Horoscop zilnic: 3 martie

Horoscop zilnic: 3 martie

Berbec

Luna prezentă în Scorpion, în zona banilor altora, te poate ajuta să rezolvi chestiuni de ordin financiar sau să dispui de resursele  cuiva pentru derularea unui proiect.

Se pare că te afli într-o perioada de schimbări și reformulări care vizează statutul socio-profesional, așa că ai nevoie de sprijin. Acesta va veni, cu condiția să accepți totul așa cum este și să ai încredere în ceea ce-ți spune inima să faci.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

Zona relațiilor și imaginii sociale primeste influențe benefice de la Luna prezentă în Scorpion. Așadar, poți avea discuții și întâlniri avantajoase, poți primi veșți bune, eventual din străinătate.

E foarte important să fii atent la mesajele și propunerile primite, să renunți la suspiciuni și neîncredere, să fii vigilent. Pot apărea în viața ta oamenii și conjuncturile de care ai nevoie pentru a obține succesul dorit.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2021: Noul an astronomic și astrologic!

Gemeni

Luna plasată în Scorpion, în zona muncii și sănătății, poate aduce pe de o parte conștientizarea cauzei subtile a unei probleme de sănătate și dizolvarea acesteia, iar pe de altă parte, armonizarea unor relații de la locul de muncă.

Dacă aveai nevoie de sprijinul material al cuiva pentru derularea fructuoasă a unei lucrări, acum îl primești. Totul este să înveți să ceri ajutor, să te foloseșți de relațiile pe care le ai și să delegi o parte din sarcini, pentru a fi cât mai eficient.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Rac

Ești avantajat de tranzitul Lunii prin Scorpion, care-ți stimulează imaginația și creativitatea. Relația de iubire este potențată și pot avea loc discuții importante legate de viitorul acesteia, cu persoana iubită.

Zona străinătății primește influențe din ce în ce mai puternice, ceea ce înseamnă că te gândeșți tot mai serios la o călătorie îndelungată în afara granițelor sau la o colaborare cu cineva din străinătate.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Leu

Luna în Scorpion, în zona familiei, te ajută să-ți restabilesti echilibrul emoțional cu ajutorul celor dragi. Este o zi excelentă pentru a te implica în activități care țin de cămin, pentru a face o investiție în bunuri pentru casă sau pentru a acorda mai multă atenție îngrijirii personale.

Pe de altă parte, te afli într-o perioada în care poți afla tot felul de informații uimitoare despre oamenii din preajma ta sau poți beneficia de tot felul de favoruri și avantaje.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 martie

ADVERTISING

Fecioara

Ziua de astăzi îți poate aduce ipostaze benefice legate de relații și parteneriate. Poți fi invitat la o discuție pe tema unui proiect, poți avea întâlniri agreabile în cadrul cărora afli informații utile sau poți trece cu bine de un examen.

De asemenea, este o zi bună pentru orice activitate intelectuală și educativă, precum și pentru deplasări și corespondență. În ce privește colaborările și parteneriatele, e posibil să primești tot felul de propuneri tentante.

Horoscopul lunii martie 2021

Balanță

Luna în Scorpion activează zona banilor proveniți din muncă proprie. Aspectele sunt frumoase, ceea ce înseamnă că ai șansa de a-ți valorifica un talent, astfel încât să-ți creșți veniturile.

Cu alte cuvinte, este un moment bun pentru a cauta noi mijloace și metode prin care să atragi bunăstarea către tine. În plus, activitatea profesională se poate extinde sau poate cunoaște modificări.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Ești avantajat de tranzitul Lunii prin zodia ta. Te bucuri de întâlniri agreabile, veșți bune, deplasări fructuoase. Dacă ai de rezolvat niște probleme care țin de documente sau deplasări, acum e momentul să acționezi, pentru că ți se deschid toate ușile.

De asemenea, dacă îți vine o idee legată de demararea unui proiect nou, ai încredere în ea și dă-i curs.

Săgetător

O zi numai bună pentru a strânge date, a acumula informații și a le pune cap la cap. Adevărul este că intuiția ta funcționează atât de bine, încât nimeni nu-ți poate ascunde nimic.

Tot ce ai nevoie să afli vei afla cu siguranță. Totul este să fii discret, să aștepți momentul potrivit pentru a pune în practică niște idei și să ai încredere în ceea ce-ți oferă momentul prezent. Pe de altă parte, este o zi bună pentru a gândi o strategie de îmbunătățire a situației financiare.

Capricorn

Luna prezentă în Scorpion creează terenul propice pentru armonizarea unor relații. Te bucuri de conjuncturi favorabile, ești ascultat, ți se cere sfatul și părerea, primești invitații la diverse evenimente sau îți faci noi prieteni.

Pe de altă parte, acum ai ocazia de a-i vedea altfel pe unii oameni din anturaj, de a descoperi adevăratele lor interese și motivații. Însă, în loc să pierzi timp și energie judecându-i, mai bine schimbă-ți atitudinea în raport cu ei.

Vărsător

Luna prezentă în sfera carierei și puterii este de bun augur pentru discuții cu șefii sau cu alte persoane cu autoritate, pentru demersuri de afirmare sau decizii legate de statutul tău.

Partea cea mai frumoasă este însă că cineva te sprijină din umbră, folosindu-și influența în avantajul tău. Pe de altă parte, te afli într-o perioada favorabilă din punct de vedere financiar, așa că fii atent la oportunitățile care se ivesc.

Pești

Luna în Scorpion îți stimulează intuiția, imaginația și curiozitatea. Poți afla informații valoroase, ești avantajat în ce privește examenele, interviurile sau planurile de călătorie. Mentalul superior este stimulat, astfel că este binevenită orice activitate care are ca scop evoluția, emanciparea, rafinarea spirituală.

Apar persoane și situații care te ajută să înțelegi logica unor experiențe pe care le trăiești și, în funcție de acestea, să-ți croiești un nou drum.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇