Horoscop zilnic: 27 ianuarie

Horoscop zilnic: 27 ianuarie

Berbec

Sensibilitatea și emotivitatea ar putea pune stăpânire pe tine în această zi. Gestioneazăți cu mult tact emoțiile, căci ai putea avea tendința de a lua lucrurile personal și de a te închide în propria-ți carapace.

Fii diplomat în relația cu șefii sau autoritățile, pentru că ai tendința de a-ți lua o mască de om agresiv. Opozanții tăi sunt foarte puternici, iar conflictele ți-ar putea aduce prejudicii.

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 31 Ianuarie 2021 (a doua ediție)

Taur

Tu ești destul de reținut în exprimare, dar ești foarte senzitiv și poți intui gândurile celor cu care intri în contact. Ești destul de suspicios legat de intențiile celor cu care vorbeşti azi, dar nu te grăbi judeci oamenii ori le pui etichete, căci toate acestea s-ar putea intorce împotriva ta.

Țineți sub control orgoliul și filtreazăți cuvintele înainte de a le da frâu liber.

Gemeni

Cu cât te concentrezi mai tare pe bani și hrănești ideea nu ai suficienţi, parcă cu atât mai tare banii se îndepărtează de tine. Ai putea manifesta o fire îngrijorată în ceea ce privește ziua de mâine.

Continuă muncești cu seriozitate, responsabilitate, plăcere și lasă banii vină către tine ca rezultat al efortului depus și nu ca un scop în sine. Fii moderat la cumpărături.

Tablou cosmic spectaculos, în această săptămână (24- 31 ianuarie 2021)

ADVERTISING

Rac

Ție această zi ți-ar putea aduce încercări pe plan relațional, care s-ar putea concretiza prin răbufniri emoționale. Respiră profund când te simți încordat și rămâi ancorat în prezent, fară a aduce pe tapet reproșuri sau răni mai vechi.

Păstrează-ți încrederea în oameni, dar și în abilitatea ta de fin psiholog, manifestă compasiune și iubire pentru cei din jurul tău.

Leu

Astăzi ai tendința de a te izola, de a acționa discret fără a atrage prea multe priviri asupra ta. Cu toate acestea, colegii de muncă sau subordonații ți-ar putea stârni unele suspiciuni și ai putea simți îi controlezi pentru a le evalua munca sau implicarea.

Respectă spațiul personal al celorlalți, acordă-le libertatea de a alege și de a se manifesta așa cum simt.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Fecioară

Tu acorzi multă atenție, importanță și energie prietenilor și activităților de socializare. Te manifești ca un prieten cald, generos, protector, dar în același timp ai tendința de a exagera sau de a sufoca prin gesturile tale.

În relația de cuplu s-ar putea naște discuții în contradictoriu, pornind de la gelozii sau suspiciuni ce ar putea fi lipsite de o bază reală.

ADVERTISING

Balanță

Astăzi se anunță evenimente pe axa carieră - familie. Ai tendința de a-ți evalua rădăcinile și conexiunile pe care ai reușit le legi pe parcursul carierei și evoluției tale profesionale.

Cauți siguranța și confortul stabilității, în ceea ce privește locul de muncă. Sursele de câștig financiar sunt în proces de reconfigurare. Nu duce cu tine acasă problemele de serviciu.

Sezonul Vărsătorului su cum să spui DA Universului

Scorpion

În cazul tău, acestă zi te inspiră către cercetări intelectuale și spirituale. Te-ai putea confrunta cu frustrarea cum nu știi suficient și poți alege te înscrii la cursuri practice, care aibă impact benefic și asupra vieții de familie.

Oscilezi între informații și nu prea știi ce alegi. Relația cu frații ar putea fi destul de încordată, căci ai tendința de a da sfaturi nesolicitate.

Săgetător

Sub influența tranzitelor astrale de azi, tu ești foarte atras de misticism și ocult. Dispui de o intuiție prolifică pe care ai putea-o direcționa înspre găsirea de talente și calități care exploatate îți aducă noi surse de câștig financiar.

Te preocupă mult partea materială și financiară, gândești tot felul de strategii și nu mai ai răbdare în revendicarea veniturilor datorate.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Capricorn

În ceea ce te privește, astăzi rămâi atent la oamenii din jurul tău și la relațiile pe care le stabilești cu ei. Te remarci ca un partener extrem de generos, blând și iubitor.

Totuși, ai o voință foarte puternică, ești foarte încăpățânat și ai putea manifesta un spirit de "salvator" care sare în ajutorul tuturor. Așteaptă mai întâi ți se solicite sprijinul, pentru a nu agresa.

Vărsător

Astăzi ești foarte concentrat pe relațiile cu colegii de muncă și cu subordonații, pe care îi resimți ca pe o familie extinsă. Ai tendința de a-i cocoloși pe cei din jurul tău și ai putea chiar te încarci cu sarcini suplimentare de serviciu pentru a face pe plac.

Cineva din apropiere, poate chiar o femeie, nu are cele mai bune intenții, așa fii precaut.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Pești

Sub influența tranzitelor astrale de astăzi, tu ești foarte creativ, iubitor și dornic de jocuri delicate, educative cu copiii. Poate îți vin în minte jocuri din copilărie pe care le poți împărtăși celor dragi.

Poți atrage situații prin care te-ai putea simți dezaprobat de către cineva din anturaj. Nu te lăsa descurajat și evită compania celor care te demoralizează.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇