Horoscop zilnic: 27 iulie

Horoscop zilnic: 27 iulie

Berbec

Astăzi ești foarte retras, iar ceilalți îți vor simți lipsa. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuți și de a afla clar ce te nemulțumește. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile ușoare și detașează-te de tot ce te înconjoară. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, dar folosește doar remedii naturiste și odihnește-te mai mult. Fii atent la relațiile cu membrii familiei și nu îi necăji cu stările tale de spirit.

Taur

Prietenii îți sunt alături și ar trebui să te bucuri de acest lucru. Multitudinea de sfaturi și soluții oferite de aceștia te poate ajuta foarte mult în domeniul profesional. Totuși, fii prudent în comunicare pentru că mentalul cotidian este destul de umbrit. Divergența de opinii dintre tine și ceilalți va fi foarte evidentă. Spre sfârșitul zilei, detașează-te de cotidian și alcătuiește planuri de vacanță împreună cu cei dragi.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? * Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, 1 august 2021

Gemeni

Este o zi bună pentru a te ocupa de carieră și de imaginea ta în ochii celorlalți. S-ar putea să primești oferte de colaborare din partea unei persoane cu autoritate. Pe de o parte unii îți fac reproșuri, pe de alta parte alții îți fac mici favoruri. Sunt momente favorabile pentru schimbarea poziției sociale și bine ar fi să îți asculți intuiția, dar și sfaturile celorlalți. Spre seară, prietenii apropiați te vor înconjura cu mult drag.

ADVERTISING

Rac

Tu ești astăzi preocupat de rafinarea sufletului tău. Activitățile culturale și recreative sunt potrivite acestei perioade și bine ar fi să le abordezi din plin. Relațiile cu străinătatea sunt un alt subiect principal al zilei. Poți afla vești de la persoanele aflate departe de țară sau despre demersuri legate de călătorii. În a doua parte a zilei bucură-ți sufletul cu vizită la o galerie de artă, cu o plimbare în aer liber sau cu o lectura deosebită. Atenție la bani și cheltuiește doar strictul necesar!

Leu

Ziua este potrivită pentru achitarea taxelor, impozitelor și datoriilor de orice fel. Pe de altă parte, cei implicați în relații cu instituțiile financiare ar trebui să își verifice documentele specifice și situația conturilor. Spre sfârșitul zilei îndreaptă-ți atenția către domeniile spirituale ale vieții și privește oamenii și evenimentele din jurul tău și prin prisma lor. Vei constata că multe ți se vor revela și totul va deveni mai interesant.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

ADVERTISING

Fecioară

Prima zi a săptămânii îți aduce în prim plan relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile neînțelegeri între parteneri, dialoguri aprinse, dar și stagnări sau amânări ale activităților comune. Încearcă să te abții de la comentarii nefondate și ascultă cu atenție ce au de zis ceilalți. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Spre seară fă o plimbare în aer liber, vizitează o galerie de artă sau meditează într-o biserică.

Balanță

Astrele te sfătuiesc să te ocupi de treburile de la serviciu. Ai multe de făcut, colegii îți pun bețe în roate, iar șefii te provoacă în permanență. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de îndatoririle tale și nu răspunde la provocări. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Ascultă semnalele organismului, evită terapiile artificiale și folosește remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de spirit. Odihnește-te mai mult!

Oracolscop 26 iulie - 1 august

ADVERTISING

Scorpion

O zi minunată pentru tine. Ești vesel, pus pe glume, dar demonstrezi și că vrei să dăruiești iubire și să primești și tu la rândul tău. Relația cu persoana dragă este destul de tensionta, însă cu prudență și discernământ, totul se poate rezolva cu brio. Alții ar putea avea ceva divergențe de opinie cu odraslele lor. Sunt momente bune de a te ocupa de un hobby.

Săgetător

În cazul tău este o zi bună pentru a te ocupa de treburile gospodărești. Poți face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau poți planifica schimbarea locuinței sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar spre seară lucrurile se vor liniști. Nostalgia copilăriei și a personajelor ei te va cuprinde pe neașteptate, oferindu-ți un farmec aparte.

Capricorn

Se pare că pentru tine este o zi cu multe drumuri. Sau poate fi vorba de o plecare într-o călătorie de agrement alături de prieteni. Fii prudent la drum și verifică pe îndelete toate detaliile. Sunt posibile dialoguri aprinse cu cei dragi și răzgândiri momentane. Se recomandă multă atenție la capitolul financiar. Evită cheltuielile nefondate și speculațiile bănești.

Vărsător

Aspectele financiare sunt tema principală a acestei zile pentru tine. Sunt momente favorabile cumpărăturilor cotidiene, dar și pentru cadouri și mici favoruri. Pe de altă parte se pot pune în discuție condițiile de muncă de la un serviciu și remunerarea muncii depuse. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile ușoare, întrucât energia vitală este destul de scăzută. La finalul zilei programează-ți o plimbare în aer liber sau conversații plăcute cu persoana iubită.

Pești

Tu dai tonul la viață astăzi pentru toată lumea. Ai chef să te implici în mai multe treburi deodată, însă bine ar fi să te rezumi doar la ale tale. Sunt momente favorabile vizitelor la saloanele de întreținere corporală sau pentru planificarea unor cursuri de dezvoltare personală. La serviciu ai multe de făcut, iar relațiile colegiale sunt destul de dinamice. Încearcă să găsești un echilibru între treburile personale și îndatoririle sociale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇