Horoscop zilnic: 29 iunie

Horoscop zilnic: 29 iunie

Berbec

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de chestiuni ce privesc viața de cuplu. Relația cu partenerul de viață este destul de dinamică și se recomandă multă prudență. Se pot strica definitiv relații vechi.

Dacă ești implicat în proiecte, s-ar putea să apară disensiuni între colaboratori. Există nemulțumiri în acest sector, de aceea, bine este să verifici permanent situația etapelor de lucru și oamenii implicați.

Taur

Relațiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomandă să răspunzi la provocări. Atenție că se pot declanșa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat.

Se pot accentua unele probleme de sănătate mai vechi. Ocupă-te de treburile ușoare și odihnește-te mai mult. O discuție secretă cu cineva din anturajul apropiat îți va lămuri multe necunoscute.

O oportunitate extraordinară! Marte în Berbec (28 iunie 2020- 7 ianuarie 2021), inițiative și acțiuni epice

ADVERTISING

Gemeni

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj. Relațiile sentimentale sunt tensionate și se pot rupe definitiv. Fii prudent și încearcă să eviți conflictele cu cei dragi.

Copiii și problemele lor alcătuiesc un alt subiect principal al zilei. Spre seară, ocupă-te de un hobby. Ești foarte creativ în această perioadă și bine ar fi să-ți transpui ideile în practică.

Rac

Sunt momente bune de a te ocupa de curățenii generale, reparații curente sau poți plănui achiziționarea unor bunuri. Verifică sursele de aer din spațiul locativ.

Mentalul cotidian se află într-un con de umbră, recomandabile fiind evitarea deciziilor majore și discuțiile ample. În a doua parte a zilei, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere. Au atâtea lucruri interesante de povestit!

E foarte bine. Povestea unui rege african

Leu

Se pare că ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați pot fi frecvente, dar tensionate. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, astfel că unii te pot percepe greșit, dar și tu pe ei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Componenta educațională este accentuată de astre. Te poți înscrie la forme de școlarizare pe termen scurt sau poți finaliza unele vechi.

Fecioară

Se întrezăresc cadouri, recompense sau se poate rediscuta remunerația primită la locul de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar.

Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Energia vitală fluctuează destul de mult. Spre seară lasă deoparte pragmatismul și îndreapta-ți atenția către cele sufletești.

Balanță

Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează munca și odihna.

Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Membrii familiei îți sunt alături, astfel că bine ar fi să te bazezi pe sprijinul lor.

ADVERTISING

Saturn în Vărsător (2020- 2023). Noua ordine a Umanității

Scorpion

Fii cât mai retras și discret în anturaj. Sufletul tău are nevoie de odihnă și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, atât fizice, cât și emoționale.

S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi.

Săgetător

Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multă susținere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv.

Evită conflictele, comunică strictul necesar și discerne cu atenție ce relații dorești să păstrezi în continuare în viața ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet.

Capricorn

Interesantă zi pentru tine la capitolul carieră profesională. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea, fii prudent și ascultă cu atenție ce ți se spune.

Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, în funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găsești un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodărești.

Vărsător

Poți aborda relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afara granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate.

Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante.

Pești

Chestiunile financiare continuă să-ți atragă atenția. Este vorba despre banii și bunurile comune cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea datoriilor, dar și în alcătuirea planurilor de investiții.

Totuși, fii prudent, întrucât surprizele neplăcute își pot face apariția, când și cum te aștepți mai puțin. Alții pot plănui în secret să profite de pe urma veniturilor tale. Fii prudent în toate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇