Horoscop zilnic: 29 iulie

Horoscop zilnic: 29 iulie

Berbec

Debordezi de energie și elan. Totuși, stările tale de spirit îi pot deranja pe ceilalți dacă te implici prea mult în viața lor. Ocupă-te pe îndelete de tine și mergi la un salon de înfrumusețare și întreținere corporală sau gândește-te la îmbunătățirea garderobei. Se recomandă prudență în domeniul profesional și în relațiile cu șefii! În orice moment imaginea ta publică poate fi compromisă.

Taur

Dorința de interiorizare este la cote înalte. Recomandabil este să fii cât mai discret, să-ți dozezi eforturile și să-ți rezervi momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Se pot accentua afecțiunile legate de segmentele capului și de cele ale sistemului renal. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece sunt episoade ce pot fi tratate suficient cu remediile naturiste.

Gemeni

Se întrezăresc astăzi întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii. S-ar putea să-ți orientezi atenția și eforturile către grupuri, organizații, asociații cu scopuri umanitare. Fii prudent, deoarece sunt momente pasagere. Este nevoie să investești resurse serioase în relațiile parteneriale și în proiectele tale de viitor. Se recomandă prudență la cheltuieli și la datorii!

Oracolscop 26 iulie – 1 august

Rac

Apariția ta publică este mult studiată astăzi de către ceilalți. Sunt posibile provocări de la colegii de serviciu, în special de la șefi. Fii prudent în declarații și fapte. Sunt momente episodice, de aceea nu pune la suflet chiar tot ce se petrece. Relațiile profesionale sunt în continuă transformare. După-amiaza, adună-ți prietenii la o petrecere surpriză, dar cheltuiește cât mai puțin posibil.

ADVERTISING

Leu

Un prieten din străinătate îți oferă vești prețioase legate fie de o călătorie de agrement, fie de una în scop profesional. Chiar dacă întâmpini neplăceri vizavi de capitolul relații cu străinătatea, reține că sunt doar episoade pasagere. Mentalul este răscolit, așa încât evită deciziile majore, promisiunile sau discursurile publice. După-amiază, delectează-ți sufletul cu o piesă de teatru sau cu un film bun.

Fecioară

Este o zi favorabilă achitării facturilor și datoriilor. E adevărat că banii pe care îi câștigi din activitatea desfășurată la un loc de muncă sunt insuficienți, dar cu o organizare eficientă a bugetului vei reuși să rezolvi toate cheltuielile. De la bani și bunuri pot apărea conflicte serioase și greu de aplanat cu membrii familiei. Ar fi bine să privești lumea și oamenii dintr-o altă perspectivă.

Balanță

Ori partenerul de viață, ori cel de afaceri te poate provoca la discuții legate de activitățile desfășurate în comun. Tensiunile sunt evidente, de aceea fii prudent și ascultă atent ce ți se reproșează. Mentalul este confuz și cu greu te poți exprima. Bine ar fi să te gândești puțin în singurătate la colaborările în care ești implicat și să lași deciziile majore necesare acestui capitol pentru o altă perioadă.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

ADVERTISING

Scorpion

La serviciu se anunță forfotă. Relațiile colegiale sunt conflictuale, iar șefii îți dau și mai mult de lucru. Ar fi bine să te bazezi doar pe forțele tale. Organsimul tău este destul de obosit, putându-se accentua afecțiunile legate de sistemul digestiv. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, hrănește-te sănătos și dormi mai mult.

Săgetător

Relațiile sentimentale și cele cu copiii alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile altercații, dar reține că sunt doar toane momentane. Emotivitatea este la cote înalte și astfel poți deveni subiectiv în relațiile cu ceilalți. Evită implicarea excesivă în treburile celorlalți și orientează-ți eforturile către o activitate dragă sufletului tău. Spre seară adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Capricorn

În treburile gospodărești ai mai mult spor astăzi. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare. Atenție la instalațiile de apă din spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu un strop de efort vei depăși totul cu brio. Ești foarte combativ și de aici poți strica relații bune!

ADVERTISING

Vărsător

Este posibil să faci mai multe drumuri astăzi, însă pe distanțe scurte. Fie că mergi la o rudă apropiată sau ai ceva de rezolvat în scop profesional, înarmează-te cu răbdare și concetreaza-te pe scopul întâlnirilor. Ești emotiv și există riscul să te implici prea mult în treburile altora. Mentalul tău chiar are nevoie de odihnă și detașare de cotidian.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Pești

Te preocupă câștigurile dobândite în urma muncii depuse la un serviciu. S-ar putea să fii nemulțumit de balanța dintre efortul depus și plată, însă ai încredere că Universul îți vă oferi toate resursele de care ai nevoie și mai ales când ai nevoie. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile și rezervă-ți momente de relaxare. Atenție la așa-zișii prieteni și susținători!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇