Horoscop zilnic: 27 mai

Horoscop zilnic: 27 mai

Berbec

Este o zi favorabilă activităților de învățare, de schimb de informații, cam tot ce ține de sfera intelectuală poți întreprinde cu succes. Posibil să întâmpini ceva neplăceri în relațiile cu ceilalți, mai ales în cele care presupun lucrul profesional în comun.

Pentru a-ți relaxa mintea, gândește-te la un plan de călătorie peste mări și țări sau la abordarea unui nou stil de viață sau de muncă.

Taur

Ziua îți aduce în atenție segmentul financiar comun cu alții, cum ar fi plata facturilor, taxelor, achiziționarea unor bunuri sau servicii. De asemenea, poți relaționa destul de bine cu specialiști în finanțe, te poți informa asupra păstrării în siguranță a banilor și bunurilor personale sau parteneriale.

Ferește-te de a te implica în cheltuieli nefondate sau în câștiguri iluzorii!

Gemeni

Relațiile parteneriale sunt disonante, probabil deoarece ești foarte orientat spre scopurile tale personale și nu ții cont nici de partenerul de viață, nici de colaboratori, nici de partenerii de afaceri.

Oprește-te din iureșul treburilor tale și privește atent la ceilalți. Nemulțumirile lor sunt fondate, iar acum sunt momente potrivite pentru a dizolva multe din animozitățile acumulate.

Rac

Se pare că ai multe treburi de rutină de rezolvat atât în plan personal acasă, cât și în plan profesional la serviciu. Totuși, dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități, pentru că ai nevoie de odihnă.

Se pot evidenția unele afecțiuni ale sistemului respirator. De evitat consultațiile și analizele medicale, pentru că sunt momente pasagere și le poți depăși cu bine.

ADVERTISING

Leu

O zi în care relațiile sentimentale par să-ți ofere relaxare, distracție și discuții interesante pe teme financiare sau filozofice. Totuși, se pot ivi niscai neguri de la banalități, de aceea, fii prudent și evită îngăduitor provocările.

Pe de altă parte, orientează-ți eforturile spre un hobby sau spre a te recrea în natură alături de cei dragi. Cultivă conștient și permanent gândirea pozitivă.

Fecioară

Apropierea de familie, de rude, de obiectele și locurile dragi din copilărie te îmbie astăzi să te pierzi într-o dulce visare la vremuri demult apuse. Minunat este că te poți concentra în același timp și la activitățile cotidiene, fară să-ți fie afectate capacitățile de lucru.

Depinde numai de tine să însuflețești atmosfera de acasă sau să reiei legătura cu cei dragi. Fii înțelegător cu toată lumea!

Balanță

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte din varii motive. Neplăceri ar putea apărea de la faptul că un membru al familiei îți face alt program, fară să-ți ceară în prealabil acordul.

Însă, cu puțin efort și bunavoință, vei reuși să te descurci printre hățișurile zilei. Prieteni, simple cunoștinte, chiar și vecini vor veni în preajma ta fie pentru a-ți cere sfaturi, fie doar pentru a te saluta.

Oracolscop 24 – 30 mai 2021

ADVERTISING

Scorpion

Sunt posibile câștiguri financiare substanțiale dinspre segmentul profesional în care activezi. Astfel, starea ta de spirit se va îmbunătăți, ba chiar vei fi tentat să cheltuiești ceva bani și pentru cei dragi, mai puțin norocoși astăzi decât tine.

Însă ferește-te să fii prea rigid în idei sau prea insistent cu implicarea ta în treburile altora. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cei dragi.

Săgetător

O zi cu multă încărcătură emoțională. Astfel, relațiile cu ceilalți devin tensionate, iar implicarea ta în prea multe activități duce la rezultate nesatisfăcătoare.

Se recomandă prudență mai ales în relațiile cu șefii sau cu oficialii diverselor instituții contactate. Tendința de a respinge regulile sau ideile altora este mare și neverosimilă. Relaxează-te, nimeni n-are nimic cu tine.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021
ADVERTISING

Capricorn

Cel mai bine te simți în locuri liniștite, departe de tot și toate. Minunat este că va apărea un context potrivit pentru a medita pe îndelete la relațiile și situațiile din viața ta.

Vei reuși să depistezi punctele slabe, nemulțumirile ascunse, însă totodată vei afla și soluții de îmbunatățire sau ameliorare a lor. Îngrijește-ți sănătatea, odihnește-te și înconjoară-te de lucruri frumoase.

Vărsător

Interesante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Ușor, rapid și chiar gratis vei primi informații utile și sfaturi deosebite. Însă, pentru a echilibra balanța darurilor, este bine să mulțumești sincer celor care vin spre tine, indiferent dacă cele auzite îți fac plăcere sau nu.

Totul concură astăzi la bunăstarea ta materială pe de o parte și la dezvoltarea personală, pe de alta.

Luna plină și eclipsa totală de Lună în Săgetător, 26 mai 2021. Intensitate, transformare, finaluri

Pești

Ești o mică vedetă în segmentul socio-profesional în care activezi. Colegi, șefi, chiar și prieteni vin spre tine fie pentru a-ți admira performanțele, fie pentru a te atenționa să-ți îmbunătățești prestația la locul de muncă.

Unele momente ale zilei pot fi anoste, delicate, mai ales în relația cu șefii, de aceea, fii precaut. După-amiaza este potrivită activităților gospodăreșți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇