Horoscop zilnic: 27 iulie

Horoscop zilnic: 27 iulie

Berbec

O zi bună pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizează banii și bunurile altora. Verifică situația taxelor, impozitelor, datoriilor.

Te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri deosebiți sau poți primi o ofertă de colaborare pe termen lung. În a doua parte a zilei, renunță la pragmatism și îndreaptă-ți atenția către laturile spirituale ale vieții.

Taur

Relațiile parteneriale îți vor atrage atenția. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un mod fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți asculta interlocutorii.

Nu se recomandă discuțiile în contradictoriu, deoarece situația este vulnerabilă. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că în ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare și de poziția ta socială.

Gemeni

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Gândurile tale sunt acaparate doar de ce se preconizează în această zonă.

ADVERTISING

E adevărat că și astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mult astăzi, așa încât se recomandă prudență și îngrijiri de specialitate.

Femeile zodiacului

Rac

În câteva cuvinte, ziua poate fi definită pentru tine astfel: cântec, joc și voie bună. Tânjești după iubire și admirație, însă ai răbdare că în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe.

Relația cu persoana iubită este deocamdată destul de răscolită. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grija că s-ar putea să nu îți placă ce auzi. Și copiii sunt o temă interesantă și importantă, deci ia-o în calcul.

Leu

Activitățile casnice și chestiunile legate de familie sunt temele zilei. Poți face o curățenie drastică sau să-ți propui planuri de îmbunătățire a spațiului locativ.

Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice și ar trebui să fii foarte atent la ce spun ceilalți. Există și varianta unor discuții aprinse, însă răbdarea și discernământul trebuie să te însoțească în permanență.

ADVERTISING

Cine e Leu să traiască, cine nu să nu-și dorească!

Fecioară

Ești predispus la călătorii pe distanțe scurte. Ori ești deja în vizită la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, însă acum se lămuresc diverse animozități, iar în curând totul va fi minunat.

Pe de altă parte, gândurile tale se îndreaptă către familie și tot ce ține de ea. A doua parte a zilei te găsește acasă, în mijlocul celor dragi.

Balanță

Astrele îți transmit că astăzi este indicat să te ocupi pe îndelete de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie și de bugetul cheltuielilor cotidiene.

Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune și utile. Ar trebui să le notezi, fiind posibilă și apariția unor colaboratori în acest sens.

ADVERTISING

Scorpion

Putem spune pe drept cuvânt că astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de tot și toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele îți șoptesc că vin vremuri mai bune, astfel că nimeni și nimic nu îți poate strica efervescența de astăzi.

Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar dacă tinzi să te orientezi către ceilalți. Gândește-te la planuri de dezvoltare personală.

Dragă Dumnezeul Meu

Săgetător

Ziua este potrivită doar pentru dialoguri interioare și odihnă. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde doar de tine să discerni lucrurile.

Sigur că sunt vremuri interesante, dinamice, în care ești chemat la rampă deschisă, însă ai suficientă susținere astrală să te descurci onorabil. Există probleme de sănătate, dar fiind atent la semnalele organismului le poți depăși foarte bine.

Capricorn

Ești înconjurat de oameni deosebiți care îți vor oferi informații și propuneri de colaborare interesante. Întâlnirile și dialogurile sunt frecvente, dar spre seară dorința de a te retrage înlăuntrul sufletului este puternică.

Gândește-te pe îndelete la cele aflate, la sfaturi, îndemnuri sau persoane importante din viața ta. Sunt momente de excepție pentru a face o selecție în acest sens.

Oracolscop 27 iulie - 2 august 2020

Vărsător

Contează mult cum te percep ceilalți. Comunici ușor, vrei să îți expui planurile și ideile, dar bine ar fi să nu divulgi chiar totul. Cariera profesională este un alt punct important.

Alcătuiește un plan pentru a-ți îmbunătăți poziția socială. Dialogurile cu șefii sunt susținute din astral, așa încât o persoană cu autoritate te poate auzi și, în următoarele zile, te va ajuta să-ți împlinești visele.

Pești

Ai o mare dorință de elevare sufletească și dialoguri cu oameni deosebiți. Viziunile tale pot fi uluitoare, însă ai încredere că sufletul tău îți oferă informațiile și soluțiile de care ai nevoie în perioada actuală.

Pe de altă parte, gândurile tale sunt îndreptate către călătorii peste hotare sau către studii pe termen lung. Păstrează-ți calmul și încercă să fii obiectiv. Totul este spre binele tău.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇