii tale profesionale.

Taur

Banii si bunurile provenite de la alții te preocupă astăzi. Încearcă să-ți verifici situația datoriilor, taxelor și a relațiilor cu instituțiile financiare.

Dacă ești implicat în colaborări, s-ar putea să primești ceva bani în urma muncii depuse în acest sens. Totusi, suma te nemulțumește, astfel că este un moment bun de a echilibra raportul eforturi-remunerație.

Un apogeu al dreptatii sociale. Luna plina in Varsator, 3 august 2020

Gemeni

Parteneriatele si relațiile ce derivă de aici îți aduc elemente noi astăzi. În urma discuțiilor cu partenerii, ai putea fi tentat să rupi unele relații. Ascultă ce au de zis ceilalți și lasă deciziile importante pentru o altă perioadă mai bună.

Încearcă să-ți păstrezi calmul. De reținut că unii au scopuri personale ascunse sub diverse măști binevoitoare.

ADVERTISING

Rac

Treburile de la locul de muncă îți ocupă toată ziua. Relațiile colegiale sunt precare, astfel că trebuie să te bazezi doar pe tine însuți.

Pe de alta parte, problemele de sănătate mai vechi pot ieși la iveală. Organismul tău este obosit și nu te prea ajută în desfășurarea activităților fizice. Odihnește-te regulat și adoptă un stil de viață sănătos!

Leu

O zi care anunță veselie si aventură. Relația cu persoana iubită îți poate aduce neplăceri, așa încat fii prudent.

Pe de alta parte, și copiii intră în sfera ta de interes. S-ar putea să-ți scadă încrederea în forțele proprii, însă sunt momente pasagere și nu ar trebui să le dai curs. Bine ar fi să te ocupi de o activitate dragă sufletului tău, lăsându-i pe ceilalți cu treburile lor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi te poți ocupa cu succes de activitățile gospodărești. Dialogurile cu membrii familiei sunt presărate cu note discordante. Este nevoie de îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ sau de achiziționarea unor bunuri.

Ar fi bine să faci o verificare a bugetului disponibil în acest sens. Fii atent la membrii familiei, deoarece pot avea nevoie de sprijinul tău.

Horoscop pentru săptămâna 27 iulie – 02 august 2020

Balanța

S-ar putea să fii nevoit să pleci la o rudă sau la un prieten apropiat ce are nevoie de ajutorul tău. Încercă să-ți păstrezi calmul, deoarece răsturnările de situație îți pot strica buna dispoziție.

Gândirea și comunicarea sunt distorsionate, așa încât evită dezbaterile de teme puțin cunoscute și luarea deciziilor majore. Spre seară, înconjoară-te de cei dragi.

ADVERTISING

Scorpion

O zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Cu toate că vrei mai mult decât îți permite bugetul disponibil, astrele îți transmit că au grijă să-ți ofere doar ce ai nevoie.

Ar fi indicat să faci un bilanț al veniturilor din munca pe care o desfășori. O discuție cu un prieten te ajută să vezi lucrurile mai clar și să-ți trasezi noi direcții în acest sens.

Săgetator

Este o zi minunată pentru tine. Debordezi de energie si reusesti să-i molipsești și pe cei din jur cu cheful tău de viață.

Alcătuiește-ți un plan de activități pentru următoarele săptămâni. Bine ar fi să incluzi în preocupările tale cursuri de dezvoltare personală și relațională. Nevoia de a te pune în valoare este evidentă, astfel că ceva retușuri la propria-ți persoană ar fi binevenite.

Capricorn

Ocupă-te de activități ușoare și vorbește cât mai puțin. Problemele de sănătate îți pot crea neplăceri, dar știi despre ce este vorba și cum să le ameliorezi.

În a doua parte a zilei, te vei simți mult mai bine și vei reveni în mijlocul celor dragi. Încercă să discuți cu un prieten apropiat despre cariera ta sau despre îmbunătățirea pozitiei tale sociale.

Nevoia de miracole

Vărsător

O zi interesantă la capitolul prieteni. Aceștia roiesc în jurul tău, oferindu-ți idei, sfaturi sau informații diverse.

Atenție că sunt și persoane false în jurul tau! Se recomandă să discerni cu prudență ce ți se spune, deoarece multe informații au scopul de a-ți crea neplăceri. Spre seară vrei să fii doar cu tine însuți, resimțind oboseala de peste zi.

Pești

Relațiile cu șefii și autoritățile se evidențiază astăzi. S-ar putea sa fii convocat la o discuție importantă în legatură cu felul în care îți îndeplinești sarcinile de serviciu.

Există nemulțumiri și reproșuri din partea colegilor, însă fii atent la ce ți se spune. Susține-ți punctul de vedere cu prudență. Dacă ți se indică noi direcții de urmat în plan profesional, este bine să acționezi în consecință.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇