Horoscop zilnic: 29 ianuarie

Horoscop zilnic: 29 ianuarie

Berbec

Luna se află astăzi în zodia Leului, activându-ți creativitatea, poftă de distracții, dar și orgoliul. Poți simți să petreci mult timp în compania copiilor sau a persoanei iubite și nu eziți când vine vorba de jocuri sau distracții.

Ești foarte vesel, inimos, dar îți și place să epatezi. Cineva din anturaj, probabil un bărbat, ar putea fi gelos pe succesul tău la public.

Taur

Stimulat de tranzitul Lunii prin Leu, tu ești foarte aplecat către cămin și familie. Cauți să obții întreagă atenția celor de acasă și să fii tratat regește de familie.

La serviciu pot apărea unele tensiuni în ceea ce privește colaborarea cu șefii, căci i-ai putea percepe foarte autoritari sau impulsivi. Temperează-ți tendința către conflict și alege calea de mijloc.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 31 Ianuarie 2021 (a doua ediție)

Gemeni

Grație tranzitului Lunii prin zodia Leului, proiectată în zona gândirii și a comunicării, tu te remarci ca un povestitor spumos, entuziast și plin de conținut.

Acaparezi ușor orice discuție și îți place să fii tu cel care conduce și dirijează conversația. Fii reconciliant în relația cu frații sau surorile, căci există predispoziție către rigiditate în discuții filosofice, de principiu.

ADVERTISING

Rac

Luna în Leu de astăzi vizează în cazul tău zona finanțelor, a talentelor, dar și a stimei de sine. Ai o imagine bună despre tine, poate puțin prea bună, ești foarte ambițios în ceea ce privește banii, negociezi dur și nu renunți până când nu îți revendici drepturile.

Relaxează-te, renunţă la înverșunare și păstrează-ți încrederea că "ce-i al tău e pus de-o parte".

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Leu

Luna este astăzi găzduită de zodia ta și îți îndreaptă atenția asupra ființei tale, cine ești, ce manifeșți și cum te proiectezi în ochii celorlalți.

Probabil străluceșți prin frumusețea ta fizică, te faci ușor remarcat pe oriunde te poartă pașii și ești o sursă de inspirație pentru ceilalți. Temperează-ți tendința de a domina, de a-ți impune cu tărie punctul de vedere și fii flexibil.

Fecioara

În cazul tău, Luna în Leu stimulează nevoia de introspecție, în solitudine. Manifeșți o fire retrasă, nu îți place să te faci remarcat, ci cauți să găsești răspunsuri în sinele tău, în profunzimea conștiinței tale.

La serviciu ai o mulțime de treburi de rezolvat, unele chiar foarte urgente și solicitante. Mobilizează-te, confuntă-ți ideile cu cele ale colegilor, dar fă-o cu blândețe.

Sezonul Vărsătorului su cum să spui DA Universului

ADVERTISING

Balanță

Ție Luna în Leu îți activează zona prietenilor, a socializării și a protectorilor. Îți place să fii în centrul atenției, cucereșți auditoriul prin simpla ta prezenţă, dar îți și place să epatezi.

Ești foarte creativ, original și te simți atras de oameni avangardișți, cu un puternic spirit umanitar. Acordă iubire, atenție, cuvinte și gesturi apreciative și persoanei iubite sau copiilor, pentru a nu se simți neglijați.

Scorpion

În ceea ce te privește, Luna în Leu se proiectează în sectorul puterii, al carierei și al recunoașterii publice. Manifeșți o fire autoritară, cauți să deții controlul asupra situațiilor și să fii tu cel care dă dispozițiile de lucru.

Fii flexibil, ascultă părerile celorlalți, lasă-te condus atunci când este cazul, nu lua lucrurile personal, pentru a nu ajunge în situații conflictuale cu șefii sau cu autoritățile.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Săgetător

Tu primeșți influența Lunii în Leu în zona conștiinței, a filosofiei de viață și a călătoriilor îndepărtate. Îți place să te faci remarcat pentru cunoașterea acumulată în decursul vieții și împărtășeșți cu multă generozitate din filosofia ta de viață.

Ai un apetit sporit pentru călătorii și ți-ai putea alege o vacanță într-o destinație îndepărtată. Dacă circuli cu mașină, fii prundent la drum astăzi.

Capricorn

Tu resimți tranzitul Lunii prin Leu în zona  regenerării și a banilor proveniți din asocieri. Ești foarte entuziast în ceea ce privește proiectele desfășurate în colaborare, dar nu ești la fel de dispus să împărți și beneficiile cu ceilalți.

Ai tendința de a te supraevalua și de a te ridica pe o poziție superioară. Renunţă la rang sau la orgolii pentru a observa corect contribuția celorlalți.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Vărsător

Pe tine Luna în Leu te stimulează în zona relațiilor, a parteneriatelor și a mariajului. Ești un partener entuziast, generos, dornic de distracții.

Tensiunile acestei zile ar putea proveni de la așteptările pe care ți le creezi din partea celorlalți. Ai putea fi dezamăgit de un apropiat, iar reacția ta ar putea fi foarte emoțională, soldată cu reproșuri și mâhnire. Fii smerit și acceptă situația.

Pești

Tranzitul Lunii prin zodia Leului își pune amprenta asupra modului în care munceșți și te organizezi. Îți place să fii stăpân pe programul tău, iar activitățile de la birou sunt atent dirijate de către tine.

Observă cu atenție oamenii cu care te însoțești, ascultă-ți inima și intuiția, căci nu toți cei din jurul tău au cele mai bune intenții și ai putea avea surprize nu tocmai plăcute.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇