Horoscop zilnic: 27 aprilie

Horoscop zilnic: 27 aprilie

Berbec

Luna plină pe axa Taur-Scorpion activează zona finanțelor și posesiunilor materiale. Este un moment bun pentru a-ți evalua resursele, pentru a găsi niște mijloace mai eficiente de a-ți crește veniturile sau a gândi o strategie mai eficientă în privința investițiilor și cheltuielilor. Astăzi te interesează foarte mult siguranța materială, iar simțul proprietății este foarte dezvoltat.

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion

Taur

Într-o zi în care Luna se afla în opoziție cu Soarele din Taur (Luna plină), energia de care dispui atinge cote impresionante. Cu alte cuvinte, poți conștientiza acum care este realitatea în privința unor relații, cine ești tu în raport cu ceilalți, care este sprijinul pe care oamenii apropiați ți-l pot oferi și în ce măsură poți conta pe asta. Se pot materializa colaborări și parteneriate fructuoase.

Gemeni

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Poți resimți această zi ca fiind apăsătoare, cu emoții intense și greu de gestionat, din cauza unor experiențe la care nu poți decât să asiști ca observator.

Luna plină de astăzi îți poate aduce însă revelații profunde, lecții de viață importante legate de renunțarea la atașamente și posesivitate. De asemenea, poate fi un moment excelent pentru a vedea unde e nevoie să transformi ceva în privința stilului de viață. Sănătatea merită atenție deosebită.

Rac

Ești unul dintre aceia care pot extrage beneficii maxime din această zi cu Lună plină. Axa prietenilor și protectorilor este frumos susținută, semn că în aceste zile pot prinde contur niște proiecte absolut minunate, care-ți pot aduce avantaje materiale și nu numai, pe termen lung.

Așadar, fii cu ochii în patru și deschide-te către noile posibilități. Spune DA, renunță la suspiciuni și control, lasă să fie!

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021

Leu

Cariera ta pare să fie înfloritoare, lucrurile încep să se lege nesperat de bine, unele proiecte se "coc", iar altele își arată deja roadele. Este o zi în care poți vedea clar niște rezultate și, în plus, ai oportunitatea de a conștientiza care sunt alegerile cele mai potrivite, astfel încât beneficiile să fie pe măsură.

Deși frica poate fi prezentă, ai curajul să-ți asumi strălucirea!

Fecioară

Luna plină pe axa comunicării și călătoriilor îți dinamizează relațiile, îți sporește gustul pentru voiaj, te inspiră să faci niște alegeri în ce privește unele studii sau proiecte.

Pe de altă parte, astăzi poți face un soi de bilanț al relațiilor, pentru a vedea pe care merită să le păstrezi și pe care nu. Apoi, conjunctura astrală te ajută să reactivezi niste relații care-ți pot aduce beneficii.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Balanță

Luna plină de astăzi, situată pe axa banilor, luminează aspectele cele mai ascunse din subconștient, scoțând la iveala temeri și inhibiții care acum pot fi vindecate și transformate. Subiecte precum moartea și regenerarea, sexul, tabuurile de orice fel te pot preocupa astăzi mai mult decât de obicei.

Chestiunile financiare sunt și ele în prim plan, fiind posibile câștiguri facile, daruri sau obținerea unor finanțări și favoruri.

Scorpion

Având în vedere că ești direct vizat de aspectul de Lună plină (Luna în Scorpion și Soarele în Taur), astăzi e posibil să fii ceva mai agitat, emotiv, dar plin de energie și pus pe fapte mari.

În plus, ești foarte sensibil, iar intuiția funcționează perfect. În ce privește relațiile și parteneriatele, astăzi afli cum stai, faci un bilanț, tragi linie și faci niște alegeri pe principiul "totul sau nimic".

Săgetător

Astăzi te poți simți obosit sau copleșit de multitudinea de evenimente care au loc. Însă, pe de altă parte, este un moment excelent pentru a sta pe margine și a privi imaginea de ansamblu, fie în ce privește activitatea profesională, fie în ce privește stilul tău de viață în general.

A doua parte a zilei este foarte dinamică și poate aduce surprize de tot felul.

Capricorn

În cazul tău, Luna plină de astăzi luminează segmentul prietenilor, relațiilor sociale, aspirațiilor. Astăzi vezi cine îți este alături necondiționat și cine așteaptă ceva de la tine.

În ce privește planul sentimental, începe o perioadă foarte frumoasă. A doua parte a zilei se pare că este dedicată gesturilor caritabile, sacrificiului de sine în favoarea celor care au nevoie de tine.

Vărsător

Ziua de astăzi îți poate aduce satisfacții și împlinire în zona profesională. Tot ce se întâmplă are rolul de a te provoca să conștientizezi dacă ești în locul potrivit, dacă te împlinește cu adevărat ceea ce faci acum, care sunt cele mai mari temeri ale tale.

Pe de altă parte, inspirația și sprijinul vin de la prieteni, mai ales în a doua parte a zilei.

Pești

Ce vezi când te uiți înspre viitor? Care sunt așteptările și dorințele tale? Ce ți-e frica să pierzi? La ce nu poți renunța, ce te înspăimântă? Iată câteva întrebări la care ar fi bine să răspunzi astăzi.

Pentru că Luna plină te poate ajuta să conștientizezi ce vrei cu adevărat, care este viziunea cea mai sănătoasă asupra vieții tale și ce poți face pentru asta. 

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!