Horoscop zilnic: 28 septembrie

Horoscop zilnic: 28 septembrie

Berbec

Sunt posibile mai multe drumuri pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie ai nevoie să te întâlnești cu rudele sau prietenii apropiați. Partenerul de viață, cei de afaceri sau colaboratorii te pot ajuta să îți lămurești chestiuni care privesc poziția ta socio-profesională și implicarea în diferite colaborări.

Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, așa încât ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești strictul necesar.

Ar fi bine să îți planifici un program de instruire personală care să te ajute în dezvoltarea profesională și în relațiile cu ceilalți.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Taur

Este o zi în care poți primi bani, bunuri sau favoruri de pe urma activității depuse la un loc de muncă. Există multe discuții colegiale sau cu șefii legate de condițiile de lucru, de salarizarea aferentă sau de modul de desfășurare a activității profesionale. Dozează-ți eforturile, evită implicarea în treburile altora și rezumă-te doar la îndatoririle tale.

Pe de altă parte, ar fi bine să fii mai detașat vizavi de ceea ce se petrece în sectorul profesional, deoarece beneficiezi deocamdată de colaborări și susțineri parteneriale destul de bune.

Gemeni

Contextul astral de astăzi este potrivit începerii unei diete, alcătuirii unui nou program de viață cotidiană și revizuirii planurilor de viitor. Chiar dacă stările de spirit sunt schimbătoare, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să îți rezolvi toate treburile propuse.

Evită să te implici în treburile altora, dar nu-i lăsa nici tu pe ceilalți să se implice într-ale tale. După-amiază sunt momente bune pentru activități recreative alături de cei dragi sau pentru a te ocupa pe îndelete de un hobby.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

ADVERTISING

Rac

Este o zi în care ar trebui să te ocupi pe îndelete de sufletul tău, planificându-ți ședințe de meditație, de analiză a situațiilor din preajma ta și chiar ceva mai mult somn. Revelațiile obținute astăzi s-ar putea să contravină conceptelor tale filozofice despre lume, viață și poziția ta în societate. Însă cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să te debarasezi de tiparele vechi, neconforme cu realitatea și să îți modelezi felul de a fi.

Membrii familiei te pot ajuta enorm, dacă ai să dialoghezi cu ei sincer și ai să le urmezi sfaturile.

Leu

Sunt posibile altercații cu prietenii. Bine ar fi să stai pe îndelete de vorbă cu aceste persoane și să auzi explicațiile lor. Poate fără să îți dai seama ai favorizat pe cineva în detrimentul altuia care merita mai multă atenție sau mai mulți bani din partea ta. Sau ați demarat acțiuni comune care deocamdată au ajuns într-un impas fie din cauza banilor, fie din cauza viziunilor diferite ale fiecăruia.

În orice caz, folosește-ți farmecul nativ și generozitatea și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. Ai toate șansele să reușești!

Oracolscop 27 septembrie - 3 octombrie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Se pare că astăzi ești chemat pe neașteptate la o ședință oficială cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții. Este vorba fie despre condițiile de muncă de la actualul tău serviciu sau de la unul pe care îl vizezi, fie despre salarizarea primită în urma desfășurării îndatoririlor tale. Tonurile discuției vor fi înalte, de aceea, fii prudent. Prezintă-ți punctele de vedere cu fermitate, însă ascultă și ce au de zis ceilalți.

În urma celor petrecute astăzi, ai șanse bune pentru a-ți îmbunătăți performanțele socio-profesionale și nu în ultimul rând vei privi munca proprie cu alți ochi.

Balanță

Sunt momente bune pentru a împărtăși cu prietenii viziunile tale despre evoluția lumii și concepțiile despre mersul lucrurilor în viața de zi cu zi. Chiar dacă, la început, unii au puțin chef să te asculte, datorita șarmului și felului plăcut în care povestești, până la urmă, cu toții te vor admira și asculta cu interes.

Pe de altă parte, ostoiește-ți dorința de rafinare sufletească planificându-ți un program de dezvoltare personală fie individual, fie apelând la serviciile unui profesionist. Călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung sunt alte teme de abordat.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este potrivită achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Verifică pe îndelete situația bugetului de venituri și cheltuieli, deoarece pot exista discrepanțe majore între planurile tale financiare și posibilitatea de a le îndeplini. Ar fi bine să eviți acumularea altor datorii, investițiile sau asocierile în afaceri.

Rezumă-te la cheltuielile strict necesare și pune bani deoparte. Dacă este cazul, ocupă-te și de situația moștenirilor sau a partajului specific unei separări de un partener. După-amiază odihnește-ți sufletul cu lecturarea unei cărți bune.

Săgetător

Relațiile parteneriale îți acaparează toate eforturile astăzi. Sunt posibile discuții aprinse din cauza prietenilor comuni sau protectorilor care ți-au promis ajutor în cadrul unei colaborări și nu s-au ținut de cuvânt. Reține informațiile obținute astăzi, pentru că ele vizează un cerc vicios de persoane care există în preajma ta. Este vorba despre relații de prietenie, parteneriat, protectorat, care au ca substrat principal câștigurile financiare.

Însă este vorba despre câștigurile lor, iar tu din toate acestea câștigi doar experiență de viață.

Capricorn

Ziua îți aduce multă treabă în sfera profesională, dar și acasă treburile de rutină te așteaptă. Relațiile colegiale sunt tensionate, pe de o parte, din cauza faptului că șefii te susțin, pe de altă parte, deoarece ești harnic și te descurci ușor printre îndatoririle profesionale.

Dozează-ți eforturile, pentru că organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Sunt momente pasagere, pe care le poți depăși cu puțin efort și bunăvoință.

Horoscopul săptămânii 27 septembrie – 3 octombrie

Vărsător

Astăzi ai chef de răsfăț și distracții. Chiar dacă cei dragi au alte treburi, străduindu-te puțin ai reuși să îi antrenezi și pe aceștia în acțiuni amuzante și recreative. Pot apărea neplăceri în relațiile cu ceilalți, din cauza diferenței de idei și concepții vizavi de modul în care oamenii ar trebui să își trăiască viața. Detașează-te de problemele altora și urmează-ți dorințele sufletului.

Creativitatea îți este accentuată, astfel încât ocupă-te mai mult de un hobby sau planifică-ți abordarea unui curs care să îți îmbunătățească aptitudinile socio-profesionale.

Pești

Ziua este favorabilă treburilor casnice și relațiilor cu membrii familiei. Poți achiziționa bunuri patrimoniale sau altele necesare casei și rudelor. Pe de altă parte, ar fi bine să pui ordine în chestiunile care privesc bunurile comune cu membrii familiei sau, în cazul moștenirilor, verifică situația acestora.

După-amiază adună-i pe cei dragi la o șuetă și provoacă-i la discuții familiale despre evenimentele petrecute în comun de-a lungul anilor. Vei afla lucruri interesante despre trecutul familiei tale, care te vor ajuta să îți lămurești situațiile din prezent.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇