Horoscop zilnic: 29 octombrie

Horoscop zilnic: 29 octombrie

Berbec

Astăzi este necesar să fii cât se poate de rezervat, să te abții de la orice acces de furie sau orgoliu și să fii cât mai detașat de orice tensiune se naște în jurul tău. Imprudentele în materie de investiții sau tranzacții financiare ar trebui de asemenea evitate. Este o zi tensionată, în care spiritele tind să se încingă foarte repede, iar conflictele să fie escaladate, indiferent dacă ne referim la relația cu persoana iubită, cu copiii sau cu alte persoane dragi. Așadar, ești invitat la calm și înțelepciune.

Taur

Orice remarcă face cineva la adresa ta, tinzi să o iei foarte repede personal și să reacționezi disproporționat, mai ales dacă este vorba despre critici care vin de la un șef sau un colaborator. Adevărul este că astăzi ești foarte sensibil la orice stimul din exterior și ai tendința să faci din țânțar armăsar. Tocmai de aceea, încearcă să-ți păstrezi cumpătul și abține-te să iei decizii care-ți pot influența viitorul profesional sau partenerial.

Gemeni

Agitația, încăpățânarea și nervozitatea acccentuată te pot indemna să faci greșeli regretabile față de colegi, sau să renunți la un contract, acționând sub impulsul momentului. Este o zi destul de complicată sub aspectul comunicării, prin urmare e nevoie de diplomație și calm, pentru a o depăși cu cât mai puține prejudicii. De asemenea, fii atent pe unde mergi și renunță la impulsivitatea în trafic.

Oracolscop 25 – 31 octombrie 2021

ADVERTISING

Rac

Astăzi ești predispus la cheltuieli impulsive, decizii greșite în ce privește afacerile sau administrarea banilor și demersuri financiare la limita legii și moralității. Cu alte cuvinte, poți cădea foarte ușor tentației de a cheltui pe tot felul de lucruri inutile, sau de a accepta compromisuri. Așadar, cel mai bine este să nu te atingi de bani astăzi și să amâni orice decizie în acest sens. Nu e momentul potrivit nici pentru solicitarea de credite bancare sau împrumuturi.

Leu

Fiind vorba despre Luna în Leu, care formează aspecte tensionate, se înțelege că ești direct vizat de energia copleșitoare care să dezvoltă astăzi. Concret, este o zi aducătoare de stres, intoleranță față de atitudinea celor din jur, duritate în exprimare și chiar ieșiri nervoase necontrolate. Mai ales dacă ești atacat pe nedrept sau simți că îți este subminată autoritatea, e greu de crezut că vei reuși să accepți totul senin, fără să ripostezi. Cu toate acestea, nu uita că tinzi să fii foarte subiectiv, așa că fă tot posibilul să-ți cenzurezi accesele de vanitate, orgoliu sau nervozitate.

ADVERTISING

Fecioară

Domeniul relațional este foarte sensibil astăzi, fie că e vorba de relații cu colegii sau cu persoane din anturaj. În orice caz, există o tendință accentuată de a-i provoca pe alții, prin atacuri, replici tăioase și indiscreții. Toate acestea se manifestă mai ales în cadrul locului de muncă, unde gesturile neinspirate te pot costa scump, daca nu ești atent. Unii nativi se pot juca atât de mult cu focul, încât riscă să-și atragă ostilitatea șefilor, care încep să se gândească serios să renunțe la serviciile lor. Așadar, fii prudent și abordează toate relațiile cu discreție, bunavoință și responsabilitate.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 24 Octombrie 2021

Balanță

Zona prietenilor este activată în mod deosebit astăzi, de aspecte tensionate, care pot aduce certuri, invidii, gelozii și rupturi, fie în relații amicale, fie în relații de iubire. Reacțiile pot fi disproporționate, iar deciziile, pripite. De aceea, consideră că nu ai toate detaliile, că unele informații îți lipsesc, așa că nu te grăbi să tragi concluzii. Unele conflicte pot avea ca motiv banii, așa că în această perioadă ar fi bine să stai departe de asocieri, colaborări sau afaceri riscante.

ADVERTISING

Scorpion

Tinzi să fii ermetic, secretos și misterios în relațiile cu cei din jur, iar această atitudine îți poate crea probleme în relațiile cu șefii sau cu membrii familiei. Adevărul este că prin stările schimbătoare și lucrurile spuse pe jumătate sau distorsionat, îi poți deruta foarte ușor pe ceilalți, care nu mai știu nici ce gândești sau crezi și nici ce aștepți sau îți dorești. Așadar, încearcă să fii ceva mai deschis și spune adevărul despre intențiile tale.

Săgetător

O problemă de sănătate poate să-ți dea de furcă în această perioadă, mai ales că simptomele sunt destul de ciudate și greu de încadrat într-un diagnostic. Totuși, tinzi să ignori sau să negi că ai avea vreo problemă, lucru deloc recomandat acum. Așa că ia în serios orice simptom apare și investighează-te. Un alt aspect demn de luat în seamă în aceste zile este cel reprezentat de apariția unor intrigi, invidii, chiar dușmani. Fii cât se poate de discret, rezervat și modest, pentru a atenua astfel de reacții.

Lupta pentru OM sau Lupta cu OMUL?

Capricorn

Zonele cele mai sensibile astăzi sunt cea a prietenilor și cea a banilor. În ce-i privește pe prieteni, aceștia pot fi destul de manipulativi, secretoși, focalizați doar pe interesele personale. În acest context, fii atent la ce ți se cere și ce sugestii ți se fac. Unele nu sunt tocmai dezinteresate și există risc de pagube. De asemenea, fii corect și onest la rândul tău, mai ales când e vorba de afaceri sau alte chestiuni financiare.

Vărsător

Astăzi nu este exclus să renunți fară rezerve la o colaborare, la o afacere sau chiar la locul de muncă. Sunt foarte multe tensiuni acumulate, pe care nu mai poți și nu mai vrei să le tolerezi, motiv pentru care este posibil să pui punt unei etape, pentru a începe alta. Relațiile cu șefii sau cu colaboratorii sunt destul de încordate și conflictuale, cererile acestora ți se par absurde și constrângătoare și nu mai ești dispus să faci compromisuri. Totuși, evită pe cât posibil să iei decizii la nervi.

Pești

O zi delicată din punct de vedere profesional. Probabil că te-ai aglomerat cu multe lucrări care trebuie finalizate, iar relațiile cu colegii pot fi foarte tensionate, astfel că se pot isca ușor certuri. Pe de altă parte, e bine să fii atent cum mânuiești aparatura cu care lucrezi, pentru că există risc de mici accidente. Prin urmare, este o zi care necesită prudență maximă, din toate punctele de vedere, la locul de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇