Horoscop zilnic: 30 aprilie

Horoscop zilnic: 30 aprilie

Berbec

Spiritul întreprinzător, entuziasmul și ambiția, te conduc spre reușită, în demersuri ce țin de instituții publice sau acte oficiale. Fie faci multe drumuri, în vederea rezolvării de probleme administrative, fie te zbați să obții un document, care-ți este necesar la locul de muncă. De asemenea, s-ar putea să apară necesitatea de a învață lucruri noi, pentru a face față unor sarcini de serviciu.

Taur

Banii sunt subiectul principal al zilei de astăzi. Te tot gândești cum să faci să câștigi niște bani în plus și ai multe idei în acest sens , însă nu știi cum să le pui în aplicare în acest moment. Oricum, rezumă-te la a face planuri și a culege informații, pentru că încă nu este momentul să acționezi. Mai ales că pot să apară și niște chletuieli neprevăzute, care îți cam dau planurile peste cap. În relația de cuplu, evită discuțiile despre bani, care sunt generatoare de tensiuni.

Gemeni

O zi excelentă , în ce privește relațiile cu prietenii, viață socială, aspirațiile și proiectele. Astăzi iți dorești să fii înconjurat de cât mai mulți oameni, să schimbi idei, să afli lucruri noi și să te gândești la viitor. Este o zi favorabilă ieșirii în lume, participării la evenimente și întâlnirilor. Totuși, fii atent ce și cât vorbești, pentru că există riscul să fii înțeles greșit sau să spui și ce nu trebuie, din prea mult entuziasm. De asemenea, acordă atenție și familiei, că să eviți eventualele tensiuni.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare
ADVERTISING

Rac

O zi favorabilă carierei și demersurilor profesionale în general. Chiar dacă în prima fază, poți primi vești neplăcute, legate de incorectitudinea unui document sau nemulțumirile unui coleg sau colaborator, în cele din urmă te mobilizezi și găsești soluții inspirate, pentru a debloca derularea unui proiect. Încă simți că faci pași mici pentru ascensiune sau pentru creșterea unei afaceri, însă cu răbdare, vei vedea și roadele în curând.

Leu

Astăzi ești jovial, optimist, încrezător în forțele proprii. Ai un potențial creativ fabulos și bine ar fi să-l și pui la treabă, implicandu-te într-un act de creație, într-un proiect artistic sau în organizarea unui eveniment de anvergură. Banii pot fi un subiect sensibil astăzi, fie pentru că te confrunți cu întârzieri, amânări și restricții, fie pentru că nu-ți ajung să-ți satisfaci un moft. Ai răbdare și vei vedea, în zilele următoare, că îngrijorarea ta a fost nejustificată.

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Rezolvarea unei probleme familiale sau implicarea în activități casnice îți consuma toată energia. Parcă nu mai ai răbdare, mai ales că lucrurile înaintează foarte încet în direcția dorită. Totuși, un sprijin venit de la partener sau de la o persoană apropiată, probabil de ordin financiar, îți ușurează puțin munca și te face să-ți recapeți entuziasmul. Oricum, evită stresul și suprasolicitarea, care-ți pot crea probleme de sănătate, mai ales digestive.

Balanță

Probabil că astăzi te vei ocupa de activități care implică documente, corespondență sau deplasări. Oricum, se pare că ai de pus în ordine niște documente, de clarificat niște neînțelegeri sau de corectat niște greșeli, strecurate în acte oficiale. Partenerul de viață te poate sprijini în toate aceste activități, implicandu-se direct, sau folosindu-se de relațiile și cunoștințele pe care le are.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute
ADVERTISING

Scorpion

O zi bună, sub aspectul activităților profesionale și atmosferei de la locul de muncă. Poți primi și niște vești bune legate de bani. Însă se pare că nu te poți bucura pe deplin de banii pe care urmează să-i primești, pentru că nu vor sta prea mult la tine, fie datorită unor cheltuieli urgente, fie pentru că ai de returnat un împrumut sau intenționezi să ajuți un prieten, aflat în impas. Nu e cazul să intri în panică, pentru că mâine va veni și soluția salvatoare.

Săgetător

Luna se află în semnul tău zodiacal, conferindu-ți optimism, poftă de viață și generozitate. Chiar dacă pe plan profesional întâmpini tot felul de piedici și ai senzația că stagnezi, reușești să-ți îndrepți atenția către bucuriile mici ale vieții și să-ți păstrezi entuziasmul, indiferent de situație. De fapt, planul profesional ar trebui lăsat astăzi pe planul secund, în favoarea preocupărilor artistice, activităților de divertisment sau relației de iubire.

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion

Capricorn

Astăzi preferi să fii discret, rezervat, eventual să lucrezi într-un loc retras, pentru că ai o ușoară tendință spre melancolie, sau pentru că te simți obosit, după un weekend agitat. Introspecția și autoanaliza te pot ajuta să schimbi niște principii de viață și convingeri care nu mai sunt de actualitate sau nu mai funcționează pentru tine. Pe de altă parte, este și o zi a altruismului, în sensul că ești dispus să te lași pe tine, pentru a ajuta pe cineva apropiat.

Vărsător

O zi frumoasă în plan social. Astăzi este de preferat să te ocupi de activități care necesită viziune, abordare holistică și imaginație, în loc să te ocupi de lucruri meticuloase care cer precizie și atenție la detalii. De asemenea, ar fi bine să lași pe mâine discuțiile cu un prieten sau colaborator, mai ales dacă acestea vizează o problemă legată de bani. Altfel, pot apărea mici neînțelegeri sau încurcături.

Pești

Pentru tine, segmentul profesional este prioritar. Deși ești pe cale să obții un proiect nou, sau să crești profitul unei afaceri, ceva îți stă în cale. Este vorba despre niște tensiuni sau neînțelegeri, existente în relația cu un colaborator sau partener . Probabil că astăzi vei analiza mai atent aceste relații și vei hotărî în ce măsură îți mai sunt utile. Nu este exclus să renunți la o colaborare de acest tip sau să impui niște condiții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇