Horoscop zilnic: 29 februarie

Horoscop zilnic: 29 februarie

Berbec

Lasă deoparte grijile cotidiene și privește dincolo de realitatea de zi cu zi. Chiar dacă te confrunți cu neplăceri financiare, deocamdată ai tot ce îți trebuie pentru un trăi decent. Organizându-ți atent bugetul, alegând prioritățile și urmând la nevoie sfaturile celor dragi, vei depăși totul cu bine. Muzica de relaxare și o plimbare în aer liber îți sunt de mare folos.

Taur

Provocările zilei sunt legate de banii pe care îi obții din colaborări. Există șanse bune de a contracta alte oferte de muncă sau o colaborare actuală se poate diversifică, obținând astfel un venit suplimentar. Totuși fii prudent și nu te grăbi în luarea deciziilor și semnarea documentelor. Spre seară analizează pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2024: Începutul unei etape fabuloase!

Gemeni

Te preocupă lărgirea orizontului profesional, fie prin abandonarea unor sarcini de lucru sau a unui grup de colegi, fie prin căutarea altui loc de muncă. Tendința de a te grăbi cu luarea deciziilor este mare și păguboasă. Deocamdată analizează situația din domeniul profesional și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. Seara îți aduce împăcare cu sine.

ADVERTISING

Rac

Ziua te predispune la muncă multă, în special cea de rutină. Se pare că vrei să fugi de neplăcerile din segmentul sentimental și astfel alegi îndatoririle profesionale sau treburile cotidiene necesare îngrijirii spațiului locativ. În prima parte a zilei, subiectivismul și grabă sunt accentuate. Spre seară vei reuși să te detașezi de fluctuațiile emoționale și să te bucuri de toate.

Oracolscop 26 februarie - 3 martie 2024

Leu

În relațiile familiale intervine astăzi un soi de răceală afectivă. Discuțiile pe teme importante lasă-le pentru zilele următoare. Fii înțelegător cu cei dragi și folosește-ți farmecul nativ pentru a înviora atmosfera din cămin. A doua parte a zilei este favorabilă activităților recreative și distracției. Evită eforturile mari și selectează treburile prioritare!

ADVERTISING

Fecioara

Procesele mentale sunt îngreunate în prima parte a zilei. Fii prudent dacă ai de întocmit documente sau trebuie să participi la întâlniri oficiale. Există riscul să vorbești în necunoștință de cauză și să gafezi serios. A doua parte a zilei este favorabilă dialogurilor cu membrii familiei și treburilor gospodărești. Acceptă părerile celor dragi și implică-te în treburile casei.

Simbolistica lunii Martie și portalul 3:3. Punct și de la capăt

Balanța

Tentația cumpărăturilor este mare și riscantă în prima parte a zilei. Detașează-te de nevoile materiale și îndreaptă-ți atenția spre cele spirituale. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi sfaturi bune vizavi de investițiile potrivite acestei perioade. După-amiază se întrezăresc discuții cu prietenii și cu neamurile. Evită să-ți divulgi planurile și intențiile de viitor!

ADVERTISING

Scorpion

Oscilațiile emoționale din prima parte a zilei te transformă într-un personaj greu de înțeles de către cei din preajmă. Astfel există riscul să îndepărtezi persoane dragi sau să fii înlăturat din cadrul unui grup de lucru care funcționează destul de bine. După-amiază te vei simți mai bine, revenind la sentimente mai bune. Evită cheltuielile majore și împrumuturile!

Horoscopul săptămânii 26 februarie - 3 martie

Săgetător

Este o zi cu stări sufletești contradictorii, astfel că îți poate fi dificil să te implici în activități care necesită concentrare și efort fizic prelungit. Bine ar fi să-ți selectezi prioritățile și să te ocupi de treburi ușoare, cel puțin în prima parte a zilei. Gândește-te să mergi la ședințe de masaj, gimnastică ușoară sau să folosește alte terapii naturiste, folositoare îmbunătățirii sănătății.

Capricorn

Ziua este favorabilă introspecției și analizării pe îndelete a relațiilor și situațiilor în care ești implicat. Pe de altă parte, se pot accentua afecțiuni vechi, de aceea, dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de treburi ușoare. Detașează-te de grijile cotidiene și visează cu ochii deschiși. Rugăciunea spusă din suflet te poate elibera de tensiunile acumulate.

Vărsător

Dialogurile colegiale și activitățile profesionale se desfășoară anevoios. De aceea, pe cât posibil, evită participarea la reuniuni profesionale și discuțiile pe teme importante. Ar fi bine ca din când în când să studiezi concepțiile altora și felul lor de a fi. Astfel ai învăța multe despre relațiile interumane și despre modul de rezolvare a situațiilor în care ești implicat.

Pești

Ești dependent de reacțiile și vorbele celorlalți, ceea ce te vulnerabilizează mult, mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii, iar colegii nu-ți vor ține partea. Traversăm o perioadă în care neplăcerile de la locul de muncă sunt accentuate. Fii prudent și ocupă-te numai de îndatoririle tale! După-amiază îți prind bine dialogurile cu membrii familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇