Horoscop zilnic: 28 iulie

Horoscop zilnic: 28 iulie

Berbec

O zi dinamică pentru nativii acestei zodii. Începând cu atmosfera de la locul de muncă și terminând cu cea de-acasă, te lași “plimbat” într-un montagne-russe de trăiri. Când prea entuziasmat, când blocat de cei care în mod normal îți sunt alături. În cazul în care intervin tot felul de treburi de rezolvat pe-acasă, prefă-te că-ți place (în cazul în care chiar nu îți plac problemele domestice) și consumă-ți energia rezolvându-le.

Taur

Așteaptă-te la momente în care tot ce-ți poți dori este să părăsești lumea obișnuită, plină de stres cotidian și să te alaturi sinelui tău, într-o călătorie interioară plină de bucurie. Nu-ți negocia propria sănătate, ci încearcă să îți rezolvi eventualele probleme. Profită de imaginația spectaculoasă de care beneficiezi astăzi pentru a-ți aduce inovația în viața de zi cu zi.

Gemeni

Mai mult decât oricând prietenii îți vor fi alături. Ai ocazia de a-ți stabili drumul mai clar decât oricând și de a vedea încotro te îndrepți. Este un moment perfect pentru a încuraja discuțiile cu cei din anturajul tău, mai ales pentru că îți cântărești atent cuvintele și folosești noțiunile într-un mod pragmatic. Totuși, un mic amendament: evită certurile legate de partea financiară cu prietenii tai.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Rac

Nu este o zi liniștită așa cum îți dorești. Dacă la locul de muncă nu ești căutat pentru a rezolva noi responsabilități, atunci în familie se va întâmpla acest lucru. Probabil că tot din cauza surescitării ajungi să cheltui ceea ce trebuia să păstrezi ca bani albi pentru zile negre. Încearcă să păstrezi controlul asupra lucrurilor!

ADVERTISING

Leu

Un peisaj cu dealuri însorite, cu păduri somptuoase și romanticul drum către vechiul conac de la țară pot deveni scenografia ideală pentru tine astăzi, atât timp cât îți permiți aceste libertăți de a evada din banalul cotidian. Amintește-ți că viața nu presupune doar rutină și obligații și că fiecare Leu are nevoie din cad în când să evadeze în propria sălbăticie iar strigătul de putere să răsune cât mai departe, înspre orizonturile orientale.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Fecioară

Se pare că simți o nevoie acută de a avea grijă de propria-ți persoană, ceea ce nu este rău deloc, cu mențiunea că orice lucru manifestat în exces devine nepotrivit. Nu ești persoana care să cheltuiască peste măsură, însă, în cazul de față există totuși un risc: nevoia de a achiziționa cât mai multe chilipiruri. Folosește-ți inspirația și ascultă-i îndemnarea, mai ales că în aer plutește o ceartă cu un prieten, din cauza banilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Este momentul să recunoști că timpul cel mai de calitate și petrecut cu cel mai mult spor este alături de cei dragi. Evită locurile aglomerate, îmbâcsite, preferând liniștea pe care o cină la restaurantul favorit ți-o poate oferi, ori o plimbare prin gradina botanică sau o vizită la noua expoziție de la Galeriile de Arta.

Oracolscop 26 iulie – 1 august

Scorpion

În cazul în care ești în căutarea unui nou loc de muncă, viitoarele zile ale săptămânii îți pot pregăti surprize foarte plăcute. Pare-se că este o zi în care totul se învârte în jurul posesiunilor, banilor și averii. Progresul în aceste sectoare ale vieții se face doar prin muncă asiduă, în general, în ceea ce te privește, dar acum îți este mai ușor că niciodată să izbândești, ajutat fiind de Fortuna. Pregătește-te, fii gata de acțiune și stai în expectativă.

Săgetător

Este greu să alegi ce anume ai chef să faci astăzi, oportunitățile fiindu-ți la îndemână și fiind tentat să jonglezi cu ele. Este o zi în care nivelul energiei de care dispui este foarte crescut. Încearcă să te concentrezi asupra unor activități mai importante pentru tine, lăsând la o parte obligațiile. Nu mai este distractiv atunci când trebuie să faci ceva anume doar pentru că așa ți se cere. Lasă-te purtat de energiile benefice ale acestei zile.

ADVERTISING

Capricorn

Probabil că ai de făcut ceva reparații acolo unde locuiești și îți este foarte benefic să îi implici în activitățile care presupun reparații și pe cei dragi ție. Dacă e nevoie de “o mână” de lavabilă pe pereți, sună-ți prietenii pentru a te ajuta. Chiar, oare o petrecere cu vopsea, pizza și bere, poate fi un motiv de distracție? Indiferent că alegi să stai în casă ori să îți petreci timpul în oraș, alege ca prietenii și familia să îți fie aproape.

Vărsător

Spune-i celei mai importante persoane din viața ta cât de mult înseamnă aceasta pentru tine. Dulci vorbe spuse cu farmec și Luna în casa comunicării în horoscopul tău solar vor face că persoana respectivă să te urmeze că vrăjită, ție fiindu-ți foarte ușor să vorbești despre ceea ce simți. Chiar și despre eventualele frustrări pe care le ai îți poate fi foarte ușor să discuți, deci dacă este cazul, caută ajutorul specializat vizat.

Pești

Nu este o zi în care să crezi tot ceea ce ți se spune și nici să iei tot ce auzi la modul personal. În cazul în care nu ești o persoană care să aibă încredere, ia totul așa cum sosește în viața ta, considerând că pur și simplu, așa trebuia să se întâmple. Mulți dintre voi ați fost testați în ultima perioadă, dar nu mai durează mult și lucrurile se vor rezolva de la sine. Este momentul să inspiri adânc aer în piept și să reziști cu stoicism.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇