Horoscop zilnic: 3 august

Horoscop zilnic: 3 august

Berbec

Ești înconjurat de prieteni adevărați. Un protector important își va face apariția in viața ta, pentru o perioada îndelungată. Fii atent la ce ți se spune, pentru că poți afla informații prețioase legate de domeniul profesional și de relațiile parteneriale.

Imaginea ta în ochii celorlalții este bună, însă nu te lăsa impresionat. Șefii te susțin, dar relațiile colegiale lasă de dorit.

Ai grijă de tine! Mesajul îngerilor pentru luna august 2020

Taur

Șefii și treburile de la serviciu iți dau bătăi de cap. Sunt posibile reproșuri, discuții în contradictoriu, dar se va ajunge la pace până la urmă. Bine ar fi să-ți susții punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu iți sunt alături, de aceea, bazează-te doar pe tine.

În după-amiaza zilei, astrele iți recomandă vizionarea unei piese de teatru și o plimbare în aer liber.

Gemeni

O zi favorabilă relațiilor cu străinătatea și studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granițele țării îți pot aduce vești interesante legate de o călătorie turistică sau în scop profesional.

Începe o perioadă excelentă pentru a-ți îmbogați bagajul de cunoștințe cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invită-i pe cei dragi la o șuetă pe teme de interes comun.

Rac

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune în discuție achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. În funcție de caz, relațiile cu instituțiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evită cheltuielile extravagante și speculațiile financiare. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult.

ADVERTISING

Leu

Relațiile parteneriale și colaborările îți vor solicita toate eforturile astăzi. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești implicat prea mult in domeniul profesional.

Pe de altă parte, relația cu partenerii de afaceri poate cunoaște ceva neplaceri sau chiar finaluri. Ai idei bune și forță în cuvinte, așa încât fii deschis și spune ferm ce așteptări ai de la ceilalți sau ce te nemulțumește.

O graniță între trecut și viitor - atmosfera astrala august 2020

Fecioara

Începi săptămâna cu multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis și bine argumentat poate rezolva multe.

Nu te lăsa ademenit de confesiunile celorlalți. Evită să-ți divulgi planurile de viitor sau părerile despre colegi și șefi. Dozează-ti eforturile, deoarece starea sănătății fluctuează destul de mult. După-amiază, fii alături de cei dragi.

ADVERTISING

Balanța

Prima zi a săptămânii îți aduce chef de distracţii și aventuri. Veselia de care dai dovadă îi poate deranja pe cei din jurul tău, de aceea, fii prudent.

Creativitatea este la cote înalte, însă oferă-le și celorlalți prilejul de a se bucura de realizările tale. Se pot ivi discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii. Ar fi bine dacă te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale.

Un apogeu al dreptății sociale - luna plină în Vărsător, 3 august 2020

Scorpion

O zi excelentă pentru a te ocupa de treburile gospodărești. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare.

Pe de altă parte, începe o perioadă bună de a-ți cumpăra o nouă locuință sau un teren. Bine ar fi sa faci planuri în acest sens, deoarece sunt șanse mari de realizare. Acordă mai multă atenție nevoilor membrilor familiei!

Săgetător

Se pare că astăzi ai multe drumuri scurte de făcut. Este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu neamurile și cu prietenii apropiați.

Comunicarea este la cote înalte, ai idei bune și multă forță în cuvinte. Fii prudent, nu iți divulga planurile de viitor și folosește un ton moderat. Lărgește-ți orizontul cunoaşterii atât prin lectură, cât și prin studii aprofundate.

ADVERTISING

Capricorn

Chestiunile financiare sunt tema principală a zilei. Poți primi cadouri și recompense destul de substanțiale. Încearcă să te multumești cu ce ai sau cu ce primești, deoarece este un fel de preambul la ce va urma.

Este vorba despre bani câştigați din munca proprie. Daca ai să faci un bilanț între muncă și răsplată, aceasta din urmă lasă mult de dorit.

Vărsător

Am putea spune că astăzi te caracterizează egoismul. Ai tu chef de viață, însă mai mult îți sunt orientate eforturile către propria-ți persoană. Fii prudent și dozează-ți elanul de a le povesti tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor.

Folosește un ton moderat și evită stridențele de orice fel. Îți sunt favorizate tratamentele de întreținere corporală și dialogurile cu cei dragi.

Pești

Nu prea ești prezent în mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorința de a fi doar cu tine însuți va fi la cote înalte. Se recomandă activități ușoare, evitarea provocărilor din partea celorlalți și multă odihnă.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului cardio-vascular. Folosește remedii naturiste pentru ameliorarea stării tale generale și plimbă-te în aer liber.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇