Horoscop zilnic: 26 noiembrie

Horoscop zilnic: 26 noiembrie

Berbec

Ești intr-o forma de zile mari astăzi. Debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa de tot şi toate te poate epuiza. Bine ar fi să te ocupi doar de sufletul şi trupul tău.

Relaţiile cu cei apropiaţi sunt tensionate şi se recomandă prudență şi discernământ. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni financiare legate de cumpărăturile zilnice. Evită exagerările de orice fel!

Taur

Este o zi în care ai dori să stai cât mai departe de iureșul vieții. Selectează-ți prioritățile si ocupă-te doar de treburile ușoare. Stările tale de spirit fluctuează mult și ar fi bine să nu lași să se observe asta.

În a doua parte a zilei, te vei simți mai bine. Acordă-ți momente de răgaz în mijlocul naturii și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea sănătaţii tale.

Gemeni

Interesantă zi la capitolul prieteni. Sunt posibile mici neînţelegeri, dar sunt pasagere. Dialogurile purtate, sfaturile sau îndemnurile primite ar trebui notate într-un jurnal prețios.

Chiar dacă unele vorbe te uimesc peste măsură, ia aminte și respectă ceea ce ți se spune. Undeva, cândva, îți vor fi de mare folos. Spre seară meditează la discuțiile și evenimentele de peste zi.

Eclipsa parțială de Lună în Gemeni, 30 noiembrie 2020. Culegem ce am semănat

ADVERTISING

Rac

Relațiile cu șefii sunt prioritare astăzi. Dacă apar discuţii în contradictoriu, menține-ți punctul de vedere cu explicaţii pertinente. Prudenţa şi discernământul te pot feri de neplăcerile pasagere ale zilei.

După-amiază, prietenii te înconjoară cu multă dragoste. Se pare că ai un protector deosebit, pe care îl cunoști foarte puțin sau deloc.

Leu

Sufletul tău necesită o atenție deosebită. Activităţile culturale îți pot oferi momente minunate. Este o zi bună pentru a te ocupa de demersurile specifice unei călătorii lungi sau pentru studiile universitare.

Atenție la relațiile cu șefii și autoritățile! Se întrezăresc animozități greu de definit, în urma cărora imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit.

ADVERTISING

Fecioara

Ziua este favorabilă achitării taxelor, impozitelor și rezolvării situațiilor financiare comune cu alții. Verifică atent documentele financiare și menține o legătură apropiată cu instituțiile oficiale cărora le datorezi bani.

Persoanele din anturajul familial au nevoie de sprijinul tău material și bine ar fi să-l acorzi într-o anumită măsură. Se prefigurează cheltuieli pentru îmbunătățirea condițiilor locative.

Zodiile, mașinile și stilul de condus

Balanța

Colaboratorii sau partenerul de viață te provoacă mult. Fii prudent și nu exagera. Sunt momente pasagere care se pot rezolva cu amabilitate. Totuşi, se pare că nemulțumirile legate de bani și bunuri materiale există pe fundalul acestor tipuri de relații.

Spre seară, detașează-te de forfota vieţii, plimbă-te în aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi și de încredere.

ADVERTISING

Scorpion

O avalanșă de treburi la serviciu. Chiar dacă îți propui să rezolvi multe, organismul tău are nevoie de odihnă. Relațiile colegiale sunt umbrite, așa că nu te baza pe ele. Dar șefii te observă și vor aprecia elanul tău. Ba îți vor oferi sarcini noi de lucru, pe motivul că numai tu ești capabil să le îndeplinești cu brio.

Cere ajutorul oamenilor de încredere!

Săgetător

Veselia de care dai dovadă te va face remarcat în anturaj. Eşti pus pe șotii, dar se pare ca nu prea ai susținători.

Relația cu persoana iubită este tensionată și bine ar fi să lămurești lucrurile. Cheful de a te îndrăgosti de prima persoană ivită în cale este păgubos pe termen lung. Răbdare, prudență, temperanță în toate! Spre seară odihnește-te conștient!

Marte în Berbec și alte provocări ale cerului. Ce lecții avem de învățat?

Capricorn

Ziua este excelentă pentru segmentul familial. Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajarea interioarelor şi a grădinii. De asemenea, poți planifica achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzarea celor care îți prisosesc.

Se conturează schimbări domestice de anvergură, iar ziua îți va oferi numeroase indicii în acest sens.

Vărsător

Sunt momente importante în relațiile cu anturajul apropiat. Schimbul de informații te va ajuta să-ți lămurești chestiuni profesionale și să-ți îmbunătățești viața în general.

Pe de altă parte, vei fi atras de sfera activităților intelectuale. Te poți gândi la implicarea în studii, cercetări, cursuri de scurtă durată, fie ca instructor, fie ca elev. Ambele ipostaze ți se potrivesc.

Pești

Cheltuielile necesare traiului zilnic alcătuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de alta parte, poți primi cadouri și recompense, dar și vești legate de salarizarea unui loc de muncă.

Energia vitală fluctuează mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. După-amiază, o rudă sau un prieten apropiat îți va cere sfatul într-o chestiune importantă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇