Horoscop zilnic: 27 februarie

Horoscop zilnic: 27 februarie

Berbec

Este momentul să închei unele relatii cu persoanele din anturajul apropiat. Contextul astral al zilei îți oferă șanse bune pentru a înțelege cine iti este cu adevarat prieten si cine doar profita de pe urma ta. Mentalul este tensionat, astfel ca poți obosi sau poți gafa serios daca te afunzi in activitati intelectuale si discutii ample. Noutăți relaționale. Călătorește cu prudență și evită promisiunile de orice fel.

Taur

Veniturile tale pot crește astăzi în mod surprinzător, ajutate fiind de influențele astrale de astăzi. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli si discutiile cu specialisti in investitii financiare au sanse bune. Din colaborari sau dinspre partenerul de viata iti vor veni informatii pretioase legate de bani si favoruri. Evita cheltuielile extravagante si hazardarea în planuri iluzorii!

Gemeni

Zi importantă pentru că energiile astrale te ajută să rezolvi treburi restante. Debarasează-te de idei, tabuuri, planuri si relatii care te tin in loc sau care-ti consumă prea mult resursele materiale și energia vitală. Răsfață-te cu o plimbare in aer liber sau cu o ședință la un salon de întreținere corporală. Spre seara iti vor veni in minte revelații despre cum să atingi succesul, cu eforturi minime, dar eficiente.

Rac

Pe căi mai putin obisnuite primești astăzi informatii deosebite,. Se recomanda odihna, evitarea stresului si spatiile aglomerate. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv si ale sistemului respirator. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si intervențiile chirurgicale. Conflicte profesionale mocnite.

ADVERTISING

Leu

O zi controversată în relațiile cu prietenii, dar și în ceea ce privește proiectele profesionale, relațiile cu asociațiile, organizațiile, grupurile de interese. Se conturează o etapă nouă vizavi de aceste chestiuni. Este bine să fii prudent, deoarece nu este ceea ce pare. Greu de stabilit clar cine te sprijină cu adevărat și cine doar se preface pentru propriile interese personale, interese total diferite de ale tale.

Fecioara

Gândurile si eforturile tale se concentrează astazi pe segmentul profesional, in special pe relatia cu sefii. Este o zi deosebită, pentru ca influențele astrale vor declanșa o etapă nouă. Se vor schimba condițiile de muncă, salarizarea, dar și felul în care vei relaționa cu șefii, colegii, subalternii. Rezervă momente de liniște și singurătate, pentru a analiza pe îndelete ceea ce se petrece la serviciu.

Balanta

O zi interesantă pentru tot ce ține de mentalul superior, pentru rafinare și elevare sufletească. Primești influxuri deosebite pentru a face un salt evolutiv. Este bine să rezervi momente pentru meditație, vizionarea unor filme bune sau pentru dialoguri cu oameni erudiți. Poate intra în discuție o călătorie îndepărtată, abordarea unor cursuri sau documentarea pentru o temă profesională.

E nevoie de multă iubire

ADVERTISING

Scorpion

Se conturează schimbari in plan financiar. Este vorba fie despre lămurirea unor plati sau datorii fata de altii, fie despre achitarea propriu-zisa a acestora. Sunt posibile dialoguri tensionate pe seama banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, cu neamurile sau colaboratorii. Se recomanda prudenta, calm, rabdare si evitarea investitiilor pe termen lung. Etapă financiară nouă.

Sagetator

Contextul astral al zilei îți oferă șanse bune de a încheia parteneriatele care nu mai functioneaza. Pare dificil sa te desprinzi din situatii si relatii cunoscute, confortabile intr-o anumita masura, dar o alegere tot trebuie facuta. Priveste atent la ceilalti, la partenerul de viata, la actiunile comune desfasurate cu altii. Pastrează doar ce îți dictează sufletul. Se pregătesc alte parteneriate să intre în scenă pentru tine.

Cum devii conștient de propria vibrație energetică

ADVERTISING

Capricorn

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Energiile astrale aduc forfotă printre colegi, deoarece bat clopotele schimbării regimului de muncă. Se incheie o activitate profesionala, o etapa importanta, începe o altă etapă, iar raporturile tale cu munca si implicatiile ei vor fi cu totul altele de acum incolo. Este momentul sa decizi ce faci mai departe in campul muncii. Gândește-te la o noua ocupație!

Varsator

Relatiile sentimentale intra intr-un proces de reconfigurare. O relatie amoroasa veche, fie isi modifica termenii si conditiile de desfasurare, fie se incheie definitiv. Însă, sunt șanse pentru a se înfiripa o relație nouă sau chiar să apară un copil. Prudență și discernământ, pentru ca subiectivismul în aprecieri este la cote periculoase. Si relatia cu copiii se va schimba în mod benefic.

Pesti

Se intrezaresc schimbari importante in segmentul familial, cu efecte pe termen lung. Energia zilei te impulsioneză să-ți revizuiești, pe de o parte, atitudinea fata de membrii familiei si față de rude, iar pe de alta parte, casa va deveni de acum incolo, centrul universului pentru tine. Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios in treburile casnice si bucura-te de toate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇