Horoscop zilnic: 29 septembrie

Horoscop zilnic: 29 septembrie

Berbec

Astrele îți recomandă pentru astăzi treburile gospodărești. Poți face mai ușor curăţenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Se pot ivi neînțelegeri în relațiile cu membrii familiei, dar cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine.

Nostalgia copilăriei te va cuprinde pe neașteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Programează-ți o vizită în locurile natale sau stai de vorbă cu o rudă apropiată.

Taur

Prietenii apropiați îți sunt alături încă de la primele ore ale zilei. Sunt posibile întâlniri și dialoguri surpriză, însă toate au rostul lor. De reținut informațiile primite astăzi, deoarece îți vor fi de folos în plan profesional.

Sunt momente bune de a te ocupa de studii scurte sau de a te înscrie la cursuri. În a doua parte a zilei se întrezăresc mai multe drumuri în scopuri diverse. Fii prudent în privința sănătății și a locului de muncă!

Horoscopul săptămânii 27 septembrie – 3 octombrie

Gemeni

O zi cu preocupări financiare. Ori primești cadouri sau recompense, ori afli vești legate de salarizarea de la un loc de muncă. Pe de altă parte, bine ar fi să îți verifici situația bugetului de venituri și cheltuieli și să eviți speculațiile de orice fel.

Energia vitală fluctuează destul de mult, așa încât ocupă-te doar de treburile de rutină. Spre seară rezervă-ți momente pentru plimbări în aer liber sau lecturi spirituale.

ADVERTISING

Rac

Astăzi ar trebui să te simți minunat. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine și de treburile tale. Tratamentele cosmetice, începerea unei diete de sezon, înscrierea la cursuri de dezvoltare personală și relațională sau schimbarea garderobei sunt cele mai potrivite activități. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură!

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Leu

Sufletul tău are nevoie de o minivacanță, mai ales departe de forfota vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent și obiectiv tot ce se petrece în jurul tău. S-ar putea să descoperi mici conflicte în relațiile cu cei apropiați. Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor.

Sănătatea este vulnerabilă pe stomac și secundar pe aparatul osos. Folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

Fecioara

Ziua este caracterizată de relațiile cu prietenii și protectorii. Sunt momente bune de a lua legătura cu cei pe care nu i-ai văzut demult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evită provocările și nu îți divulga planurile de viitor.

Cineva care te protejează îți poate oferi informații prețioase legate de conflictele mocnite din sfera profesională. Ia aminte la ce ți se spune și încearcă să pui în aplicare sfaturile primite.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Domeniul profesional îți poate da bătăi de cap astăzi. Un șef te poate chema la raport, însă cu prudență și discernământ vei reuși să depășești momentele tensionate. Totuși, imaginea ta în ochii celorlalți are de suferit, așa încât remediază situația cât mai repede.

În a doua parte a zilei, membrii familiei îți vor solicita ajutorul. Recomandarea astrelor este să îți orientezi eforturile către casă și implicațiile ei.

Scorpion

Astăzi ești preocupat de relațiile cu străinătatea sau, funcție de caz, de studiile universitare. Poți primi vești alarmante legate de aceste teme, dar sunt momente pasagere pe care le vei rezolva ușor, așa cum îți dorești.

Pe de altă parte, dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Spre seară vizitează o galerie de artă, un muzeu sau lecturează o carte spirituală. Fii prudent în privința sănătății.

Oracolscop 27 septembrie – 3 octombrie

ADVERTISING

Săgetător

Taxele, impozitele și relațiile cu instituțiile financiare sunt vizate de astre pentru tine. Este o zi bună de a-ți achita datoriile și de a-ți pune ordine în documentele legate de bani și bunuri patrimoniale. S-ar putea să descoperi unele nereguli, dar le vei putea remedia cu ușurință.

Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală fluctuează. În după-amiază zilei stai de vorba cu un prieten drag.

Capricorn

Bine ar fi ca astăzi se te ocupi de relațiile parteneriale și de proiectele comune cu alții. Ar putea ieși discuții aprinse, dar se va cădea la pace până la urmă. Totuși, există în preajma ta relații sau colaborări care nu te mai reprezintă, astfel încât ar trebui să te gândești pe îndelete și să îți pui ordine în acest segment de viață.

Spre seară organizează o cină romantică pentru partenerul de viață sau o mică agapă pentru cei dragi.

Vărsător

O zi cu multă forfotă la serviciu. Colegii îți pun bețe în roate, așa încât bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Există conflicte mocnite în sfera muncii pe care ar trebui să le ai în vedere.

Pe de altă parte, sănătatea este vizată pe segmentele aparatului digestiv, în special stomac și secundar pe sistemul osos. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ți eforturile și alternează orele de muncă cu cele de odihnă.

Pești

Pentru tine sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Creativitatea este accentuată, așa încât valorifica-ți talentele și oferă-le celor dragi posibilitatea să se bucure de ele.

Relațiile sentimentale pot cunoaște suișuri și coborâșuri, dar sunt momente pasagere. Alții vor avea de-a face cu copiii și problemele lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇