Horoscop zilnic: 29 decembrie

Horoscop zilnic: 29 decembrie

Berbec

Dacă ai putea astăzi să le împaci pe toate ar fi minunat, dar vei fi surprins de o avalanșă de emoții încercând tot felul de jonglerii ca fii acasă trup și suflet, armonizezi relația cu partenerul, deții controlul la serviciu și și respiri și din aerul libertății personale.

În plus, dispoziția ta emoțională este cam volatilă așa ar fi indicat te retragi puțin în intimitatea casei, eventual alături cu cei apropiați și evaluezi obiectiv ce este mai important și ce este de făcut în continuare.

Taur

Multă agitație și mult consum nervos caracterizează ziua de astăzi. La serviciu poți intra în niște dispute aflând ceva neplăcut despre un coleg, dar încearcă pe cât posibil nu-ți ieși din fire fiindcă acum rațiunea îți este perturbată de emoții mai mult ca de obicei.

De asemenea, prudență crescută în deplasări, mai ales dacă ești la volan, și nu te enerva în trafic. Utilizează surplusul de energie implicându-te mai mult în comunitatea ta, și acordând ajutor celor nevoiași.

Luna plină în Rac, 30 decembrie 2020. În căutarea siguranței

Gemeni

Astăzi nu prea ai dispoziție te ocupi de responsabilitățile zilnice. Dorești rezolvi chestiunea cadourilor pentru cei dragi, fie ei copii, iubiți sau prieteni, și ai vrea -i suprinzi plăcut cu ceva special, total neașteptat. Însă, copleșit de acest entuziasm, ai putea scapa din vedere aspectul financiar.

Dacă va fi cazul te împrumuți, ocolește aspectele riscante și persoanele în care nu ai încredere deplină, evitând astfel conflicte și discuții neplăcute ulterioare.

ADVERTISING

Rac

Numai tu știi cât de mult ești dedicat celor dragi și cât ești dispus lași de la tine pentru ei. Totuși, astăzi te vei simți prins la mijloc încercând menții echilibrul și intimitatea în relația parteneriala, fără a te trezi îl copleșești cu afecțiunea ta pe celălalt.

Chiar și acasă, nu vor lipsi furtunile emoționale stârnite pe tema unor chestiuni funciare, riscând te afecteze vorbele aruncate la nervi. Mai bine profită de timpul petrecut cu cei dragi, pentru găsirea amiabilă a unor soluții.

Oracolscop 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Leu

Folosește-te de energiile acestei zile pentru a încerca -ți dirijezi afecțiunea către persoanele cele mai apropiate ție. Nu ezita convoci o restrânsă reuninune de familie sau o invitație la cină alături de prieteni.

Astfel vei reuși te încarci după o zi în care vei fi nevoit te implici activ în comunitatea ta, susții prezentări sau discursuri sau faci deplasări neașteptate. Nu uita te menajezi cât poți fiindcă al tău corp se resimți după o zi încărcată și agitată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Astăzi vei fi provocat împaci avântul libertin cu responsabilitățile și implicarea în demersuri care -ți sporească veniturile. Negăsirea unui echilibru te irita destul de mult.

Chiar și cu prietenii ai putea intri în contradictoriu încercând -ți susții opiniile cu prea multă convingere sau discutând o chestiune bănească. Poți, însă, îți folosești excesul de energie implicându-te împreună cu ceilalți într-un efort umanitar comun, stabilit de ceva timp.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Balanță

Cam greu împaci astăzi entuziasmul și determinarea în scopul demarării unor noi proiecte personale și viziunea familiei. Vei dori te sfătuiești cu părinții sau cu cineva cu autoritate privind evoluția carierei tale și ai nevoie de susținerea lor, dar divergențele lor de opinie te vor afecta emoțional, negăsind înțelegerea la care te așteptai.

Nu pune prea mult la suflet vorbele acestora, și încearcă doar -ți exprimi nevoile emoționale, fară ai ieșiri necontrolate.

ADVERTISING

Scorpion

Cauți de ceva timp variante inovative și abordări originale legate de activitățile tale zilnice, și astăzi vei încerca găsești soluții. Nu-ți convine nu te poți deplasa în voie -ți îmbogățești experiență personală.

Poți profita de câteva momente de singurătate petrecute acasă, ca reflectezi și evadezi în lecturi, care te vor ajuta compensezi această dorință de a intra în contact cu alte culturi.

Săgetător

Astăzi vei fi mai atent la starea ta emoțională și te vor preocupa subiectele cu adevărat importante pentru tine. Vei fi provocat găsești o soluție de compromis în relațiile tale afective, fiind prins la mijloc între nevoia de independență și atașamente.

Abordează toate situațiile cu tact, și încearcă nu dai frâu liber impulsivității și cuvintelor spuse cu patos deoarece traversezi o perioadă mai delicată. Canalizează energia și resursele interioare către activități în grupul de prieteni.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Capricorn

Astăzi simți nevoia te implici mai mult alături de partenerul tău de viață. Ai o atitudine mai protectoare, ești mai receptiv la nevoile sale afective, și este un moment favorabil rezolvării oricăror probleme dintre voi, pe care le-ai amânat până acum.

În schimb, relațiile cu șefii nu sunt atât de roz, aceștia cerându-ți dedicare totală în proiectele începute. Ai arătat te implici și poți mai mult, iar acum trebuie te ridici la înălțime. Păstrează-ți calmul.

Vărsător

Relațiile colegiale sunt prioritare astăzi. Încerci fii mai protector cu cei cu care împarți munca, le dai sentimentul sunteți o mare familie. Dar asta nu-ți este suficient și vrei ieși din rutină, ai șansa te dezvolți mai mult și urmezi forme noi de învățământ.

Până vei găsi o soluție viabilă, încearcă -ți dirijezi energia către o bună organizare a activităților. Te preocupă sănătatea și ai putea găsi o soluție terapeutică inedită la o problemă medicală mai veche.

Pești

Toată atenția și energia ta se îndreaptă spre copii și spre nevoile lor. Ai vrea petreceți mai mult timp împreună, lasați purtați de jocuri creative și concepeți ceva frumos, poate niște cadouri originale.

Vei fi provocat faci față responsabilităților zilnice și, de asemea, poți fi tentat de demersuri riscante din punct de vedere financiar. În relațiile intime sau cu prietenii apropiați încearcă nu fii atât de posesiv.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇