Horoscop zilnic: 30 august

Horoscop zilnic: 30 august

Berbec

Se conturează multe călătorii pe distanțe scurte în scopuri diverse. Fii prudent în discuții sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul îți este umbrit. Este dificil să te concentrezi asupra unei acțiuni sau asupra unui subiect, de aceea, nu forța nota. La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

Taur

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majoră de astăzi. Posibil să fii nemulțumit dacă faci un bilanț al veniturilor și cheltuielilor. Există șanse să primești bani dintr-o colaborare, dar insuficienți pentru nevoile tale. Totuși, selectează-ți prioritățile și lasă mofturile deoparte. De evitat speculațiile și planurile de investiții.

Horoscopul săptămânii 30 august – 5 septembrie

Gemeni

Ești tentat să rezolvi astăzi tot ce nu ai reușit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă și astfel și stările tale de spirit sunt schimbătoare. Evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să te concentrezi doar pe o singură acțiune. După-amiază răsfață-te cu o plimbare în aer liber și cu o cină deosebită.

Oracolscop 30 august – 05 septembrie 2021

ADVERTISING

Rac

Intuiția îți este accentuată, iar emotivitatea îți poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi ușoare și evită spațiile aglomerate. Discuțiile tainice cu cineva de încredere din sfera profesională îți pot lămuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totuși, deocamdată adună informații și pregătește un plan de acțiune.

Leu

Se pare că ești susținut de prieteni, dar și de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuși, din politețe sau pur și simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajma ta va vorbi banalități. De aceea, fii prudent și evită să te lași impresionat de reacțiile sau spusele altora. După-amiază, retrage-te într-un loc liniștit și meditează la lume și viață.

ADVERTISING

Fecioară

Ești destul de solicitat la serviciu, dar și acasă, cei dragi așteaptă mult de la tine. O întrunire cu șefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe gânduri vizavi de poziția ta în cadrul locului de muncă. Dacă ți se vor încredința sarcini de lucru noi, fii prudent și analizează-le pe îndelete. A doua parte a zilei rezerv-o pentru casă și familie.

Promisiunea unui rezultat

Balanță

Este o zi în care multe tipare mentale au șanse de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activezi, îți vor aduce noutăți în mod special pe zona financiară. Sfaturile și îndemnurile primite te vor ajuta să găsești variante noi de câștig, fie prin abordarea altor activități la serviciu, fie pur și simplu orientându-te către o altă profesie.

ADVERTISING

Scorpion

Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viață, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfășurată ți se tot rotunjesc, așa încât poți achita toate datoriile, dar și niscai mofturi pentru cei dragi.

Săgetător

Relațiile parteneriale sunt disonante, așa încât fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condițiilor de desfășurare a unei activități comune cu alții. Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră. Evită implicarea emoțională în treburile altora și dozează-ți eforturile în toate situațiile.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Capricorn

La serviciu este multă forfotă. Relațiile colegiale sunt anoste, de aceea, evită contactele apropiate și dialogurile nefondate. Indicat este să te ocupi numai de îndatoririle tale și să nu te implici în ajutorarea altora. Sănătatea este deficitară. Selectează treburile ușoare, la nevoie roagă pe cineva de încredere să te ajute și rezervă-ți momente de odihnă.

Vărsător

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Fiind preocupat cu îndatoririle tale socio-profesionale, persoana iubită sau copiii îți duc lipsa de multă vreme. Acordă-le momentele necesare, fie pentru discuții, fie pentru a participa alături de ei la activități recreative. Pe de altă parte, gândește-te și la abordarea unui hobby drag sufletului tău.

Pești

Minunat ar fi să te preocupi îndeosebi de casa și familie. Cu toate că situația sta pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puțin efort și bunăvoință poți rezolva orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spațiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi. Însă ține cont și de sfaturile lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇