Horoscop zilnic: 29 iulie

Horoscop zilnic: 29 iulie

Berbec

Astăzi ai de învățat flexibilitatea și maleabilitatea în fata unor puncte de vedere diferite de ale tale. Chiar dacă unele viziuni și principii îți sunt împărtășite de persoane mult mai tinere, ascultă-le și ia-le în calcul, fară infatuare sau rigiditate.

Este un moment bun și pentru demersuri ce țin de un contract sau de niște documente. Comunicarea este stimulată, mai ales în relația amoroasă, unde tinzi să fii foarte tranșant, sincer și deschis. Unele planuri de călătorie nu sunt excluse.

Taur

Probabil că astăzi ești foarte interesat să afli pe cine te poți baza, pe sprijinul cui poți conta și în cine poți avea încredere, mai ales dacă e vorba de finanțarea unui proiect sau de o investiție. Este un moment bun pentru a-ți evalua resursele, atât materiale cât și energetice.

De asemenea, poți să-ți restabilești cu succes, sfătuindu-te și cu familia, prioritățile în materie de cheltuieli sau investiții viitoare. Nu e exclus să te gândești la o reamenajare a locuinței.

ADVERTISING

Gemeni

Luna plasată în Săgetător anunță o zi cu expunere publică și o tendință de a-ți exprima liber și deschis ideile și punctele de vedere, asumându-ți chiar și riscul de a fi judecat de ceilalți. Tinzi să adopți o atitudine justițiară și destul de rigidă, care nu va fi pe placul tuturor, dar care va inspira și vă mișca audiența.

Probabil că astăzi vor veni și cuvinte de lauda și recunoaștere, dar vei primi și împărtășiri neașteptate. Este o zi bună și pentru corespondență, întâlniri, vizite, călătorii scurte, demersuri ce țin de acte și schimb de informații.

Horoscop pentru săptămâna 27 iulie – 02 august 2020

Rac

Luna prezentă în Săgetător, în zona muncii, te mobilizează exemplar pentru a te achita de niste promisiuni și responsabilități restante, dar și pentru a deveni mai eficient. Cert este că merită tot efortul și toată energia consumată, pentru că spre după-amiază se vor arăta și niște roade financiare.

ADVERTISING

Cel mai important este să știi să-ți evaluezi cât mai corect munca și talentul, astfel încât să obții beneficiile pe care le meriți. Pe de altă parte, fii atent la orice demers legat de documente și fii prudent în trafic, în această perioadă.

Leu

Luna în Săgetător îți poate stimula astăzi creativitatea, dar în egala măsură și nevoia de a-ți împărtăși sentimentele și eventual de a regla niște "conturi" cu o persoană apropiată.

Este o zi în care debordezi de energie, iar optimismul își face loc printre grijile legate de bani sau de alte proiecte care stagnează. Așadar, folosește această zi pentru a crea ceva, pentru a face ce-ți spune inima sau pentru a-ți împărtăși sentimentele.

Fecioară

Ești invitat la discreție și toleranță. Atmosfera astrală de astăzi și din această perioadă vorbește despre necesitatea de a asculta cu atenție, de a tria serios informațiile care-ți ajung la urechi și de a vorbi cât mai puțin despre nemulțumirile și frustrările tale.

ADVERTISING

Este momentul să asculți, să înțelegi, să ai răbdare, să aștepți. Mai ales dacă există tensiuni în relațiile tale sau dacă unii oameni te dezamăgesc, încearcă să nu pui paie pe foc. Cel mai indicat este să-ți restrângi activitățile sociale, întâlnirile, conversațiile și chiar cercul de prieteni.

Cum comunică zodiile

Balanță

Astăzi e posibil să ai sentimentul că toate informațiile, veștile sau știrile circulă cu viteza luminii. Este o zi efervescentă, în care totul se petrece cu repeziciune și în care poți afla foarte multe lucruri noi și utile, prin intermediul prietenilor sau cunoștințelor.

Totuși, e foarte important să selectezi din avalanșa asta de informații pe cele adevărate și folositoare. Unii oameni pot face promisiuni gratuite, pot exagera sau înflori prea mult relatările lor.

Scorpion

În cazul tău, prioritatea acestei zile o reprezintă sectorul financiar, în care investești foarte multă energie. Este o zi în care prietenii te pot inspira și ajuta să găsești în tine noi talente numai bune de exploatat.

Așadar, deschide bine ochii și "ciulește" urechile, pentru a prinde din zbor orice informație valoroasă și orice idee bună de luat în calcul pe viitor. De asemenea, nu refuza nicio invitație astăzi.

Săgetător

Luna prezentă în semnul tău zodiacal îți conferă foarte multă energie mentală, gânduri creative și optimism. Probabil că astăzi ești focusat în mod special asupra viitorului și ai capacitatea de a proiecta gânduri pozitive în aceasta direcție, hrănind o serie de aspirații, proiecte, vise.

O zi bună pentru a planifica o călătorie sau pentru a face niște demersuri administrative cu caracter juridic.

Nevoia de miracole

Capricorn

Poate fi o zi obositoare și tensionată, mai ales în prima ei jumătate. Este posibil să apară noi motive de îngrijorare și noi probleme de rezolvat, fie legate de locul de muncă, fie legate de niște proiecte care întâmpină blocaje.

Totuși, în a doua parte a zilei, reușești să te mobilizezi mai bine și chiar să găsești resurse noi și oameni gata să te sprijine. De asemenea, astăzi ai putea găsi cauza unui blocaj sau ai putea dezvălui un secret.

Vărsător

O zi favorabilă relațiilor sociale și de prietenie. Ai ocazia să te afli în cercuri extinse, să împărtășești idei personale, să te inspiri din succesul cuiva sau să-ți faci noi cunoștințe.

E bine să accepți invitațiile la evenimente, să nu ocolești adunările și întrunirile, și să asculți cu atenție ce se vorbește acolo. Iar dacă în prima parte a zilei e dificil să găsești susținere materială pentru un proiect sau o inițiativă, ai răbdare până după-amiază.

Dragă Dumnezeul Meu

Pești

Planul profesional și cariera câștigă teren astăzi. Luna se află în Săgetător, în zona puterii și autorității, oferindu-ți prilejul să te remarci la locul de muncă, prin idei senzaționale și prin flerul de excepție. Este o zi în care e important să nu stai în umbra, ci să-ți manifești potențialul, talentele și aptitudinile.

Rezultatele de astăzi nu vor fi trecute cu vederea. În schimb, atenție cum îți gestionezi relațiile cu partenerul și cu cei din jur în general. Este posibil ca în următoarea perioada să suporți consecințele unor greșeli pe care le-ai făcut în acest sens.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇