Horoscop zilnic: 29 martie

Horoscop zilnic: 29 martie

Berbec

Este o zi în care poți pune la punct multe detalii ale relației cu partenerul de viață sau ale relațiilor profesionale. Posibil ca aceste persoane să doresca schimbări majore în relațiile voastre. Ar fi bine să asculți ce doresc aceștia concret, să cântărești bine ceea ce afli, dar să compari și cu doleanțele și putințele tale. Por apărea pretenții din partea unora, pe care fie să le onorezi greu, fie să-ți displacă total. Spre seară, un dialog cu cineva drag îți va lămuri multe și mărunte.

Lună plină în Balanță, 28 martie 2021. Nevoia de întregire

Taur

Se pare că vei avea multe de făcut la serviciu, însă trebuie să-ți rezervi momente și energie și pentru a rezolva treburi gospodărești plănuite mai demult. Dorința de a te afirma cu orice preț îți aduce niscai beneficii pe termen scurt, dar pe termen lung este foarte paguboasă. Deocamdată ai nevoie să-ți prelucrezi sistemul valorilor morale și să abordezi o nouă filozofie de viață. Este adevărat că ești animat de gânduri mărețe, însă ține-le doar pentru tine.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…

Gemeni

Relațiile sentimentale îți acaparează gândurile, dar și eforturile, posibil chiar și economiile bănești. Cu ajutorul celor dragi iți poți îmbunătăți personalitatea și relațiile cu lumea înconjurătoare. Deschide-ți sufletul, fară rezerve, fie față de persoana iubită, fie față de copii sau față de generațiile mai tinere decât tine, iar răsplata va veni imediat, sub diverse forme. Sigur că pot apărea și ceva neplăceri, dar sunt doar o furtună într-un pahar cu apă.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori
ADVERTISING

Rac

Lasă forfota cotidiană deoparte și, pe cât posibil, petrece cât mai mult timp cu membrii familiei, acasă. Cu aceste persoane poți discuta despre relațiile tale parteneriale, fie că este vorba despre un partener de viață, fie despre colaborările din segmentul socio-profesional. Există detalii importante ale acestor tipuri de relații, înțelese mai bine de către cei dragi. Astfel, îți va fi mai ușor să gestionezi conflictele din sectorul partenerial.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Leu

Călătoriile pe distanțe scurte și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat reprezintă aspectele importante ale zilei. Primești informații bune și sfaturi viabile necesare în segmentul profesional. De asemenea, și îngrijirea sănătății este o temă la care este bine să iei aminte, mai ales că astăzi se ivesc diverse persoane care îți pot oferi sprijin deosebit în acest sens. Vorbește puțin și ascultă mai mult. Spre seară, relaxează-te pe malul unei ape.

ADVERTISING

Fecioară

Sunt posibile câștiguri financiare din sfera profesională. Este bine să-ți asculți vocea interioară, pentru că te va îndruma foarte bine în tot ce ai de făcut. Cheltuieli se întrezăresc fie pe hobby-urile tale, fie pe mofturile celor dragi. Fii prudent, întrucât cei dragi te pot ademeni să cheltuiești mult prea mult doar pe ce doresc ei. După-amiază, răsfață-ți simțurile cu o ieșire în oraș alaturi de prieteni. Însă, implică-te în conversații doar pentru schimburi de informații.

Balanță

Este o zi în care ești plin de energie, însă cumva îți este greu să o gestionezi. Probabil că din cauza relațiilor cu membrii familiei sau a treburilor gospodărești pe care le ai de rezolvat ești tentat să-ți canalizezi eforturile numai spre casă și familie. Ar fi bine să te oprești din iureșul cotidian și să te gândești la cum anume ai dori să se îmbunătățească viața ta de acum încolo. Spre seară beneficiază de un masaj, de un tratament de înfrumusețare sau o ieșire în oraș cu cei dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este potrivită activităților ușoare și interiorizării. Pentru că, în ultima vreme, în preajma ta se vehiculează informații de tot felul ai nevoie de un timp petrecut în singurătate pentru a procesa pe îndelete cele aflate. Toate acestea duc spre epuizare fizică și mentală. Aranjează-ți programul astfel încât să petreci suficiente momente liniștite, în care să te relaxezi sau pur și simplu să te plimbi prin locurile preferate. Îngrijește-ți sănătatea cum știi tu mai bine!

Săgetător

Se pare că în preajma ta vin astăzi prieteni sau persoane binevoitoare din segmentul profesional. Cu toții iți vor oferi direct sau indirect informații deosebite legate de variante noi de căștig. Intuiția este accentuată și ar fi bine să mergi pe firul indicat de aceasta. Chiar dacă poate ți se par bizare, la prima vedere, corelațiile pe care le faci mental, ai răbdare și încredere în sufletul tău. Pe măsură ce vor trece zilele vei observa că ai avut dreptate.

Capricorn

Ești căutat de către șefi, dar și de colegi sau colaboratori vechi. De fapt, ceea ce se petrece astăzi în segmentul socio-profesional ai provocat tu cu ceva timp în urmă. Pe de o parte, ți se pot propune colaborări noi, destul de profitabile. Însă, până a ajunge la partea frumoasă a lucrurilor este posibil să ți se reproșeze fie faptul că lucrezi greu în echipă, fie că ai restanțe multe în sarcinile de lucru. Fii prudent și rezolvă tot ce ține de competența ta.

Vărsător

Ziua este favorabilă dialogurilor pe teme spirituale, meditațiilor în locuri sfinte și chiar a modificării filozofiei de viață. Din planurile subtile ale existenței îți vin informații deosebite prin diverse mijloace: titlul unei cărți, al unui film sau pur și simplu conversând pe teme banale în aparență, cu cineva cunoscut. Pe de altă parte, va trebui să faci un efort serios în relațiile cu ceilalți, pentru că una gândești și alta spui sau faci.

Pești

Foarte ușor poți desluși astăzi ițele segmentului profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De asemenea poți interpreta destul de corect gesturile și vorbele celorlalți. Neplăcerile pot apărea de la valorile materiale folosite sau administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Ferește-te de speculații, de cheltuieli nefondate sau de informații din surse nesigure. Ascultă-ți instinctele și stai de vorbă pe îndelete cu tine însuți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇