Horoscop zilnic: 27 septembrie

Horoscop zilnic: 27 septembrie

Berbec

Este o zi cu multe controverse, din cauza informațiilor pe care le primești de la persoanele din anturajul apropiat. Ar fi bine să-ți selectezi atent vorbele și subiectele de discuție, deoarece unii vor profita de cea mai banală greșeală și te vor sancționa aspru.

Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o tema importantă, pentru că te ajută să-ți rezolvi chestiuni personale și profesionale. Prudență și măsură în toate!

Taur

În prima parte a zilei se preconizează cheltuieli diverse, dar este posibil că tu la rândul tău să primești cadouri, bani sau alte favoruri din partea anturajului apropiat.

Liniștea îți va fi tulburată începând cu orele amiezii de tot soiul de discuții și întâlniri cu prieteni. Unii îți vor solicită ajutorul material, alții ajutorul moral, iar alții pur și simplu simt nevoia să ți se destăinuie chiar și pe teme banale. Tu, însă, selectează-ți discuțiile.

Horoscopul săptămânii 27 septembrie – 3 octombrie

Gemeni

Este o zi în care ar trebui să te simți plin de energie, chiar dacă pe alocuri mai apar oscilații în trăiri, senzații sau decizii. Orice dorești să întreprinzi ar fi bine să te sfătuiești cu membrii familiei. Sigur că aceștia te pot îndruma spre alte activități făță de ce le propui tu, însă dacă te vei gândi pe îndelete vei constata că, de fapt, tu vei avea numai de câștigat.

A doua parte a zilei este favorabilă treburilor de rutină și discuțiilor pe teme banale.

ADVERTISING

Rac

Discreția și misterul care te învăluie astăzi te fac un personaj greu de acceptat de către ceilalți. Sunt posibile discuții, întâlniri la drumuri scurte cu tot soiul de cunoștințe, însă parcă trece totul pe lângă tine fără să lase vreo urmă.

Totuși, în momentele de discuție sau de întâlnire cu cineva cunoscut fă un efort și fii prezent. Sunt șanse de a afla informații prețioase, pe căi neobișnuite, de la cine te aștepți mai puțin.

Atmosfera astrală a lunii OCTOMBRIE 2021: Începuturi interesante

Leu

O zi cu discuții și reuniuni familiare. Ești în vervă, ai un farmec irezistibil și vei reuși să-i molipsești și pe ceilalți cu entuziasmul și determinarea ta de a te implica în acțiuni comune cu alții, dar acțiuni de anvergură.

Chiar dacă la prima vedere ai putea fi nemulțumit de rezultatele dezbaterilor, ai încredere că dincolo de aparențele evenimentelor de astăzi se țes altele importante, de bun augur pentru tine.

ADVERTISING

Fecioara

Este nevoie să te implici în tot soiul de activități de grup, atât în plan profesional, cât și în plan domestic. Se recomandă prudență în tot ce întreprinzi, deoarece există riscul că obții reproșuri și comentarii nefondate la adresa ta. Pe cât posibil, fii discret și vorbește strictul necesar.

În umbră există personaje care îți vânează orice mișcare și cred ele că îți pot dejuca planurile. Însă tu mergi cu încredere pe drumul ales de tine, pentru că providența te păzește mult și bine.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 2 Octombrie 2021

Balanță

Multe și mărunte poți discuta cu prietenii, dar și cu colegii de serviciu care îți sunt aliați de nădejde. Este posibil să revii asupra unor teme de discuție vechi, să-ți reformulezi unele concepții sau planuri de viață, mai ales în ceea ce privește traseul tău profesional.

Pe de altă parte, fii ceva mai descret când vine vorba să povestești despre tine și intențiile tale. Unii interlocutori de astăzi se vor dovedi curând trădători.

ADVERTISING

Scorpion

Este bine că în prima parte a zilei să te ocupi de plăți, documente financiare sau relații cu instituții financiare, în funcție de nevoile pe care le ai. Tentația de a te avânta în investiții de anvergură este la cote mari și păguboasă. Ferește-te de speculații și de a povesti prea mult despre intențiile tale financiare.

Foarte ușor se pot găși în preajma ta profitori, care sub masca neajutorării să îți ceară favoruri materiale pe termen lung.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Săgetător

În primele ore ale zilei mai poți pune la punct detalii parteneriale, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii de afaceri. Sigur că divergențele de opinie sunt prezente, dar cele mai vehemente le generezi tu. Acceptă și părerile celorlalți, chiar dacă sunt opuse principiilor tale de viață.

Chiar și mentalitatea ta, viziunea pe care o ai faţă de despre relații și colaborări se poate schimba când te aștepți mai puțin.

Capricorn

Săptămâna debutează cu multă activitate la serviciu, iar dacă stai acasă la fel se întrezăresc activități de rutină care nu suportă amânare. Se pare că ai tendința de a te implica în tot soiul de treburi care te privesc mai mult sau mai puțin. Fii prudent și orientează-ți eforturile numai către priorități și îndatoririle tale personale sau profesionale.

Seara este potrivită şuetelor cu cei dragi. Sănătatea este deficitară, așa încât adoptă o dietă potrivită.

Vărsător

Este o zi în care te poți bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau de activități recreative. Antrenează-i și pe ceilalți în excursii, hobby-uri sau măcar în reuniuni cu prietenii de încredere. Sunt posibili câțiva nori în segmentul amoros, pentru că tu faci ce faci și tot la serviciu te gândești sau tot despre sarcinile tale profesionale vorbești.

Detașează-te de orice altceva și fii alături numai de cei dragi. Chiar ai nevoie de momente de relaxare și voie bună.

Pești

Pe lângă treburile cotidiene, în special cele care vizează segmentul socio-profesional, vor interveni și aspectele gospodărești. După iureșul din prima parte a zilei, liniștea casei, apropierea de membrii familiei și de rude îți priesc de minune.

Totuși, de la copii, de la implicarea ta într-o relație amoroasă sau în activități specifice unui hobby, familia îți poate face tot soiul de reproșuri. Fii prudent și ține cont de ceea ce îți spun ceilalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇