Horoscop zilnic: 29 iunie

Horoscop zilnic: 29 iunie

Berbec

O zi în care te simți excelent. Influxurile astrale îți dau chef de viață, dar mai ales tendința de a te ocupa și de problemele altora. Atenție că starea ta de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi să nu lași să se observe asta. Încearcă să privești partea frumoasă a lucrurilor din viața ta și evită provocările celorlalți. Spre seară îți poți găsi liniștea alături de membrii familiei sau la o plimbare în aer liber.

Taur

Prietenii și protectorii te înconjoară astăzi cu mult drag. Cu toate că nu prea ai tu chef de ei, totuși fii atent la ce se petrece în acest segment de viață. Ți se pot oferi informații sau sfaturi bune, privind locul de muncă. Dialogurile contradictorii vor fi la cote înalte. În a doua parte a zilei, retrage-te din iureșul vieții cotidiene. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete cum să îți îmbunătățești destinul.

Gemeni

Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tema principală de astăzi. Există multe nemulțumiri legate de carieră, însă lucrurile se pot remedia, dacă știi cu adevărat ce vrei. Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea fii prudent și evită combativitatea sau tonul sarcastic. În după-amiaza zilei, atenția ta se va îndrepta către prieteni. Bazează-te doar pe forțele tale și nu îți divulga intențiile de viitor.

ADVERTISING

Rac

Dorința de studiu aprofundat este astăzi la cote înalte pentru tine. Îți sunt favorizate demersurile specifice formelor de școlarizare pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt la ordinea zilei, dar nu așa cum ți-ai dori tu. În a două parte a zilei, un șef te poate provoca la o discuție vizavi de modul în care îți desfășori activitatea la serviciu. Fii prudent, vorbește puțin și concis, dar nu pleca urechea la tot ce ți se spune.

Leu

Chestiunile financiare te preocupă întreagă zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, funcție de caz, pot intra în discuție moștenirile sau partajele. Ai idei bune, forță în cuvinte, dar încearcă să asculți și părerile celorlalți. Spre sfârșitul zilei, dorința de rafinare sufletească prinde contur. Cineva din străinătate îți poate da vești neplăcute. Totuși, fii prudent, selectează informațiile primite și evită speculațiile.

Oracolscop 28 iunie – 4 iulie 2021
ADVERTISING

Fecioară

O zi în care ar trebui să te ocupi de relațiile parteneriale și de colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai răbdare și evită luarea deciziilor grăbite. Până la urmă, lucrurile se vor rezolva cum îți dorești tu. Spre sfârșitul zilei, delectează-ți sufletul cu lațurile spirituale ale vieții. Atenție la șefi și la imaginea ta în ochii celorlalți!

Balanță

Cuvântul de ordine al zilei este muncă. Ai multe treburi de făcut și parcă muncești doar tu, iar ceilalți sunt plecați demult în vacanță. Sănătatea este în vizorul astrelor, iar consultațiile și analizele medicale ar trebui evitate deocamdată. Dozează-ți eforturile, ocupă-te de priorități și bazează-te doar pe forțele tale. Spre finalul zilei, partenerul de viață te poate provoca la o discuție aprinsă pe teme gospodărești.

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești vesel, pus pe șotii și cu dorință de iubire. Relațiile cu persoana iubită fluctuează destul de mult și bine ar fi să fii prudent. Se pot produce despărțiri definitive. Alții pot avea de-a face cu odraselele lor. În a doua parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Planifică-ți activitățile, însă ai grijă să alternezi perioadele de muncă cu cele de odihnă. Atenție la relațiile colegiale, însă cu șefii comunici foarte bine!

Săgetator

Dacă în prima parte a zilei ești preocupat de treburile casei și problemele membrilor familiei, în a doua parte dorința de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote înalte. Relația cu persoană iubită poate cunoaște fluctuații, de aceea se recomandă multă prudența și discernământ. Se pot strica definitiv relații bune. Spre finalul zilei, organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

MARTE în LEU, 11 iunie – 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea

Capricorn

Relațiile cu rudele sau prietenii apropiați sunt la ordinea zilei pentru tine. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea fii prudent și nu te implica în problemele celorlalți. Funcție de caz, revin în discuție chestiunile specifice unor forme de școlarizare. Atenție că nu îți sunt susținute examenele și interviurile! Încearcă să vorbești concis și direct la subiect. În a doua parte a zilei ocupă-te pe îndelete de treburile casei și familiei.

Vărsător

Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astăzi. Este vorba despre banii câștigați din muncă proprie sau despre condițiile de la un loc de muncă. Există multe nemulțumiri în acest segment de viață, însă ai încredere că vor veni și vremuri mai bune. Atenție că energia vitală fluctuează destul de mult! Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare.

Pești

Astăzi ar trebui să te simți excelent. Energiile astrale îți conferă forță, strălucire și pofta de a te implica și în problemele celorlalți. Bine ar fi să te ocupi doar de tine însuți. Atenție la relațiile cu membrii familiei! Sunt posibile conflicte greu de ținut în frâu. Spre sfârșitul zilei se întrezăresc chestiuni financiare legate de serviciu. Veștile privind remunerația muncii tale sunt neplăcute. Prudența și discernământul te pot ajuta destul de mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇