Horoscop zilnic: 29 august

Horoscop zilnic: 29 august

Berbec

O zi interesantă vizavi de prieteni. Întâlnirile si dialogurile cu aceștia te vor pune pe gânduri. Apar vesti importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergența opiniilor intre tine si ceilalți este la cote înalte. Evita provocările si asculta cu atenție ce ti se spune. Ești tentat să confunzi o relație sentimentală cu una de prietenie.

Taur

Domeniul profesional si problemele sale te vor solicita mult. Se întrezăresc evenimente importante in acest sens, așa încât fii pe fază. S-ar putea ca un șef sa te provoace la un dialog important legat de poziția ta in cadrul serviciului in care activezi. Spre seara, sfătuiește-te cu membrii familiei vizavi de turnurile de la serviciu.

Horoscopul săptămânii 28 august – 3 septembrie

Gemeni

Relațiile cu străinătatea sunt importante. S-ar putea ca o relatie mai veche cu cineva aflat departe de granițele tarii sa ia sfârșit sau să te raportezi altfel la acea persoană. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii și de studii. In după-amiaza zilei, orientează-ți eforturile către activitățile culturale sau stai de vorbă cu cineva drag.

ADVERTISING

Rac

Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora. Sunt momente bune de a-ți achita taxele, impozitele si datoriile de orice fel. Prudență la documente si acte juridice, deoarece exista riscul erorilor de procedură și interpretare. Spre sfârșitul zilei, abordarea disciplinelor spirituale îți pot aduce clipe minunate.

Luna plină în Pești (31 august 2023): Care sunt nevoile sufletului?

Leu

Ai multe de rezolvat in zona relațiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. De reținut revelațiile din aceasta perioada, întrucât vei afla informatii importante legate de bunul mers al unui proiect. Beneficiezi de suficienta susținere astrala pentru a depăși orice situație cu brio.

ADVERTISING

Fecioara

Spor și succes la activitățile profesionale și la cele de rutină ale casei. Ai multe de făcut, insa bine ar fi sa te bazezi doar pe forțele tale. Relatiile colegiale sunt umbrite, dar sefii sunt de partea ta. Sănătatea este vulnerabilă, însă remediile naturiste sunt suficiente pentru a te revigora pe deplin. Plimbă-te in aer liber si odihnește-te pe îndelete.

Marte în Balanță (27 august - 12 octombrie 2023): Recunoaște adevărul despre ce nu funcționează în relații

Balanta

Relatiile sentimentale si cele cu copiii te solicită mult. Ești vesel, ai chef de glume, dar cei din jurul tău nu prea sunt părtași la starea ta. Sunt posibile neplăceri in relațiile menționate. Fii prudent, deoarece totul sta pe un bulgăre de dinamită. In după-amiaza zilei, adună-i pe cei dragi la o mica petrecere sau ocupa-te de un hobby.

ADVERTISING

Scorpion

Casa si familia alcătuiesc subiectele principale. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau chiar îți poți planifica schimbarea locuinței sau achiziționarea unui teren. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei. Cineva apropiat îți poate solicita ajutorul, insa rezolvă-ți mai întâi treburile tale.

Oracolscop 28 august - 3 septembrie 2023

Sagetator

La mare căutare sunt relațiile cu neamurile si prietenii apropiați. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri in interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de alta parte, avalanșa de informații ce vine spre tine te-ar putea pune pe gânduri. Selectează doar ce iti este de folos. Sunt momente potrivite pentru studii, cercetări, documentare.

Capricorn

Astrele te îndeamnă să te ocupi de chestiuni financiare. Este un moment bun de a-ți verifica bugetul de venituri si cheltuieli si de a merge la cumpărăturile necesare traiului zilnic. Se recomandă prudență, deoarece exista restricții la bani si bunuri. In după-amiaza zilei, detașează-te de aspectele vieții cotidiene si lecturează o carte bună.

Mentalitatea de tipul: "Copilul este cel mai important!"

Varsator

Ești plin de energie, ai dori sa te implici in tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de tine. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de întreținere corporală sau pentru începerea unor cursuri de dezvoltare personală. Tendința ta este de a te ocupa mai mult de ceilalți sau de a te refugia în problemele lor. Experiențe interesante astăzi!

Pesti

Nu prea ești vizibil astăzi. Dorința de interiorizare este la cote înalte si bine ar fi să-i dai curs. Sunt momente bune pentru a te detașa de forfota vieții si a te gândi pe îndelete la evenimentele si oamenii din viața ta. Sănătatea este vulnerabila, dar te poți obloji și singur. Treburi ușoare, plimbări in aer liber sau meditații în locuri sfinte.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇