Horoscop zilnic: 28 februarie

Horoscop zilnic: 28 februarie

Berbec

Multe lucruri interesante poți discuta cu persoanele din anturajul apropiat. Există riscul să vorbești mult și fără rost, de aceea, controlează-ți atât debitul verbal, cât și subiectele pe care dorești să le atingi. Unii îți vor cere sfaturi și soluții pentru problemele lor, lucru care pe de o parte te va încânta. Însă pe de altă parte vei învăța și tu câte ceva din experiențele de viață ale altora.

Taur

Este o zi bună pentru a cumpăra cadouri și a le oferi din toată inima celor dragi. Chiar și pentru tine poți aloca o sumă de bani și timp suficient pentru a hoinări prin magazinele preferate și a te bucura de ele. Invită un prieten de încredere să te însoțească. Pe de o parte, va fi amuzant, iar, pe de altă parte, îți poate oferi sfaturi utile. Insă orientează-te spre lucruri valoroase.

Gemeni

Oferă-ți cadouri și gândește-te și la cei dragi ție. Posibil să fii îngrijorat, din cauza bugetului disponibil, însă nu este cazul. Alege niscai priorități, alcătuiește o lista cu persoanele cărora știi bine că le-ai bucura sufletul, chiar și cu un cadou mărunt, și pleacă la cumpărături cu inima deschisă. Rezultatele acestor demersuri vor fi uimitoare. Spre seară, relaxează-te vizionând un film bun. Evită combativitatea și graba!

Rac

Ești greu de mulțumit astăzi, poate și pentru faptul că te necăjesc unele afecțiuni vechi. Ai răbdare cu tine însuți, dar și cu ceilalți. Ești sensibil, pentru că energia mediul înconjurător este puternică și captezi ușor orice influență din preajma ta. Relaxează-te, ai încredere că totul este și va fi bine. Cei dragi chiar îți vor binele. Acum, pe moment, nu îți dai seama de iubirea și respectul lor pentru tine.

ADVERTISING

Leu

Undeva în sufletul tău rezonează dialogurile avute cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional. Ar fi bine să-ți notezi într-un jurnal aspectele importante care îți tot vin în minte vizavi de locul de muncă și de proiectele comune cu prietenii. Rezervă-ți momente de liniște și meditează pe marginea celor aflate astăzi. Sunt posibile revelații interesante și utile pe termen lung. Interesantă zi din toate punctele de vedere.

Fecioara

În plan profesional poți rezolva multe astăzi, dacă îți concentrezi eforturile și îți stabilești clar prioritățile. Unii ar putea să te împiedice să-ți desfășori activitatea, însă au puține șanse dacă observi rapid și reacționezi pe măsură. Totuși, este posibil să te hazardezi în treburi care nu te privesc. Inițiativele luate astăzi îți vor aduce mai târziu responsabilităţi mari, dar și plata va fi pe măsură. Dialoguri fructuoase cu șefii și autoritățile.

Horoscopul săptămânii 27 februarie - 5 martie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

O zi în care te atrag filozofiile de viață ale altora. Polemicile pe marginea subiectelor ezoterice îți vor aduce informații noi la care te vei gândi multă vreme de acum încolo. Evită însă să aprobi rapid concluziile formulate de alții vizavi de experiențele lor de viață. Tu ai de parcurs experiențele tale și numai tu le poți înțelege și folosi pe deplin. După-amiază, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Scorpion

Ești tentat să te avânți în discuții filozofice privitoare la bani și implicațiile lor. Posibil să găsești ascultători, ba chiar să fii și aplaudat pentru formulările tale pline de tâlc. Fii prudent, deoarece unii vor reține cele spuse de tine și vor urma întocmai ceea ce sugerezi. Ține-ți opiniile personale doar pentru cei care te cunosc bine și îți sunt apropiați. Sunt posibile cheltuieli pentru nevoi cotidiene. Spre seară, meditează asupra evenimentelor zilei.

Cum devii conștient de propria vibrație energetică

ADVERTISING

Săgetător

O zi cu multă forfotă în relațiile cu ceilalți. Sunt posibile dialoguri și întâlniri oficiale cu parteneri profesionali, de aceea, fii pregătit pentru situații inedite. Buclucul zilei poate apărea de la banii și bunurile comune în segmentul profesional. Unii colegi sau parteneri de lucru pot avea pretenții financiare sau materiale mult prea mari față de cât efort depun ei la bunul mers al activității profesionale sau al proiectelor comune.

Capricorn

Începi ziua cu un mare chef de a pune la punct sarcinile profesionale rămase restante. Însă elanul îți va fi diminuat de colegii sau șefii care au nevoie de tine pentru a rezolva altele decât cele propuse de tine. Cu puțin efort și bunăvoință vei putea împăca pe toată lumea. Există un rost în cele petrecute astăzi, rost pe care îl poți desluși, tăifăsuind, mai pe seară, cu cineva din anturajul apropiat.

Vărsător

Este o zi răscolitoare în plan amoros. Atât cu persoana iubită, cât și cu copiii sunt probabile discuții aprinse pe teme financiare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, deoarece lucrurile pot scăpa de sub control. Diferența de mentalitate va fi foarte evidentă, mai ales între generații. Important este să înțelegi și să accepți în consecință rostul celor petrecute astăzi. Spre seară, ocupă-te de un hobby.

Pești

Dialogurile cu membrii familiei sunt importante și folositoare pe termen lung. Fondul celor dezbătute în cadrul familial au un iz filozofic, astfel că îți poți etala cunoștinţele și experiența de viață fără false pudori. Ascultă și la cele spuse de ceilalți, pentru că schimbul de informații este marele câștig al zilei. Există tensiuni între tine și membrii familiei, de aceea fii foarte prudent.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇