Horoscop zilnic: 30 decembrie

Horoscop zilnic: 30 decembrie

Berbec

Zi importantă la capitolul relații familiale și casă! Se conturează o etapă nouă vizavi de ambientul familial, schimbări definitive, lămurirea unor conflicte vechi. Au succes trasarea planurilor domestice și dialogurile cu membrii familiei pe teme patrimoniale.

Primești ajutor substanțial din partea rudelor și a prietenilor apropiați. Evită forțarea notei, indiferent despre cine sau despre ce este vorba!

Taur

Foarte importante sunt astăzi și de acum încolo relațiile cu persoanele din anturajul apropiat! Ceva se schimbă definitiv, atât în mentalitatea ta față de acest segment relațional, cât și în relații propriu-zis.

Ar fi bine să renunți la unele persoane care te-au necăjit prea mult. Sunt șanse bune de a vedea clar cine îți este loial și cine mai puțin sau deloc. De asemenea, este posibil să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent.

Luna plină în Rac, 30 decembrie 2020. În căutarea siguranței

Gemeni

Se conturează o nouă etapă financiară. Cumva este vorba despre rezolvarea unor aspecte vechi, de genul primirea unor sume de bani restante, a unor obiecte împrumutate cuiva sau rediscutarea condițiilor de muncă și a salarizării aferente.

Totuși, ar fi bine să te gândești și la un alt loc de muncă, chiar într-un domeniu cu totul nou. Prudență la cheltuieli, pentru că unii vor dori să  profite de pe urma generozității tale.

Rac

Zi bună pentru tine, datorită configurațiilor astrale ce influențează astăzi semnul tău zodiacal. Se deschide o etapă nouă de viață, în care personalitatea ta si relațiile cu ceilalți vor fi diferite față de ce a fost până acum.

Rezervă momente de liniște și singurătate și creionează planuri noi, în toate domeniile vieții tale. Revizuiește planurile vechi, recunoaște-ți punctele slabe și pe cele tari din felul tău de a fi și operează modificările necesare.

Un an cu Zen și Haos

Leu

Ai nevoie de multă liniște și de retragere din forfota cotidiană, pentru că energia zilei te predispune la visare, interiorizare și somnolență. Se pot accentua unele probleme de sănătate, însă, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine.

Îngrijește-te pe îndelete și ține cont de semnalele organismului tău. Informațiile primite pe căi neobișnuite sunt revelatoare mai ales pentru domeniul socio-profesional.

Fecioară

Relațiile cu prietenii se vor reconfigura de acum încolo, astfel că unele persoane din acest anturaj vor dispărea definitiv din preajma ta. Sunt momente bune pentru a afla secrete păstrate multă vreme, privitoare la acțiunile comune cu unii prieteni și de a înțelege adevăratele lor intenții.

Evită să vorbești despre tine și fii atent la tot ce se petrece în preajma ta. Analizează pe îndelete informațiile obținute.

Balanță

Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Turnurile de situație din segmentul muncii și al imaginii publice sunt răscolitoare și total neașteptate.

Controlează-ți reacțiile, evită să-ți prezinți opiniile și fii atent la ce spun ceilalți. Vei descoperi și înțelege multe aspecte printre rânduri. După-amiază rezervă momente de odihnă. O discuție cu cineva drag și de încredere te ajută mult.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Scorpion

Ziua îți aduce o mare deschidere mentală și posibilitatea de a aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale și spirituale. Este nevoie de prudență pentru că există riscul suprasolicitării nervoase și de aici pot apărea discuții contradictorii cu ceilalți.

Creionează planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung. Spre seară sunt momente favorabile activităților culturale, alături de cei dragi.

Săgetător

Aspectele financiare comune cu alții reprezintă un subiect important astăzi. Este vorba despre rezolvări financiare trenante de tipul achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiții.

Începe o etapă nouă vizavi de acest capitol, astfel că se deschid variante noi de a-ți îmbunătăți veniturile și de a opera acele schimbări necesare în atitudinea ta față de bani, bunuri și implicațiile lor.

Capricorn

Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt șanse de a discuta, de a negocia poziția ta în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial.

Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuții, iar luarea deciziilor și acțiunea propriu-zisă lasă-le peste câteva zile. Este posibil să apară răsturnări de situație, să te răzgândești, pentru că există detalii importante pe care le vei afla mai târziu.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Vărsător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile astăzi, pentru că energia înconjurătoare te predispune la oboseală, acțiuni haotice și confuzie mentală. La locul de muncă începe o etapă nouă, care presupune, pe lângă responsabilități noi și reluarea unora vechi.

Vei descoperi ușor ce a rămas nefinalizat sau ce trebuie reluat de la capăt. Sănătatea este vunerabilă.

Pești

Relațiile amoroase încep un nou capitol, dar poate fi vorba mai mult de revigorarea unei relații vechi sau de o alegere ticluită demult, respectiv de a te implica într-o relație cu cineva observat și dorit în trecut.

Se recomandă prudență, pentru că este rost de autoamăgire, confuzie mentală și decizii proaste. Și relațiile cu copiii încep o etapă nouă, dar una la care nici cu gândul nu gândești. Răbdare, înțelegere, toleranță!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe