Horoscop zilnic: 3 iulie

Horoscop zilnic: 3 iulie

Berbec

E momentul să schimbi unele principii de viață, unele metode de lucru care nu mai sunt eficiente. Observă-te astăzi sau observă evenimentele cu luciditate și vezi care sunt ideile acelea fixe care dăunează activității profesionale și raporturilor cu oamenii.

Iar dacă apar evenimente neplăcute la lucru, asumă-ți responsabilitatea și vezi ce poți să schimbi la tine.

Taur

Este posibil să se reactiveze niște frustrări, nemulțumiri și chiar angoase cu privire la relația de iubire și relațiile cu alți oameni dragi din viață ta. Se pare că această stare să se datoreze unor așteptări foarte mari pe care le ai de la persoana iubită.

Asta te face să te simți mereu dezamăgit, doar pentru că celălalt nu vine în întâmpinarea dorințelor tale. Probabil că e momentul să-ți asumi și tu unele greșeli, să renunți la a avea dreptate cu orice preț și să inițiezi o discuție clarificatoare.

ADVERTISING

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Gemeni

Tendința spre pesimism, neîncrederea în forțele proprii și nehotărârea te pot trage înapoi, ori de cate ori îți propui ceva. Astăzi, suspiciunile și temerile vizează relația cu partenerul de viață.

Pot ieși scântei doar pentru că nu accepți alt punct de vedere în afara de al tău sau pentru că nu ești suficient de deschis sau receptiv. Cu siguranță, dacă ai renunța la rigiditate și ai schimba unghiul din care privești lucrurile, ai putea găsi o cale de comunicare. În schimb, din punct de vedere financiar, aspectele sunt foarte frumoase.

Rac

S-ar putea ca astăzi să ai senzația deseori că tot ce se întâmplă este complet haotic, mai ales în câmpul muncii și activităților profesionale. Relațiile cu femeile pot fi dificil de gestionat, din cauza intereselor lor ascunse.

Așadar, fii precaut, mai ales dacă lucrezi cu acte sau dacă munca ta se bazează pe comunicare. Atenție unde pui actele și cum comunici, astfel încât să fii înțeles corect și fă în așa fel încât lucrurile să fie foarte clare în relațiile tale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Leu

Nu prea-ți place că ești nevoit să amâni satisfacerea unui capriciu costisitor sau nu dispui de banii necesari pentru a veni în întâmpinarea dorințelor persoanei iubite.

Totuși, trebuie să știi că ai tendința să vezi lucrurile într-o notă mult mai gravă decât sunt ele în realitate. Dacă ai răbdare, o oportunitate frumoasă de câștig va apărea la orizont în curând. Cu toate acestea, stai departe de cheltuieli nesăbuite.

Fecioară

Te afli într-o perioada care te invită la o analiză atentă a atitudinii și la eliminarea din viața ta a tot ce e toxic sau nefuncțional, de la mod de a gândi, până la relații.

Ziua de astăzi vine să te conștientizeze asupra unor astfel de tipare de gândire sau comportamentale care trebuie eliminate. Poate fi o zi dificilă, cu tensiuni interioare, dar foarte valoroasă, pentru că, într-o anumită măsură, poți să te detașezi de unele experiențe din trecut.

ADVERTISING

Balanță

Luna în Săgetător vizează segmentul comunicării, întâlnirilor, relațiilor cu cei din jur. Sunt posibile intrigi, jocuri de culise, bârfe de tot felul, inițiate de o femeie.

Prin urmare, astăzi este necesar să fii vigilent, rezervat și să-ți asculți intuiția. Astfel vei putea tria informațiile care ajung la tine (nu toate adevărate), dar, mai ales, vei putea să refuzi o invitație care nu-ți aduce nimic bun, ci dimpotrivă.

Horoscop pentru luna Iulie, anul 2020

Scorpion

Punctul nevralgic al zilei de astăzi este reprezentat de segmentul banilor și posesiunilor. Te poți confrunta cu un blocaj financiar sau pur și simplu ai sentimentul că raportul efort/bani obținuți nu este deloc avantajos.

Prin urmare, este necesar să-ți faci niște calcule de timp și de bani, să-ți reevaluezi prioritățile și să îți schimbi metoda de administrare a resurselor. Îți recomand să eviți investițiile, mai ales cele sugerate de prieteni și să te concentrezi mai mult asupra calităților care ar putea fi exploatate.

Săgetător

Deși Luna se află în semnul tău zodiacal, nu se poate spune că-ți este aliat prea prietenos. Noroc cu optimismul tău, care te ajută mereu.

Ziua aceasta poate fi numită „ziua bilanțului și autenticității”, pentru că starea ta, dar și evenimentele care au loc au rolul de a te face să te întrebi dacă nu cumva ar fi momentul să schimbi macazul, dacă nu cumva te-ai săturat de ceea ce faci acum. Atenție cum gestionezi relațiile cu șefii, mai ales dacă sunt femei.

O oportunitate extraordinară! Marte în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), inițiative și acțiuni epice

Capricorn

Conjunctura astrală de astăzi poate reactiva o serie de inhibiții, blocaje, temeri. Sentimentul că în anumite domenii de viață nu poți schimba nimic poate fi foarte apăsător. Adevărul este că lucrurile nu stau chiar așa rău, însă percepția ta asupra lor poate fi distorsionată.

Sfatul Astrocafe.ro este să te detașezi pe cât posibil de toate situațiile complicate care pot să apară și să găsești mijloace prin care să te relaxezi. Pe de altă parte, anumiți prieteni, colaboratori sau partenerul de viață te pot sprijini, dacă-i lași.

Vărsător

Nu e momentul să-ți faci planuri de viitor sau să-ți propui obiective înalte, bazându-te pe sprijinul altora. Este o zi în care așteptările vis-a-vis de cei din jur rămân nesatisfăcute și pot da naștere la dezamăgiri.

Totuși, ar trebui să fii ceva mai flexibil, să privești lucrurile holistic, să accepți că ceilalți s-ar putea ca pur și simplu să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine sau să nu fi înțeles foarte bine ce aștepți de la ei. Asta nu înseamnă nicidecum că sunt rău intenționați.

Pești

Luna se află în Săgetător, activând zona carierei și a statutului socio-profesional. Ești foarte sensibil la părerile și reacțiile celor din jur. Atenție însă că este posibil să te lași prea mult influențat de așteptările pe care cei din jur le proiectează asupra ta.

Asta te poate face să iei decizii pentru ei și nu pentru tine. Cu alte cuvinte, e necesar să înveți să îți urmezi propriile alegeri, fiind în același timp îngăduitor cu criticile sau observațiile primite.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇