Horoscop zilnic: 26 iunie

Horoscop zilnic: 26 iunie

Berbec

Pentru tine se anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Pe de o parte, ești foarte hotărât, mai ales dacă ești pe ultima sută de metri cu o lucrare, iar pe de altă parte ești orientat către critică și perfecționism.

Poți intra foarte ușor în conflict cu colegii, tocmai de aceea e necesar să fii ceva mai tolerant.

Taur

Astăzi, ambițiile și dorințele tale se lovesc de incapacitatea de a le susține financiar, cel puțin deocamdată.

Așadar, experiențele de astăzi te provoacă să găsești o cale de mijloc și niște soluții practice în acest sens. Relația cu persoana iubită poate fi tensionată, așa că stai departe de conflicte.

ADVERTISING

Gemeni

Astăzi e posibil să iasă la suprafață tot felul de nemulțumiri, începând de la aspectul fizic și terminând cu atmosfera din familie sau cu statutul profesional actual.

Totuși, încearcă să nu dramatizezi mai mult decât e cazul și acceptă-ți alegerile așa cum sunt. Din punct de vedere financiar și material, te bucuri de conjuncturi favorabile.

Cine nu are Rac, să-și facă rost!

Rac

Cu Luna în Fecioară, în zona comunicării, astăzi ești foarte atent la detalii, mai ales dacă ai senzația că unii oameni din anturajul apropiat nu-ți spun tot adevărul, ascund ceva sau nu sunt de încredere.

Îndoielile pot fi însă spulberate printr-o cercetare atentă, întrucât ai capacitatea de a merge la rădăcină relațiilor și de a vedea dincolo de aparente.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Leu

Situația ta financiară pare să fie destul de neclară, tocmai de aceea astăzi simți nevoia să pui lucrurile în ordine.

Mai ales daca ai de făcut cumpărături sau te pregătești pentru o investiție serioasă, e necesar să știi cum stai, pe ce și cine te poți baza, cum poți să administrezi cât mai eficient banii. Atenție la afacerile cu prietenii, întrucât acestea pot fi păguboase.

Fecioară

S-ar putea ca astăzi să te simți între ciocan și nicovală. Pe de o parte, ai niște dorințe și intenții asupra cărora ai vrea să te concentrezi, pe de altă parte, ești nevoit să te ocupi de sarcinile profesionale, mai ales de cele pe care le-ai tot amânat.

ADVERTISING

Așadar, succesul acestei zile depinde de capacitatea ta de a fi flexibil și de a găsi o cale de echilibru.

Cum iartă zodiile

Balanță

Pentru tine, Luna în Fecioară înseamnă o invitație la introvertire, meditație, relaxare și odihnă. Oricât de aglomerată ar fi agenda ta, fă în așa fel încât să-ți rămână timp pentru tine și sufletul tău.

E mult mai util și constructiv ca astăzi să te extragi puțin din agitație și să devii observatorul lumii de afară, fără a o judeca sau eticheta.

Scorpion

Luna în Fecioară activează zona prietenilor. Se pare că astăzi ai parte de tot felul de destăinuiri, fie că le faci sau le primești. Ajung la tine informații, unele ciudate sau neplăcute, despre prieteni și cunoștințe.

În orice caz, e important să reziști tentației de a te pripi cu concluziile și să aștepți până ai toate datele, mai ales dacă sunt în joc relații vechi.

Săgetător

Luna este plasată în zona carierei, puterii și statutului social, așa că astăzi poți face niște demersuri pentru îmbunătățirea imaginii și pentru afirmare profesională.

Însă pentru a reuși ce-ți propui, e necesar să fii atent la detalii, să-ți susții cauza doar cu argumente în care crezi și să știi exact ce și cât poți să faci.

Atunci când ne amorţim Întunericul, ne amorţim inclusiv Lumina din noi

Capricorn

S-ar putea ca unele demersuri profesionale să fie astăzi stopate din cauza unor piedici de natură juridică sau a unor oameni cu influență care nu-ți agreează ideile.

De asemenea, e posibil să nu-ți mai placă ce faci, prin urmare, e necesară o schimbare, o nouă viziune, noi aspirații. E un moment bun să-ți dai seama încotro vrei să mergi și cu cine.

Vărsător

Astăzi, cu o mana primești și cu alta dai. E posibil să primești daruri sau să ai parte de tot felul de favoruri din partea unor cunoscuți, dar e la fel de posibil să-ți plece sume de bani considerabile, din buzunar.

Asta mai ales dacă s-au adunat facturi neachitate. Așadar, ziua aceasta e că o lecție valoroasă despre a primi și a da cu aceeași ușurință.

Pești

E posibil să constați că cei din jur au o imagine distorsionata despre tine sau că ți-au interpretat greșit unele mesaje. Prin urmare, cel puțin în prima parte a zilei, ai de lămurit tot felul de neînțelegeri și de restabilit armonia.

Pentru cei dispuși să se privească în profunzime, aceasta este o lecție valoroasă legată de imaginea pe care o proiectează în afară și despre autenticitate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇