Horoscop zilnic: 3 februarie

Horoscop zilnic: 3 februarie

Berbec

Relațiile parteneriale sunt subiectul principal de astăzi pentru tine. Dispui de multă susținere astrală, astfel încât să îți provoci partenerul de viață sau de afaceri la un dialog constructiv. Există nemulțumiri în privința colaborărilor în care ești implicat. Atenție însă că începe o perioadă foarte dinamică și îți poți aranja desfășurarea acțiunilor așa cum îți dorești. Încearcă să îți temperezi impulsivitatea și ascultă ce au de zis și ceilalți. S-ar putea să apară o colaborare nouă, dar nu renunța la cele la care lucrezi deja.

Taur

Pentru tine este o zi încărcată la serviciu. Ai multe de făcut, spor nu prea ai, iar relațiile cu colegii lasă mult de dorit. Selectează prioritățile și bazează-te doar pe tine. Bine este să nu îți dezvălui planurile de acțiune. Șefii te observă atent, sunt mulțumiți de tine, chiar dacă, din când în când, îți mai fac reproșuri. Fii foarte atent la sănătate! Forțele vitale sunt destul de reduse, existând riscul apariției problemelor legate de aparatul uro – genital și cap. Odihnește-te mai mult și folosește doar tratamente naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit.

Horoscopul lunii februarie 2021

ADVERTISING

Gemeni

Astăzi ești foarte creativ. Dorința de amuzament este la cote înalte, iar prietenii îți țin isonul. S-ar putea că persoana iubită să îți facă anumite reproșuri vizavi de comportamentul tău în ale amorului. Fii receptiv și încearcă să lămurești lucrurile. Alții au ceva probleme legate de copii. Aceștia se răzvrătesc împotriva părinților Gemeni, susținându-și punctele de vedere și doleanțele în mod categoric. În a doua parte a zilei, recomandabil este să organizezi o petrecere surpriză pentru cei dragi.

Rac

Casa și familia sunt domeniile preferate de astăzi. Este o perioadă bună de a te ocupa de reamenajarea casei, curățenii generale sau de reparații curente. Pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, iar contrazicerile la ordinea zilei. Prudența și discernământul te pot ajuta să rezolvi lucrurile, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Dorul de copilărie și confortul ei te învăluie în chip misterios. O vizită în locurile natale, un dialog cu părinții sau măcar răsfoitul unui album cu poze de familie îți pot alina sufletul.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

ADVERTISING

Leu

Astăzi ești mai mult pe drumuri. Rudele și prietenii apropiați îți solicită ajutorul, însă cu greu te desprinzi de ale tale. Gândirea și comunicarea nu îți sunt susținute, așa încât vorbește puțin și nu îți lua angajamente pe care nu le poți onora. S-ar putea să apară în sfera ta de interes cursuri de scurtă durată sau dacă ești deja implicat într-o formă de școlarizare să trebuiască să susții testări aferente. Fii prudent și nu te grăbi în acțiuni! Spre seară delectează-ți sufletul cu un film bun sau cu o carte cu teme spirituale.

Fecioară

Este o zi proprice de a te ocupa de bugetul de venituri și cheltuieli. Nu prea ești mulțumit de banii pe care îi obții de la un loc de muncă și te gândești să îți reduci eforturile în acest sens. Cheltuielile zilnice îți dau bătăi de cap, vrei mai mult decât îți poți permite, însă astrele te sfătuiesc să fii prudent și să ai răbdare. Îți vor veni bani de unde nici nu te aștepți, când te aștepți mai puțin, dar mai ales poate fi vorba de o sumă considerabilă.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

ADVERTISING

Balanță

Minunată zi pentru tine. Te simți bine, ai chef și spor pentru toate, însă bine ar fi să îți orientezi eforturile către relațiile parteneriale. Se pare că începe o perioadă excelentă la acest capitol și trebuie să fii pregătit. Pe de altă parte încerca să îți îmbunătățești personalitatea și modul de raportare la ceilalți. Programarea unor cursuri de dezvoltare personală sau câteva ședințe de îngrijire corporală ți-ar fi de mare folos.

Scorpion

Dorința de interiorizare esta la cote înalte pentru tine astăzi. Stările de spirit fluctuează destul de mult, așa încât bine este să fii cât mai discret și să te ocupi doar de activitățile de rutină. Se pot accentua problemele legate de aparatul uro – genital și cap. Odihnește-te, fă o plimbare în aer liber și evită consultațiile și analizele medicale. Anumite persoane din anturaj îți pot crea neplăceri, dar cu prudență și discernământ le poți depăși fără probleme.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 24 februarie- 24 martie 2021

Săgetător

Prietenii îți sunt alături întreaga zi. Întâlniri, dialoguri, controverse, toate alcătuiesc un carusel deosebit. Poți primi informații și sfaturi bune în legătură cu proiectele în care ești implicat. Nu lua de bun chiar tot ce auzi, întrucât sunt multe persoane în jurul tău care vor să te sâcâie. Poate ar trebui să faci o selecție printre cei apropiați. Fii mai atent la așa – zișii protectori. Pe de altă parte, gândurile tale zboară către distracții și aventuri. Încearcă să faci diferența între relațiile de prietenie și cele amoroase. Granița dintre ele este foarte greu de stabilit.

Capricorn

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit astăzi. Se pare că relația cu șefii este destul de tensionată, însă vina îți aparține în totalitate. Încearcă să îți alcătuiești un plan de îmbunătățire a poziției la locul de muncă. Dialogurile sociale îți sunt favorizate, așa încât poți să te justifici și să îți asumi responsabilitățile necesare. După-amiază discută cu membrii familiei problemele tale profesionale. Te vor sprijini în toate demersurile tale.

Vărsător

Studiile și călătoriile sunt o idee bună astăzi. Recomandabil este să îți alcătuiești planuri în acest sens, întrucât astrele îți trimit raze deosebite. Însă, se pare că doar drumurile scurte și formele de școlarizare de scurtă durată îți sunt favorizate. Totuși, răsturnările de situație pot fi la ordinea zilei. Este o perioadă bună de a-ți bucura sufletul cu o piesă de teatru, un film bun sau un concert de muzică. Balansul dintre latura materială și cea spirituală a vieții îți poate crea stări de vis.

Pești

Finanțele și bunurile altora te preocupa întreagă zi. Este o perioadă bună de a achita taxele, impozitele, creditele sau, funcție de caz, de a te ocupa pe îndelete de afacerile pe care le desfășori în comun cu alții. Gândește-te la investiții pe termen lung, întrucât astrele îți trimit raze minunate în zona veniturilor din muncă proprie. Există discrepanțe între ce îți dorești tu din punct de vedere bănesc și ce îți oferă contextul actual, dar ai încredere că totul este în beneficiul tău.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇