Horoscop zilnic: 28 iulie

Horoscop zilnic: 28 iulie

Berbec

Astăzi Luna se află în Scorpion și te predispune la emoții intense care te consumă energetic. Relația cu persoana iubită și cu copiii este departe de a fi armonioasă din cauza nevoii tale de control și a suspiciunii.

Poți manifesta o voință foarte puternică și insiști să iți impui punctul de vedere. Învață să lași de la tine, adică să reduci agresivitatea investită.

5 Superputeri ale zodiei BERBEC

Taur

Contextul astral de astăzi te face foarte receptiv la dorințele prietenilor sau ale celor din anturaj. Le poți chiar supraaprecia și le poți pune înaintea nevoilor tale.

Temperează-ți elanul de a sări în sprijinul celorlalți și menajează-ți resursele pentru a evita deziluziile. Fă-ți timp pentru familie și cămin, căci altfel s-ar putea simți neglijați.

ADVERTISING

Gemeni

Sub influențele astrale de astăzi, tu poți simți nevoia de a te dezvolta spiritual și te poți gândi chiar să alegi o cariera într-un domeniu mistic. Manifești o fire artistică, idealistă.

În relația cu partenerul de viață îți poți exprima emoțiile cu răceală și reținere. Astăzi manipularea și clarviziunea îți sunt atuuri la îndemână și poți influența mulți oameni.

Rac

În ceea ce te privește, Luna în Scorpion activează zona afirmării prin creativitate. Manifești interes către străinătate, filosofie, spiritualitate sau studiu.

Poți alege să pleci într-o călătorie la mare distanță în care să găsești multă plăcere și chiar să ai de câștigat. Pot apărea unele discuții încordate cu membrii familiei din pricina lipsei banilor.

ADVERTISING

Horoscop pentru săptămâna 27 iulie - 02 august 2020

Leu

În cazul tău, Luna în Scorpion este plasată în zona sufletului, a trecutului și te predispune la emotivitate și sensibilitate. Ești empatic, extrem de intuitiv, preiei vibrațiile mediului exterior și îți poți schimba ușor dispoziția.

Poți fi fericitul beneficiar al unor câștiguri financiare provenite din asocierile în care ești implicat.

Fecioară

Pe tine Luna în Scorpion te stimulează în zona mentalului, a comunicării sau a călătoriilor scurte. Simți o nevoie stringentă de companie și nu îți place să stai singur.

Rațiunea ta este destul de întunecată, îți este greu să intuiești caracterul și dorințele celor cu care relaționezi și întreții discuții pe teme abstracte. Drumurile cu mașina necesită prudență.

ADVERTISING

Balanță

Sub influența Lunii din Scorpion tu te poți arăta preocupat de stima de sine și de valoarea ta. Poți intra în conflict cu unii membri ai colectivului din care faci parte.

Prin ideile împărtășite, poți constata că aveți viziuni diferite și te poți inhiba sau poți simți că nu ești apreciat la justa ta valoare. La locul de muncă ești idealist și simți nevoia să stai izolat.

Recomandări și remedii pentru zilele cu Lună în Scorpion

Scorpion

Astăzi Luna intră în semnul tău zodiacal și îți stimulează temperamentul, modul în care te manifești pe tine însuti. Ești foarte expresiv în comunicare dar poți deveni și extremist, îți cunoști capacitățile, dar și limitările.

Încearcă să nu opui rezistență și să fii cooperant în relația cu șefii sau autoritățile, chiar dacă consideri că știi tu mai bine ce este de făcut.

Săgetător

În ceea ce te privește, Luna în Scorpion încheie un ciclu de evoluție și te predispune la introspecție. Ia-ți un timp cu tine, cufundă-te în conștiință ta, explorează-te și vezi în ce măsură ai evoluat.

Poți avea încântarea să constați că ți-ai împlinit un vis din copilărie. Mintea îți poate fi confuză și poți resimți un conflict interior între inimă și rațiune.

Capricorn

În cazul tău, Luna în Scorpion este plasată în zona anturajului, a prietenilor și a proiectelor. Manifești o personalitate puternică, dominatoare dar cucerești prin farmecul și profunzimea cuvintelor tale.

Poți fi orientat către misticism și ezoterism. Ești foarte inspirat în comunicare și transmiți o notă de mister, păstrând unele chestiuni doar pentru tine.

Vărsător

Tu primești stimularea Lunii din Scorpion în zona carierei și a prestigiului social. Poți identifica noi surse de câștig din munca proprie, prin mijloace mai puțin obișnuite, în domenii care au legătură cu lichidele.

Ai grijă la tendința de a cheltui în exces și orientează-te către lucruri care îți sunt cu adevărat de folos pentru a nu-ți atrage criticile colaboratorilor.

Cum comunică zodiile

Pești

În cazul tău, Luna în Scorpion îți activează zona conștiinței și a aspirațiilor înalte. Locul și condițiile de muncă sunt în proces de revizuire și poți simți nevoia de schimbare, de a te administra diferit, altfel decât obișnuiai să o faci în trecut.

Anturajul este și el în reconfigurare și poți alege să rupi unele relații sau prietenii care simți că nu te mai împlinesc.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇