Horoscop zilnic: 3 septembrie

Horoscop zilnic: 3 septembrie

Berbec

Desi astăzi ar fi indicat te axezi pe activități ce țin de sectorul domestic, la fel de bine ai putea ți mobilizezi energia către planificarea minuțioasă a unei strategii financiare care presupune accesarea unor fonduri suplimentare. Dar, nu te grăbi iei vreo decizie, doar sondează terenul. La serviciu, cea mai simplă cale de succes este spui clar celor din jur ceea ce dorești.

Taur

A avea curaj pentru a discuta sincer cu persoana iubită despre statusul sentimentelor voastre poate fi astăzi ușor frustrant, existând posibilitatea nu fi înțeles sau ca partenerul tău nu-ți răspundă pe măsura așteptărilor tale. Poate este cazul analizezi dacă nu cumva s-au produs niste decalaje în privința concepțiilor voastre de viață, care ar fi indicat fie clarificate.

Gemeni

Tema banilor și a confortului financiar sunt astăzi subiecte importante pentru tine, dar totuși ar fi recomandat eviți luarea unor decizii în acest sens, factorul emoțional având un cuvânt greu de spus și nu neapărat unul obiectiv. Eventual, apelează la sfatul familiei. La serviciu, în ciuda faptului ți-ai planificat exemplar activitatea, tensiunile cu colegii par a exista pe fundal.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

ADVERTISING

Rac

Astăzi, propria persoană ar trebui te preocupe în mod special, găsindu-ți timp pentru a te ocupa de înțelegerea și satisfacerea nevoilor tale emoționale. Faptul de a fi dispus -ți exprimi clar intențiile dar și așteptările vis-à-vis de relația cu persoana iubită este acum oportun, chiar dacă nu este tocmai o misiune ușoară. Nu-ți fie teama -ți arăți adevărata latură sensibilă.

Leu

Bun strateg în gestionarea chestiunilor ce țin atât de cămin dar și de locul de muncă, astăzi sunt puține aspecte care-ți pot scăpa din vedere. Totuși, pentru a evita conflicte cu cei de acasă, ține cont de părerea acestora chiar dacă ești sigur tu știi ceea ce e mai bine și lasă concluziile finale pentru o altă zi. Nu uita -ți refaci rezervele energetice acasă, în compania celor dragi.

Fecioara

Aspectele pragmatice și expunerea clară a intențiilor sunt prioritățile tale în relația cu copiii, iar dacă aceștia îți solicită ajutorul îi poți ajuta în orice problemă care necesită un plus de perspicacitate. Totuși, nu neglija dorința de a te relaxa în compania unor grupuri de prieteni care-ți împărtășesc aceeași viziune și caută aloci timp pentru aceste activități în cursul zilei.

Oracolscop 30 august – 05 septembrie 2021

ADVERTISING

Balanța

Flerul și o bună capacitate de analiza te ajută găsești rapid noi surse de câștig dar în spate stă mult efort și există șansa de a deveni frustrant faptul trebuie te bazezi doar pe propriile puteri în realizarea proiectelor tale, fară beneficiezi de o susținere consistentă din partea partenerului tău. Ceea ce faci este vizibil și apreciat, dar simți nu obții satisfacția deplina.

Scorpion

Ziua este propice studiului acelor subiecte care sunt aproape de sufletul tău, dar concentrează-ți energia pe temele deja cunoscute. Ai putea găsești o modalitate relaxantă de petrecere a zilei alăturându-te unui grup de amici în compania cărora te simți confortabil și dezbateți temele voastre preferate, găsind astfel și modalitatea de a scăpa de stresul de la serviciu.

Promisiunea unui rezultat

Săgetător

Unele temeri și insecurități care pot erupe acum din zona subconștientului stau în calea unor decizii, chiar dacă aparent ai la dispoziție toate argumentele necesare pentru a evalua o situație sau a câștiga o negociere. Poate este cazul ai mai multă încredere în tine chiar dacă te întâlnești cu oameni și situații noi, încercând nu te lași influențat atât de mult de emoții.

ADVERTISING

Capricorn

Senzitiv atunci când vine vorba de partenerul tău de cuplu, astăzi poți accesa ușor motivele din spatele acțiunilor sale, ceea ce ar trebui simplifice armonizarea concepțiilor voastre de viață și punerea lor în practică. Încearcă petreceți cât mai mult timp împreună, aceste momente de regăsire a căldurii și sentimentului de siguranță fiind cu adevărat reconfortante.

Vărsător

Poate mai atent și preocupat decât de obicei în relația cu cei de la serviciu, astăzi pare îi supervizezi pe toți, știind exact cu cine ai de-a face și pe cine te poți baza pentru a-ți pune în practică planurile tale ambițioase. Totuși, se vor găsi câțiva care nu se lase așa de ușor conduși și care nu vor ezita te înfrunte fățis, dar nu lăsa aceste tensiuni -ți afecteze sănătatea.

Pești

Astăzi, se pot ivi ocazii de a negocia unele strategii de viitor cu persoane din afara țării sau chiar a te deplasa tu cu acest scop, dar recomandarea este lași deciziile finale pentru o altă zi precum și încercarea de a ajunge la un consens cu colegii de munca. Ideal ar fi nu ratezi momentele de relaxare alături de persoana iubită și de copii, fiind prețioase și pline de tandrețe.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇