Horoscop zilnic: 3 august

Horoscop zilnic: 3 august

Berbec

Luna plasată în Gemeni, în zona comunicării, îți susține toate demersurile legate de documente, deplasări, discuții și întâlniri. Astăzi poți pune cap la cap informații, poți semna un act oficial sau poți finaliza cu succes niște negocieri.

Călătoriile scurte sunt soldate cu beneficii, iar parteneriatele sunt fructuoase.

Taur

Luna în Gemeni activează zona banilor obținuți prin eforturi proprii. Aspectele sunt frumoase, semn că astăzi poți finaliza niște discuții legate de o afacere.

Este o zi bună pentru găsirea unor mijloace eficiente de creștere a resurselor materiale sau pentru concretizarea unei colaborări care-ți poate aduce beneficii pe termen lung.

Horoscopul lunii august 2021

Gemeni

Contextul astral de astăzi îți conferă o stare de spirit excelentă, creativitate, inspirație și eficiență în comunicare. Ești convingător, iar umorul te ajută să ieși cu bine din orice situație.

Este o zi bună pentru punerea la punct a detaliilor unor colaborări, pentru planificarea unei călătorii sau pentru configurarea unui proiect creativ.

ADVERTISING

Rac

Astăzi ești foarte abil în a trage sforile și a aranja lucrurile din culise. Nu e cazul să ieși în față, ci e bine să fii cât se poate de discret și să conduci activitățile profesionale din umbră.

Se pare că informațiile primite sunt extrem de prețioase, iar flerul și intuiția te ajută să le triezi și să le foloseșți eficient, mai ales dacă e vorba despre o investiție, o afacere sau un proiect profesional inovator.

Leu

Luna în Gemeni și aspectele în care se implică creează un context favorabil în ce privește relațiile sociale, relația cu publicul, clientela, promovarea unor proiecte.

Este o zi excelentă pentru a te întâlni cu prieteni sau cu persoane care au propuneri pentru tine. Beneficiile sunt de ambele părți și pe termen lung.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață
ADVERTISING

Fecioară

Surprize plăcute legate de sfera profesională îți pot însenina ziua încă de la primele ore. Spre după-amiază, este posibil ca niște discuții cu șefii sau cu alte persoane cu autoritate să-ți aduce vești bune legate de remunerarea implicării tale într-un proiect.

În orice caz, acum este momentul să spui ce ai de spus și să ceri ce ți se cuvine.

Balanță

Ziua de astăzi îți aduce experiențe și oameni care te ajută să-ți revizuieșți unele aspirații sau să-ți reconsideri atitudinea în fața vieții. Demersurile legate de programarea unei vacanțe sau rezolvarea unor probleme juridice decurg cu ușurință și eficientă.

Una peste altă, o zi frumoasă, plină de învățăminte valoroase.

ADVERTISING

Scorpion

Luna plasată în Gemeni te face foarte abil în a fructifica resursele materiale ale altora. Este o zi în care e bine să primești ce ți se oferă, fie că este vorba despre un favor, o recompensă sau un dar.

Iar dacă urmărești să obții o sponsorizare pentru un proiect, acum e momentul să faci demersurile necesare.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă

Săgetător

Luna se află astăzi în Gemeni, în zona parteneriatelor, colaborărilor, relației conjugale și imaginii sociale. Trigonul cu Saturn vorbește despre șansa de a pecetlui o colaborare sau de a închega o relație pe termen lung cu o persoană de încredere.

În orice caz, astăzi te bucuri de recunoaștere, confirmări, aprecieri.

Capricorn

Astăzi se pare că ești pus pe treabă. Luna activează zona muncii și te face din cale-afară de conștiincios. Mai cu seamă, dacă te-ai întors recent din vacanță, acum ești hotărât să pui la punct toate lucrurile.

Pe de altă parte, acum e momentul să le vorbești șefilor, mai ales dacă ai idei legate de un proiect sau îți dorești o promovare.

Vărsător

Pentru tine, Luna în Gemeni înseamnă inspirație, creativitate, iubire. Iar trigonul Lunii cu Saturn promite și stabilitate, consecvență și responsabilitate în toate alegerile pe care le faci.

Este momentul potrivit pentru a lua niște hotărâri împreună cu persoana iubita, eventual legate de copii.

Pești

Luna în Gemeni te îndeamnă să rezolvi niște probleme familiale sau locative, mai ales dacă le-ai tot amânat până acum.

Pe de altă parte, este un moment excelent pentru a primi și a face vizite, precum și pentru a lua niște decizii importante în ce privește o investiție sau schimbarea locuinței.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇