Horoscop zilnic: 28 mai

Horoscop zilnic: 28 mai

Berbec

O zi cu adevărat rodnică, sub aspectul profesiei și carierei. Este momentul să-ți pui la treabă talentele, să ieși în față, să arați ce poți și să-ți manifești autoritatea în domeniul în care activezi.

Ziua de astăzi îți poate aduce o schimbare concretă pe care o aștepți de mult timp și care va atrage după sine și o creștere a veniturilor. Așadar, nu e cazul să fii modest și nici să te temi de schimbare, ci să accepți provocările, așa cum îți stă ție bine.

Taur

Și pentru tine este posibilă o transformare care vizează un contract de muncă sau de colaborare. Dacă așteptai definitivarea unor demersuri contractuale sau un răspuns legat de o colaborare, sunt mari șanse ca toate acestea să se întâmple astăzi.

În orice caz, este vorba despre un succes în relația cu o instituție, o companie sau un partener de afaceri, eventual de proveniență străină. De asemenea, unii Tauri pot decide astăzi să se înscrie la un curs .

Oracolscop 24 – 30 mai 2021

Gemeni

Luna în Capricorn activează zona resurselor altora, fie că e vorba de bani, calități, cunoștinte sau timp. Așadar, astăzi îți vin tot felul de idei despre cum ai putea folosi ceva ce alții au, pentru a obține un profit, pe termen lung.

Este posibil să te folosești de banii partenerului pentru a face o afacere sau de calitățile cuiva, care, puse în comun cu ale tale, să ducă la câștiguri de ambele părți. De asemenea, astăzi poți face presiuni, pentru a recupera niște bani de la o instituție publică.

ADVERTISING

Rac

Pentru tine, Luna în Capricorn este de bun augur pentru crearea unor relații benefice, prin intermediul cărora afli informații importante despre o afacere sau reușești să închei un contract de colaborare profitabil.

Prin urmare, este indicat să ieși în lume și să nu refuzi nicio invitație, indiferent cine este persoana care o lansează, pentru că relațiile sociale sunt vitale acum. Este de asemenea un moment prețios pentru a face planuri împreună cu jumătatea ta.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Leu

O zi de excepție, sub aspectul muncii și carierei. Ești înzestrat cu simț practic și organizatoric, ai capacitatea de a lua cele mai bune decizii în privința unor schimbări profesionale și, mai ales, știi să îți valorizezi munca și să-ți ceri „partea leului”.

Seriozitatea cu care te achiți de sarcinile zilnice și tenacitatea cu care te ocupi de un proiect nu vor trece neobservate, așa că așteaptă-te la gesturi de recunoaștere și la noi propuneri avantajoase.

ADVERTISING

Fecioară

Astăzi te focusezi în special pe relația sentimentală, care este posibil să treacă prin niște modificări substanțiale. Dacă ești într-o relație de lungă durată, nu este exclus să te gândești la oficializarea acesteia.

Daca ești singur, probabil că astăzi te vei gândi să schimbi unele concepții și credințe în ce privește segmentul afectiv. Iar dacă ești într-o relație aflată la început, probabil că vei face un pas important înainte, respectiv niște gesturi de iubire și loialitate, în sensul sudării acesteia.

Luna plină și eclipsa totală de Lună în Săgetător, 26 mai 2021. Intensitate, transformare, finaluri

Balanță

Domeniul de viață care c\știga teren astăzi este cel al familiei, casei, căminului, locuinței. Probabil că te gândești să faci rost de niște bani pentru a investi într-un bun material util în casă sau chiar într-un bun imobiliar.

Probabil că vei face niște calcule împreună cu partenerul, în acest sens. Oricum, ziua de astăzi poate aduce decizii importante legate de investiții, conservare a resurselor și amenajarea spațiului locativ. Vestea bună este că vin soluțiile, deci vin și banii.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, este o zi bogată în discuții, întâlniri și corespondență, cu persoane potențiale partenere într-o tranzacție sau colaboratoare într-un proiect. Pot exista și deplasări în sensul rezolvării unor probleme administrative sau juridice.

Oricum, orice ai face, ești motivat, tenace și perseverent, așa că nu te lași până nu reușești ce ți-ai propus pentru astăzi. Cu precădere în prima parte a zilei, ești foarte convingător și nu accepți niciun refuz. O zi bună pentru semnări de contracte.

Săgetător

Toate eforturile și toată energia se îndreaptă astăzi către segmentul financiar. Porți discuții, tragi tot felul de sfori, schimbi strategii, și de cheltuieli, dar și de câștiguri, astfel încât să-ți crești veniturile și să te stabilizezi din punct de vedere financiar.

Este o zi fructuoasă, chiar dacă muncești mult și ești nevoit să faci tot felul de sacrificii. De fapt, simțeai mai demult nevoia de o schimbare care să-ți aducă beneficii materiale mai mari, iar acum e momentul potrivit.

Capricorn

Astăzi se pare că ești foarte preocupat de imaginea ta, de comportamentul și atitudinea în relațiile cu cei din jur, prin urmare, s-ar putea să schimbi ceva pe ici pe colo, astfel încât să câștigi un plus de respect și apreciere.

Schimbarea este și mai pregnantă, dacă dorești să-i faci impresie bună persoanei iubite. Oricum, te afli în continuare într-o perioadă favorabilă în plan sentimental, ceea ce înseamnă că poți intra într-o relație nouă sau o poți consolida frumos pe cea veche.

Vărsător

Se pare că astăzi nu te simți confortabil în centrul atenției, ci preferi planul secund. De asemenea, este o zi mai potrivită pentru introspecție și meditație decât pentru activități care țin de practic și concret. Astfel, vei avea acces la revelații profunde și vei pătrunde înțelesuri subtile spirituale.

Totuși, este posibil să fii ajutat într-o problemă familială sau patrimonială de o persoană care preferă să rămână în anonimat.

Pești

O zi minunată sub aspect social și relațional. Toate activitățile care implică socializare, comunicare, cooperare și alianțe sunt favorizate. De fapt, este indicat să cauți să te implici în activități de grup, eventual să participi la evenimentele unde ești invitat și să fii receptiv la toate informațiile care vin spre tine.

Este, de asemenea, o zi favorabilă și pentru călătorii pe distanțe scurte, precum și pentru examene sau activități administrative.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇