Horoscop zilnic: 27 august

Horoscop zilnic: 27 august

Berbec

Luna plasată în Taur, în zona finanțelor, anunță un interes crescut pentru stabilitate materială și pentru câștig. Pe de o parte, munceșți mult și cu spor, iar beneficiile par să fie pe măsură.

Însă, pe de altă parte, spre seară este posibil să suferi o pierdere financiară, cauzată de o investiție neinspirată, de colaborarea cu un prieten sau chiar cu persoana iubita. În consecință, bazează-te exclusiv pe propriile idei și decizii.

Taur

O zi destul de tensionată, mai ales în ce privește zona profesiei și carierei. Poți fi contestat, admonestat sau chiar amenințat cu pierderea unui statut sau a unei funcții. Situația se poate complică cu atât mai mult cu cât ești mai inflexibil și inadaptabil.

Așadar, oricât de încurcată ar fi situația în care te afli, încearcă să privești lucrurile detașat și să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile greșeli.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Gemeni

Astăzi tinzi să te lași pradă gândurilor negre și pesimismului, în urma unor evenimente neplăcute, legate de blocarea unui proiect, amânarea unui răspuns pe care-l aștepți sau apariția unor modificări în privința unui contract.

Pot apărea, de asemenea, modificarea unor planuri legate de o călătorie sau dificultăți legate de studii sau de examene. Ia lucrurile așa cum sunt și orientează-te spre soluții.

ADVERTISING

Rac

Relațiile sociale și amicale sunt astăzi în centrul atenției tale. S-ar putea ca un prieten să te dezamăgească sau s-ar putea să intervină într-un mod dăunător într-o afacere sau într-un proiect. Astfel, prejudiciile pot fi atât emoționale, cât și financiare.

Prin urmare, fii atent pe cine cooptezi în planurile și proiectele tale, dar mai ales fii atent în cine investești încredere. Comunicarea deschisă și analiza la rece a problemei te pot ajuta să găsești soluții.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Poate fi o zi tensionată la locul de muncă, mai ales dacă te încăpăţânezi să demonstrezi că ai dreptate, într-o conversație cu un șef sau un partener de afaceri. Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci astăzi este să pui în balanță ce ai putea pierde și ce ai putea câștigă, dacă lași orgoliul la o parte și te manifeșți cu mai multă concesivitate și diplomație.

Este oricum o perioada dificilă, cu multe tensiuni, și sfatul meu este să păstrezi pe cât posibil ceea ce ai, fără să te aventurezi în schimbări drastice.

ADVERTISING

Fecioara

Luna plasată în Taur ar trebui să fie de bun augur pentru tine, mai ales în ce privește contractele, relația cu străinătatea și evoluția personală. Și lucrurile chiar par să meargă bine. Numai că Mercur retrograd în zona finanțelor îndeamnă la vigilența și precizie în toate activitățile care implică parteneriate, dar mai ales contracte.

Cu alte cuvinte, fii atent cu cine te asociezi, ce semnezi și cum te vinzi. Altfel, riști să te păcălești.

Oracolscop 23 – 29 august 2021

Balanță

Astăzi, relațiile cu anturajul apropiat sau cu o persoană dragă pot fi tensionate, din cauza unei comunicări defectuoase, din care lispește adevărul și dreptatea. Totul se pare că pleacă de la bani sau de la niște bunuri pe care le ai în comun cu cineva.

Cert este că, într-un fel sau altul, ajungi să te simți nedreptățit și, în consecință, s-ar putea chiar să rupi o relație cu cineva. Atenție, însă, este posibil ca și tu să fi greșit undeva sau să fi pierdut din vedere anumite detalii. Amână deciziile radicale, până nu analizezi cu atenție problema.

ADVERTISING

Scorpion

Ziua de astăzi se anunță destul de complicată, cu blocaje care vizează zona profesională și partenerială. Pot apărea tensiuni greu de gestionat, atât în ce privește relația de cuplu, cât și o relație profesională.

S-ar putea că rezultatele să-ți fie contestate sau să apară niște schimbări la care îți e greu să te adaptezi. Adevărul este că problema reală este lipsa ta de adaptabilitate și rigiditatea cu care abordezi totul. Fii ceva mai flexibil și ascultă sfaturile unui prieten, care se vor dovedi foarte utile.

Promisiunea unui rezultat

Săgetător

Luna plasată în Taur, în zona muncii, primește aspecte tensionate dinspre segmentul documentelor oficiale, contractelor, călătoriilor. Așadar, nu este exclus ca o problema apărută la locul de muncă să te facă să-ți schimbi niște planuri de călătorie sau să te țină la serviciu peste program.

Se pare că este vorba despre niște probleme legate de un contract sau despre erori strecurate în acte oficiale. S-ar putea însă ca evenimentele din aceste zile să se dovedească benefice până la urmă, pentru că te motivează să faci o schimbare profesională majoră.

Capricorn

Se pare că astăzi tinzi să te concentrezi pe lucrurile care lipsesc din viața ta, ceea ce îți creează frustrare și nemulțumire. Poate fi vorba despre iubirea și atenția pe care ai vrea să le primești, dar care lipsesc în acest moment sau poate fi vorba despre bani, care sunt insuficienți pentru obiectivele pe care le ai.

Oricum, tendința este de a exagera totul . Sfatul meu este ca astăzi să nu forțezi lucrurile în nicio direcție, ci să le lași să „curgă”.

Vărsător

S-ar putea să-ți fie destul de greu să te pui de acord cu partenerul de viață sau cu membrii familiei, în privința planificării unor activități care te implică și pe tine. Tensiunile care vizează mediul conjugal sau casnic se pare că te afectează mai mult decât ai fi crezut, atât la nivel psihic și emoțional, cât și la nivel fizic.

Prin urmare, simți nevoia să amâni o serie de sarcini profesionale și să-ți iei puțin timp pentru tine.

Pești

Tensiunile din relația de cuplu sau dintr-un parteneriat de afaceri nu mai sunt o noutate, însă astăzi ai șansa de a găsi o cale de comunicare și astfel reușești să mai domoleşti spiritele. Totuși, nu lăsa ca aceste probleme personale să-ți afecteze randamentul la locul de muncă, pentru că orice greșeală făcută acum va atrage consecințe neplăcute peste câteva zile.

Păstrează-ți luciditatea și evită să fugi de responsabilitățile care-ți revin.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇